Dodaj do ulubionych

Twarz Aldony Orman w BSz

19.04.12, 21:06
oglądając dziś BSz stwierdziłam, że ona ma "coś" z twarzą, jak nic wyszła spod skalpela albo coś sobie dała/kazała wstrzyknąć

no taka sztywna twarz, że aż brzydka
Obserwuj wątek
    • Gość: Niew Re: Twarz Aldony Orman w BSz IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 21:27
      A Ty jaką masz twarz i ile masz lat?
    • Gość: aga Re: Twarz Aldony Orman w BSz IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 21:27
      Mam takie samo wrażenie. Coś nie tak jest z jej twarzą.
    • Gość: Aga Re: Twarz Aldony Orman w BSz IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 21:37
      Już jak dekadę temu grała w "Klanie", to była sztucznie napompowana tu i ówdzie.
      • toxicity1 Re: Twarz Aldony Orman w BSz 19.04.12, 21:43
        Właśnie miałam to samo napisać.
        Jak dla mnie, to ona cały czas tak wygląda; nawet jak była młoda miała taką twarz.
        • Gość: xxx Re: Twarz Aldony Orman w BSz IP: *.nyc.res.rr.com 21.04.12, 01:41
          napompowana
    • sfi wygląda tragicznie 21.04.12, 14:36
      Plastik i sztuczność aż biją po oczach.

Fakt, że wygląda tak od początku tzn. od momentu pojawienia się w TV po powrocie z Niemiec, moim zdaniem świadczy o tym, że eksperymentowała ze skalpelem już w Niemczech jako dość młoda osoba.
      • Gość: mw Re: wygląda tragicznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 20:23
        czy ja wiem - ostatni raz widziałam ją w serialu GLINA ( wiem, że prehistoria ale od kilku lat nie mam tv) - i wyglądała tam całkiem normalnie - ale przyznaje jakąś manierę dziwną miała - nadymała usta, oczami przewracała, jak mówiła do też jakie mruki, pomruki, świsty, miauki .....
        • Gość: fanka_poranka Re: wygląda tragicznie IP: *.net.stream.pl 23.04.12, 21:05
          mnie konkretnie chodziło o scenę, gdzie ona rozmawia z Jankiem o szczeniakach, no po prostu woskowa, sztuczna skóra, bez mimiki, tak jakby bała się że za chwilę jak się zapomni i lekko skrzywi, to jej puszczą szwy spod włosów
    • Gość: sfi Re: wygląda tragicznie IP: *.dynamic.chello.pl 24.04.12, 16:07
      Gazeto, Twoja odzywka była chamska i nie na miejscu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka