Dodaj do ulubionych

Lena i Agata Ndinz

13.01.12, 21:12
Pytanie mam- czy Lena w Ndinz szykuje sie moze do odlotu?
Bo jakos tak w trybie pilnym pozbywają się męża Agaty, czyniac ją niebawem wdową (chyba).No, chyba po coś, nie? Może ma być wakat u Latoszka? Macie jakies spojlery?
I w ogole fajny odcinek dzisiaj był ze zbyszkiem z Bogdańca.
Raz- trzymał w napięciu medycznym
Dwa- wreszcie ktoś pojechał po zarozumiałej Wiktorii jak po burej suce
Trzy- bo jak pokazywali akt małżenstwa Lewickiego i tej pierwszej zony, to widniało na nim nazwisko panienskie oblubienicy - Radziwiłł. Fajnie, nie? :D
Obserwuj wątek
    • od.czasu.do.czasu Re: Lena i Agata Ndinz 13.01.12, 21:16
      1. bzdura
      2. bzdura
      "chyba" :D
      • dorcia1234 Re: Lena i Agata Ndinz 13.01.12, 21:18
        a tam zaraz pojechał. Żebrowski ma rolę szowinisty i zdecydowanie bardziej wolę go jako Wiedźmina. A tu taki antypatyczny i zarozumiały typ.
    • Gość: mmm Re: Lena i Agata Ndinz IP: 195.205.186.* 13.01.12, 21:27
      w dodatku Żebrowski dostał szczękościsku - w scenie z Ludmiłą mówił tak niewyraźnie przez te zaciśnięte usta, a wam jak się podoba jego wejście w LG - w "cywilnych" ciuchach, nie raczył się nawet przedstawić...burak ten ordynator
      • konwalka Re: Lena i Agata Ndinz 13.01.12, 22:17
        ad bzdura bzdura, pozwole sobie zauwazyć, że MNIE trzymało w naopięciu i że WG MNIE zyebał ja jak wspomniana sukę
        ot, prawo demokracji...
        zadzieranie nosa przed brzydką Wiki, tryskajacą lawą uczuc macierzyńskich (z którymi wyskoczyła jak księdzu z majtek) wcurwia mnie ponadprzecietnie
        bardziej irytuje mnie tylko indolencja niejakiej niny
        indolencja ogólna, że tak ujmę
        więc jesli wiedzmin będzie nia szurał, nawet jako szowinista, to jest dobrze :D
      • Gość: Kia Re: Lena i Agata Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.12, 22:59
        Żebrowski ma byc polskim dr. Housem, zapewne stąd te jego gburowate zachowanie. Czasami próbuje nawet naśladować jego mimikę, ale nie wychodzi to fajnie.
        • czekolada72 Re: Lena i Agata Ndinz 14.01.12, 09:56
          Zebrowski - Housem??????????
          BUHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA
          • Gość: Kia Re: Lena i Agata Ndinz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.12, 17:12
            No, tak napisali;)
    • skarolina Re: Lena i Agata Ndinz 14.01.12, 00:23
      > Trzy- bo jak pokazywali akt małżenstwa Lewickiego i tej pierwszej zony, to widn
      > iało na nim nazwisko panienskie oblubienicy - Radziwiłł. Fajnie, nie? :D

Biorąc pod uwagę, że aktorka zwie się Czartoryska - bardzo fajnie :)
      • Gość: Balatala Re: Lena i Agata Ndinz IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.12, 01:08
        Zwie się Czartoryska i jest prawdziwą księżniczką :)
        • baba67 Re: Lena i Agata Ndinz 14.01.12, 14:06
          Podobno naprawde jest taka jak w Przystani-grala sama siebie(procz problemow z prawem oczywiscie).Calkiem fajna ale zawsze na dystans-prawdziwa ksiezniczka.A od osoby ktora zna Latoszka prywatnie wiem ze jest taki sam jak w serialu-gburowaty ale wrazliwy i bezinteresowny, jesli ktos mial byc tu byc Housem to tylko on.
          • Gość: ... Re: Lena i Agata Ndinz IP: *.toya.net.pl 14.01.12, 21:29
            Latoszka prywatnie wiem ze jest taki sam jak w serialu-gburowaty ale wrazliwy i bezinteresowny, jesli ktos mial byc tu byc Housem to tylko on.
            Fajny i całkiem trafiony pomysł:).
            Co zaś do Żebrowskiego, to coś stało się z jego mimiką. Facet jest koło czterdziestki, a w serialu stworzył jakąś dziwaczną kreację (kreaturę) faceta w średnim wieku, który zachowuje się jak podstarzały tani amant. Jakoś dziwnie przewraca oczyma, usta wykrzywione. No niewiem. Scenarzyści napisali mu całkiem dobre kwestie. Nie umiem jeszcze tego sprecyzować. W ogóle mam wrażenie, że on ostatnimi czasy grywa role jakiś drani, cyników. Tyle, że wszystkie na podobnej nucie.
            • domi_33 Re: Lena i Agata Ndinz 14.01.12, 22:59
              faktycznie Żebrowski chyba od telewizji się odzwyczaił i dykcję ma przestawioną na małego Frania bo ja też nie byłam w stanie zrozumieć cóż on do Ludmiły rzekł. a kiedyś taki miał piękny głos, ech...
              • czekolada72 Re: Lena i Agata Ndinz 15.01.12, 11:05
                Pomijajac bełkot - to on wyglada jak napakowany sterydami czy innym botoxem i boi sie wykonac gwaltowniejszy ruch co by mu skora nie pękła.
                • pluskotka Re: Lena i Agata Ndinz 15.01.12, 22:10
                  Też mi wygląda jakby miał syndrom Ibisza, wygląda młodziej niż zwykle.
                  • Gość: Amy Re: Lena i Agata Ndinz IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.12, 22:41
                    A to jest Żebrowski?! W życiu bym nie poznała 0_o. No ale ja oglądam serial od przypadku do przypadku, ostatni raz to oglądałam jak Latoszek (chyba) zbulwersował się wyglądem (chyba) Blanki, tej emo-goth-cośtam dziewczynki. A właśnie, co z nią zrobili?

• baba67 Re: Lena i Agata Ndinz 16.01.12, 08:31
                      Wyslali do Niujorku do szkoly plastycznej. Zdaje sie za za kase dziadkow bo sugerowac ze za pesje lekarza w szpitalu troche ryzykowne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka