shatmach 22.11.11, 18:14 Heh, ale oszczędności. Lotnisko zagrał nowy gmach TVP. W ogóle w zeszłym tygodniu Małgosia z Arturem w MJM szli tamtędy spotykając się z panią z tv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: *.aster.pl 22.11.11, 19:08 Taa, dobry kwas,nie?! Debili z nas robią!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: *.alfanet24.pl 22.11.11, 19:16 skoro kasia lubicz zpodstawowki ma chlopaka, to lotniskiem moze byc gmach tvp, co to za roznica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.11, 20:14 Dzieci z podstawówek łączą się w pary,może zbyt wcześnie, ale sympatie już istnieją, więc wątek wcale nie oderwany od realiów. Lotnisko czy dworzec, co za różnica ? Naprawdę uważacie, że powinni zamknąć Okęcie, aby nakręcić 1 minutę z lotniskową sceną ? Nie o wystrój wszak chodziło, ale o sytuację, gdy mąż odprowadza w podróż żone i jej kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 22.11.11, 20:27 Kto mówi o zamykaniu lotniska? Mogli spokojnie kręcić przy otwartym. "W labiryncie" jeśli dobrze pamiętam były sceny z Okęcia. Śmieszy tylko, że pociskają taką ściemę bo większość chyba kojarzy, że to przeszklony i dość charakterystyczny element gmachu TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 22.11.11, 20:29 Nie każdy mieszka w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 22.11.11, 21:19 Ja też nie mieszkam, ale wiem. :) Bardzo dużo sesji zdjęciowych celebrytów odbywa się w tamtym miejscu. Najczęściej po wizycie tych celebrytów w "Pytaniu na śniadanie". Kurzajewscy na "lotnisku" ;) img.interia.pl/rozrywka/nimg/3/l/Zadadza_Pytanie_sniadanie_3528091.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.11.11, 22:34 Prawdopodobnie nie stać ich na opłaty za kręcenie na lotnisku Chopina, albo przepisy w tym względzie są zbyt restrykcyjne (nie wszyscy wiedzą, że na lotnisku nie wolno nawet zrobić zdjęcia "z infrastrukturą" w tle, czyli praktycznie nigdzie na terenie lotniska nie wolno robić jakichkolwiek zdjęć) i prościej po prostu kręcić gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 23.11.11, 08:37 ale za to naklejki byly z samolocikami na szybach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 11:02 Samolociki były najlepsze. I panie stewardesy w czerwonych kapelusikach :) A ta serio - pod budynkiem Okęcia jest tyle filmów i seriali kręconych, że podjechanie tam z ekipą na godzinę, żeby nakręcić scenę 1 minutową nie powinno być problemem. Ale producentom już najwyraźniej się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 23.11.11, 10:28 ale - jakie to ma znaczenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 23.11.11, 13:25 Ładne ma zęby Kurzajewska. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 23.11.11, 14:09 Ale niepotrzebnie odsłania tak dziąsła. W sumie wygląda jak reklama producenta sztucznych zębów;) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 23.11.11, 15:10 Gdybym miała takie zęby wszystko bym odsłaniała, niestety Pan Bóg nie był taki łaskawy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 23.11.11, 21:13 gazeta_mi_placi napisała: > Gdybym miała takie zęby wszystko bym odsłaniała, niestety Pan Bóg nie był taki > łaskawy :-( Może nie jestem obiektywna, ale nie lubię tego typu uzębienia. Tzn. takiego, kiedy powierzchnia odsłanianych zębow jest mniejsza od powierzchni odsłanianych dziąseł.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: 195.224.9.* 23.11.11, 14:56 Klan to low-cost w dziedzinie seriali wiec to juz nie pierwszy raz kiedy takie rzeczy sie dzieja - kiedys Jerzy odbieral Kamile z lotniska po jej pobycie w Hiszpani i gmach TV z jakis bocznym wejsciem w krzakach zagral lotnisko (po prostu przyczepili nad wejsciem tabliczke Przyloty). Innym razem samochod dostawczy ktorym Feli, kucharz i Darek wiezli tort na jubileusz Klanu tym oznajmial ze jest samochodem dostawczym Rosso ze mial na masce przylepiona kartke papieru z bloku A5 z napisem Rosso ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś z tvp Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.11, 15:32 Tiaa lotnisko w " Klanie" gra niemal wyłącznie gmach TVP- kiedyś Aga odbierała Wujkovicia w holu bloku F, teraz rolę lotniska zagrał korytarz łącznik między blokiem B ( tym nowym) a blokiem H. Smiechu warte- już faktycznie, jak ktoś wczesniej napisał podjechaliby pod Okęcie. i Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ 23.11.11, 16:50 Raz też jakiś market chyba grał lotnisko. Coś o Bemowie wtedy mówiliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: *.play-internet.pl 24.11.11, 17:05 Miałam o tym napisać. Łącznik Carfura z parkingiem też grał kiedyś w klanie lotnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 17:12 ojej,no wielki problem znowu macie...klan to tylko serial...nie widzieliscie na zywo lotniska nigdy? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Ale lotnisko... :) /Klan/ IP: 82.132.248.* 24.11.11, 20:54 no wlasnie widzielismy - ba nawet odlatywalismy z lotniska a nie biurowca czy supermarketu - i dlatego sie smiejemy. Chcialo im sie z Woronicza jezdzic na Bemowo krecic scene lotniskowa a nie chce im sie podjechac na okecie, gdzie maja rzut beretem? Odpowiedz Link Zgłoś