fanka_poranka 19.04.12, 21:06 oglądając dziś BSz stwierdziłam, że ona ma "coś" z twarzą, jak nic wyszła spod skalpela albo coś sobie dała/kazała wstrzyknąć no taka sztywna twarz, że aż brzydka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niew Re: Twarz Aldony Orman w BSz IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 21:27 A Ty jaką masz twarz i ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Twarz Aldony Orman w BSz IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 21:27 Mam takie samo wrażenie. Coś nie tak jest z jej twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Twarz Aldony Orman w BSz IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 21:37 Już jak dekadę temu grała w "Klanie", to była sztucznie napompowana tu i ówdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
toxicity1 Re: Twarz Aldony Orman w BSz 19.04.12, 21:43 Właśnie miałam to samo napisać. Jak dla mnie, to ona cały czas tak wygląda; nawet jak była młoda miała taką twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Twarz Aldony Orman w BSz IP: *.nyc.res.rr.com 21.04.12, 01:41 napompowana Odpowiedz Link Zgłoś
sfi wygląda tragicznie 21.04.12, 14:36 Plastik i sztuczność aż biją po oczach. Fakt, że wygląda tak od początku tzn. od momentu pojawienia się w TV po powrocie z Niemiec, moim zdaniem świadczy o tym, że eksperymentowała ze skalpelem już w Niemczech jako dość młoda osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: wygląda tragicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 20:23 czy ja wiem - ostatni raz widziałam ją w serialu GLINA ( wiem, że prehistoria ale od kilku lat nie mam tv) - i wyglądała tam całkiem normalnie - ale przyznaje jakąś manierę dziwną miała - nadymała usta, oczami przewracała, jak mówiła do też jakie mruki, pomruki, świsty, miauki ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: wygląda tragicznie IP: *.net.stream.pl 23.04.12, 21:05 mnie konkretnie chodziło o scenę, gdzie ona rozmawia z Jankiem o szczeniakach, no po prostu woskowa, sztuczna skóra, bez mimiki, tak jakby bała się że za chwilę jak się zapomni i lekko skrzywi, to jej puszczą szwy spod włosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfi Re: wygląda tragicznie IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 16:07 Gazeto, Twoja odzywka była chamska i nie na miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś