Dodaj do ulubionych

przepis na życie

24.09.11, 22:45
Cześć mam pytanie nie wydaje wam się, że drugi sezon jest jakiś dziwny nie umiem dokładnie napisać o co mi chodzi, ale mam takie odczucie jak oglądam to czuję jakiś niesmak. Pierwszy sezon bardzo mi się podobał, ale drugi jak na razie jest jakiś taki sama nie wiem. Poza tym jak Anka rodziła to była głucha zima, a dwa tygodnie później już lato w pełni ech te absurdy serialowe.
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: przepis na życie 25.09.11, 07:40
      mnie tylko denerwuje to,ze dwoje doroslych ludzi nie potrafri sie "zdzwonic" ani spotkac.. rozumiem ze serial o czyms musi byc;) no ale najpierw brak telefonu, potem zasiegu i jakies takie bzdety to sa mocno naciagane;)
      • Gość: agnieszka336 Re: przepis na życie IP: *.acn.waw.pl 27.09.11, 22:37
        Tez mam odczucie ze cos jest nie tak ale chyba wiem co - Szyc był zaangażowany w inne projekty, stad wszystkie sceny z nim byly krecone oddzielnie. Tak czy inaczej zarżnęli wątek głownych bohaterow (i nie zgadzam sie z opinią, że nie ma miedzy nimu chemii - Szyc po prostu nie gra chłoptasia z maślanym wzrokiem jak Ciachorowski czy inne Bobki)

Ale Beatka i Żabcia nadrabiają - jeszcze wiecej powodow do usmiechu niz w 1 serii.
        Serial ten traktuje jak komedie, nie doszukuje sie w nim realizmu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka