mamalgosia 08.09.11, 12:28 Czy ktoś konsultuje z fachowcami treści przekazywane w serialach? Dzisiaj w "Na Wspólnej" licealistki stwierdziły, ze na chemii zaczynają przerabiać pochodne alkaloidów. Ludzie złoci, co za bzdura!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: konsultacje 08.09.11, 15:12 W ważnych kwestiach chyba się konsultują - np. w NDiNZ w liście płac są jacyś lekarze. Być może autor scenariusza w tym wieku przerabiał to na chemii :) Ja jestem "lajkonik" w tej kwestii, więc nawet bym nie zauważyła. Za to rozwaliło mnie kiedyś pewne opowiadanie, gdzie bohaterami była para bliźniąt jednojajowych - chłopiec i dziewczynka... Od tamtej pory wiem, że "resercz" jest cholernie ważny, nawet w duperelach. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: konsultacje 08.09.11, 16:23 No ale to, że nie znamy sie na wszystkim chyba nie upoważnia do wciskania kitu, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: konsultacje IP: *.internetia.net.pl 09.09.11, 07:35 A zdawanie komisu we wrześniu? Taki pomysł zapodali w Plebanii, żeby pokazać zazdrość jej niby chłopaka o Kasię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: konsultacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 22:16 Ta laska celowe przekręciła to słowo. Odpowiedz Link Zgłoś