Dodaj do ulubionych

The Walking Dead

13.01.13, 20:56
Ogląda ktoś? Niedługo druga połowa trzeciego sezonu na fox =]
Obserwuj wątek
    • j-cob Re: The Walking Dead 14.01.13, 23:29
      Oglądamy i na drugą połówkę czekamy :) Szkoda, że w TVP 1 ten serial przeszedł zupełnie bez echa...
      • kinga8326 Re: The Walking Dead 14.01.13, 23:34
        oglądamy i czekamy na kolejne odcinki
        • begietka Re: The Walking Dead 16.01.13, 18:23
          Oglądamy razem z synem i już odliczamy czas do lutego:)))) Szczególnie, że moja sympatia filmowa pojmana została:)))) A bez Daryla Dixona głupio jakoś by było :)
      • peter.sweter Re: The Walking Dead 21.01.13, 08:12
        Jeden z lepszych seriali dla wszystkich, którzy lubią się bać ;)
      • shatmach Re: The Walking Dead 21.01.13, 11:03
        j-cob napisał:

> Oglądamy i na drugą połówkę czekamy :) Szkoda, że w TVP 1 ten serial przeszedł
        > zupełnie bez echa...

Ja akurat oglądam na TVP 1. Co prawda premiera serialu w piątki bardzo późno, ale powtórki były później w sobotę nawet o 22:05. Serial jednak chyba oglądalnością nie powalił. Z racji tego, że Jedynka skończyła emisję na sezonie 2 czekam na powtórki pierwszych odcinków sezonu 3 na FOX no i potem na premierowe których jeszcze nie pokazali. ;)
        • moleslaw Re: The Walking Dead 22.01.13, 14:24
          Rewelacyjny serial, oglądam każdy odcinek na który trafię oczekując na roztrzygnięcie spotkania Daryla i Merle'a. Do tego stopnia że poznałam już serial po krzakach :-) Tzn. mąż pyta poznajesz? Podniosłam głowę a tam krzaki, znajome krzaki :-) oglądam pasjami, Książka " Narodziny gubernatora " świetna ,czekam już na drugi tom.
          • moleslaw Re: The Walking Dead 22.01.13, 14:24
            Zauwazyliście że sztywniacy/szwędacze się powtarzają?
            • angeltwd Re: The Walking Dead 24.02.13, 18:28
              Gdzie się powtarzają?
    • proudcitizen Re: The Walking Dead 24.01.13, 00:35
      świetny serial, przede wszystkim genialny pomysł na fabułę ;) można się niebezpiecznie wciągnąć... :)
    • rdect Re: The Walking Dead 24.01.13, 09:46
      Ja oglądam. Serial jest świetny. Szkoda tylko, że tak rzadko wychodzą odcinki :) Jak dla mnie powinny być codziennie :)

--
      latarnie hybrydowe
      • ach_dama_byc_z_kanady Re: The Walking Dead 25.01.13, 12:24
        No!!! tez czekam na luty!!! juz niedlugo :)

Minnie
        • moleslaw Re: The Walking Dead 25.01.13, 13:52
          W międzyczasie oglądam wszelkie dostępne odcini, wychodzi z tego opletny misz masz ale i tak to kocham :-)
    • ktos_kiedys Re: The Walking Dead 04.02.13, 09:19
      Jeden z moich ulubionych seriali. co najważniejsze, caly czas trzyma wysoki poziom. Czas oczekiwania na kolejne odcinki to udręka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka