Dodaj do ulubionych

9 urodziny NW

12.01.12, 11:44
nawspolnej.tvn.pl/informacje/9-urodziny-serialu-na-wspolnej,18198,1.html
jestem bardzo ciekawa wątku Marty i Janusza, oraz tych dramatycznych okoliczności które przyćmią narodziny dziecka Weroniki

czy Maria zostawi Włodka ?

macie jakieś przecieki ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Ramona Re: 9 urodziny NW IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 11:53
      A ja czekam z niecierpliwością, kiedy z kapelusza wyskoczy kolejne dziecko Ziębów - tajemniczy Bogdan i kto ga zagra.
      • aga_ata Re: 9 urodziny NW 12.01.12, 13:11
        TVN zawsze rozdmuchuje nudne i nieciekawe wątki.
        Wystarczy rzucić słowo "wstrząsąjący", "niesamowity" i "niewiarygodny" i myślą, że widzom z miejsca kopara opadnie, tymczasem jak zwykle Wspólna będzie prezentować łagodną i umiarkowaną nudę.

:)
    • kelle1986 Re: 9 urodziny NW 12.01.12, 13:30
      Wlasnie, czy jakas dobra duszyczka moglaby przypomniec mi o co z tym Bogdanem chodzilo? Przeciez jakis czas temu juz sie pojawil jego watek ale on sam nie, prawda? Jak to bylo?
      • aga_ata Re: 9 urodziny NW 12.01.12, 14:17
        kelle1986 napisała:

> Wlasnie, czy jakas dobra duszyczka moglaby przypomniec mi o co z tym Bogdanem c
        > hodzilo? Przeciez jakis czas temu juz sie pojawil jego watek ale on sam nie, pr
        > awda? Jak to bylo?

Z tego, co kojarzę - był adoptowany?
        Ale później nie docenił szczęścia rodzinnego, wyjechał i przestał się odzywać?

• kelle1986 Re: 9 urodziny NW 12.01.12, 15:36
          No tak ale niedawno byl z nim jakis motyw w serialu.. ze Maria widziala go na miescie? Chyba? A potem jakos rozwineli ten watek?
        • deodyma Re: 9 urodziny NW 12.01.12, 18:08
          > Z tego, co kojarzę - był adoptowany?
          > Ale później nie docenił szczęścia rodzinnego, wyjechał i przestał się odzywać?
          >

to chyba bylo tak, ze kiedy dowiedzial sie o adopcji, zaczelo mu odbijac, wyjechal i zerwal kontakt z rodzina.
          juz wymyslaja w tym serialu...
          • Gość: żabula Re: 9 urodziny NW IP: 83.230.66.* 12.01.12, 19:09
            On był adoptowany? A mi się zawsze jakoś kojarzyło że Zięby mają 4 dzieci biologicznych, 2 synów i 2 córki, plus oczywiście jeszcze dom dziecka?
    • Gość: aga Re: 9 urodziny NW IP: 94.75.112.* 12.01.12, 13:31
      znowu Niklińska?
      ludziom to potrafią obrzydzić każdy serial
      • Gość: Ramona Re: 9 urodziny NW IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 17:26
        Już dokoptowanie do obsady Figurskiej mnie zirytowalo, ale z Niklińską to juz przesada.
      • Gość: Ramona Re: 9 urodziny NW IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 14:53
        Oj udalo sie obrzydzić serial - samo wtargnięcie Niklińskiej bylo już traumą, ale ta jej gra z niby amerykańskim akcentem to już naprawdę masakra.Mam nadzieje, że dlugo w NW nie zagości, spakuje manatki i wróci do Hameryki.Chociaz z tego co czytalam, to najpierw z tych manatek ja okradną, więc sprawa może sie przedlużyć.
    • Gość: stanisław Re: 9 urodziny NW IP: *.pppoepub.vspace.pl 12.01.12, 14:01
      Spali się samolot Janusza i długo nie będzie wiadomo co z nim.
    • Gość: kochamcie Re: 9 urodziny NW IP: *.home.aster.pl 13.01.12, 15:03
      jesli chodzi o dramatyczne okolicznosci, to Antosia ucieknie z domu
      • Gość: Ramona Re: 9 urodziny NW IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.12, 15:44
        Ciekawe, dokąd Antosia uda się na gigant.Obstawiam bar Ziębów.
      • byron_court Re: 9 urodziny NW 13.01.12, 16:40
        Gość portalu: kochamcie napisał(a):

> jesli chodzi o dramatyczne okolicznosci, to Antosia ucieknie z domu

kurcze, a ja myślałam że to naprawdę będą jakieś dramatyczne okoliczności
        • spacey1 Re: 9 urodziny NW 13.01.12, 23:03
          myślałam, że weronika umrze przy porodzie, ale widać ją na zdjęciu nad łóżeczkiem dziecka, więc jednak nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka