05.04.12, 11:41
Oglądaliście?
Myślę, ze brak komentarzy jest najlepszym komentarzem.
Mnie znudził już sam pilot. Spodziewałam się połaczenia Zagubionych z Jurassic Parkiem, a wyszła nudna historia z akcją która wlecze się jak ślimak. Nie będę oglądać, jestem rozczarowana.
Obserwuj wątek
    • Gość: babajaga Re: Terranova IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 13:09
      ja to ogladam na kompie , po kilku odcinkach sie wkrecilam.. pomysl ciekawy , ale faktycznie akcja sie wlecze.
      • dziennik-niecodziennik Re: Terranova 05.04.12, 13:30
        troszke sie musi rozkręcic, ale potem bywa bardzo przyjemnie.
    • lilith76 Re: Terranova 05.04.12, 14:35
      Ja czekałam na komentarze na forum, bo usypiałam dzieciaka i po pół godzinie uznałam, że akcja nie jest tak wciągająca by znosić dla niej bycie tratowaną przez rozbawione dziecię. Nie odczułam potrzeby nawet dociągnięcia do końca pierwszego odcinka.
      Tak to może wrócę w necie.

I czy to ten serial, którego kolejna seria nie powstanie, bo jest za droga w nakręceniu?
      • Gość: b Re: Terranova IP: *.204.84.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.04.12, 19:57
        Jak na razie nudnawe! Ale dam serialowi szansę i poczekam do przyszłej środy!
    • abranova Re: Terranova 05.04.12, 21:43
      Taki jakiś niezborny ten serial na razie.
      W pierwszym odcinku faktycznie nic się nie dzieje, w drugim jatka z dinozaurami, która pomimo wartkiej akcji też wypadła nudno. Może jeszcze zobaczę, jak się rozwinie wątek zaginionego syna tego pułkownika czy komandora.
    • Gość: Jojo Re: Terranova IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.12, 09:01
      Widze ze te wszystkie MjM,Plebanie,BSy,Klany podniosly niesamowicie poprzeczke" jakosci "nad Wisla.
      • lilith76 Re: Terranova 07.04.12, 23:11
        Wyjmij agrafkę z tyłka i przejrzyj wątki nie tylko o telenowelach, ale także serialach na tych forum :P
        • Gość: A Re: Terranova IP: *.ilabs.pl 09.04.12, 20:35
          Otworzylam watek, bo myslalam, ze to o legginsach kasi tusk.
          • Gość: b Re: Terranova IP: *.205.106.213.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.04.12, 18:21
            Po 4 odcinkach mówię dość! Nuda, brak logiki, dłużyzny, odcinek ostatni o zaniku pamięci bohaterów - o co w tym wszystkim chodziło? Dno!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka