Dodaj do ulubionych

kuzyn Bolek

29.02.12, 19:55
Jaki to krewny Lubiczów? Bo do Moniki zwraca się "kuzynko" a o Rysiu mówi "pan Ryszard". To w końcu kto on?
Obserwuj wątek
    • Gość: toona11 Re: kuzyn Bolek IP: *.tarnow.mm.pl 29.02.12, 20:57
      no właśnie, też się ostatnio zastanawiałam, jak usłyszałam "pan Ryszard"
      a tak z innej beczki, to czy ktoś może mi wytłumaczyć, co się stało z Dorotką-siostrą Lubiczów, zakonnicą??czy nie powinna się była pojawić na pogrzebie brata i pocieszać bratową????
      • aga_ata Re: kuzyn Bolek 29.02.12, 21:02
        Powinna być także w czołówce Klanu, ale ni ma!
    • Gość: sfi Re: kuzyn Bolek IP: *.dynamic.chello.pl 29.02.12, 21:00
      Już dawno zwróciłam na to uwagę i założyłam taki wątek.
      forum.gazeta.pl/forum/w,433,130604774,130604774,Dlaczego_Pawel_L_jest_wujkiem_a_Rysiu_L_panem_.html
      • Gość: ja Re: kuzyn Bolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 23:29
        tak w ogóle to dlaczego Bolek codziennie przebywa w Warszawie?? Przecież mieszka w Turku a z Turku to jest kawał drogi do Warszawy i co jeździ tak codziennie w tą i we w tą? Może niepotrzebnie zwalił Koniakom swojego synka skoro cały czas jego Ojciec w Wa-wie przebywa...
        • Gość: Ramona Re: kuzyn Bolek IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.12, 07:58
          Wlaśnie - Bolek non stop rezyduje w stolicy, ma tam jakieś lokum?Czy kątem w Rosso rozklada spiwór i tam kima?
          • eo_wina Re: kuzyn Bolek 01.03.12, 08:33
            Swoja droga moglby zakupic jakies apartmą w stolicy. Choc podejrzewam, ze on celowo Koniakom Miloszka sprzedal, zeby wujostwo mialo na niego oczko, wszak Milek bardzo kochliwy jest.
            W kwestii zwracania sie, on do wszystkich mowi inaczej: ze sp. Ryskiem byl na pan (to samo z Graza), do Moniki zwraca sie per kuzynko, z koniakami na ty. Ciekawe, jak mowi do Elzuni i Knorra?
            • toxicity1 Re: kuzyn Bolek 01.03.12, 09:17
              eo_wina napisała:

> Ciekawe, jak mowi do Elzuni i Knorra?

Do Knorra pewnie Knorze.
              Do Elżuni - nie wiem.:)
    • Gość: iza Re: kuzyn Bolek IP: *.satfilm.net.pl 01.03.12, 16:22
      A jak mu na nazwisko? tyż Lubicz?
      • Gość: taranka Re: kuzyn Bolek IP: 62.244.150.* 01.03.12, 16:24
        Nieee...Kazuń
        Lubicz to była jego matula /de domo/
    • deczko Re: kuzyn Bolek 02.03.12, 09:31
      Zwlaszcza, ze kuzyn Bolek zaprosil caly klan na kolacje, zeby zapoznac sie z rodzina Lubiczow. To taki kuzyn jak z koziej d... traba. Mogli sie scenarzysci bardziej wysilic, ale jak widac im nie zalezy na tym by stworzyc w miare realna postac, tylko klauna od drobiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka