Dodaj do ulubionych

Rozlewisko...

30.12.12, 21:45
Zerknęłam dzisiaj. Obecność na antenie zarejestrowałam jakiś czas temu, ale dziś z pełną świadomością postanowiłam jednym okiem zerkać... Nic nie kumam :(
Ostatnia scena, jaką oglądałam kiedyś tam, to mrożące krew w żyłach upijanie się Kroplą Beskidu przed sklepem Elwiry (?)

Nie spodziewam się, że ktoś litościwie streści mi wszystkie wątki, od tamtej pory do dnia dzisiejszego, ale może ktoś... ktokolwiek wie, gdzie wywiało dentystę? I dlaczego wspomniana wyżej Elwira rzuca się na Oresta?

Największym zaskoczeniem był dla mnie Sławek na skajpie. Czytając książkę widziałam kogoś o urodzie zblizonej bardziej do aspiranta Nocula, a tu dyżurne ciasteczko...
Obserwuj wątek
    • domi_33 Re: Rozlewisko... 30.12.12, 22:26
      czytałam książki ale tu już chyba popłynęli dalej. Elwira już nie jest z osiłkiem tylko najwyraźniej z Orkiem właśnie, mieszkają już razem, on jej pierze staniki. najlepsze jest to, że Wrona wybaczyła mężowi, jest z nim ... a w Wigilię urodziła bliźniaki. chyba to już ktoś wymyśla sam, żeby dalej kręcić. odcinek 'świąteczny; wspominam bardzo miło. aha i Marysia zdradziła Kubę z jakimś osiłkiem z lasu, też nie wiem skąd on się w sumie wziął. no w każdym razie kręcą dalej. :)
      • raszefka Re: Rozlewisko... 30.12.12, 22:41
        Niom... "popłynęli" to chyba dobre określenie.
        • dorpaula Re: Rozlewisko... 31.12.12, 11:10
          Boże, tego gniota nie daje się ogląda...i tę brodzik z jedna i ta sama mina..Chociaż wszelkie rekordy beztalencia pobija Frycz. Za jakie grzechy to ciągna??Kalicińska, gdyby nie zyla, w grobie by sie przewracała...
          • monika19782 Re: Rozlewisko... 04.01.13, 19:43
            Broniłam tego serialu, bo ładne widoki, sielski klimat itp. ale tej części nie da sie oglądać. Jeszcze nigdy nie widziałam serialu tak pozbawionego jakiejkolwiek treści. Głupawe powtarzalne watki, nudne dialogi parę odcinków próbowałam obejrzeć nie dałam rady.
            • domi_33 Re: Rozlewisko... 06.01.13, 20:31
              Marysia właśnie się rozwodzi z Kubą (pozew pisze, ale nie wiem czy on już o tym wie do końca). aha i najważniejsze Małgosia znowu jest z Konradem. on pomaga jej prowadzić pensjonat, nie wiem co z jego pracą i z kochanką się stało.
              --
              • ankas4 Re: Rozlewisko... 06.01.13, 23:18
                Ja dzis sie juz poddałam, nie mogę dłużej oglądać tego serialu...jakby nie wiedzieli co zaproponować, to wymyslają jakieś dziwadła typu zespół stworzony przez księdza i organistę,,,dzisiejszy koncert mnie powalił, sztucznosc nad sztucznosciami,,,, , watek firmowy marysi , to juz totalne dno...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka