angeltwd 13.01.13, 20:56 Ogląda ktoś? Niedługo druga połowa trzeciego sezonu na fox =] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-cob Re: The Walking Dead 14.01.13, 23:29 Oglądamy i na drugą połówkę czekamy :) Szkoda, że w TVP 1 ten serial przeszedł zupełnie bez echa... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga8326 Re: The Walking Dead 14.01.13, 23:34 oglądamy i czekamy na kolejne odcinki Odpowiedz Link Zgłoś
begietka Re: The Walking Dead 16.01.13, 18:23 Oglądamy razem z synem i już odliczamy czas do lutego:)))) Szczególnie, że moja sympatia filmowa pojmana została:)))) A bez Daryla Dixona głupio jakoś by było :) Odpowiedz Link Zgłoś
peter.sweter Re: The Walking Dead 21.01.13, 08:12 Jeden z lepszych seriali dla wszystkich, którzy lubią się bać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: The Walking Dead 21.01.13, 11:03 j-cob napisał: > Oglądamy i na drugą połówkę czekamy :) Szkoda, że w TVP 1 ten serial przeszedł > zupełnie bez echa... Ja akurat oglądam na TVP 1. Co prawda premiera serialu w piątki bardzo późno, ale powtórki były później w sobotę nawet o 22:05. Serial jednak chyba oglądalnością nie powalił. Z racji tego, że Jedynka skończyła emisję na sezonie 2 czekam na powtórki pierwszych odcinków sezonu 3 na FOX no i potem na premierowe których jeszcze nie pokazali. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: The Walking Dead 22.01.13, 14:24 Rewelacyjny serial, oglądam każdy odcinek na który trafię oczekując na roztrzygnięcie spotkania Daryla i Merle'a. Do tego stopnia że poznałam już serial po krzakach :-) Tzn. mąż pyta poznajesz? Podniosłam głowę a tam krzaki, znajome krzaki :-) oglądam pasjami, Książka " Narodziny gubernatora " świetna ,czekam już na drugi tom. Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: The Walking Dead 22.01.13, 14:24 Zauwazyliście że sztywniacy/szwędacze się powtarzają? Odpowiedz Link Zgłoś
proudcitizen Re: The Walking Dead 24.01.13, 00:35 świetny serial, przede wszystkim genialny pomysł na fabułę ;) można się niebezpiecznie wciągnąć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rdect Re: The Walking Dead 24.01.13, 09:46 Ja oglądam. Serial jest świetny. Szkoda tylko, że tak rzadko wychodzą odcinki :) Jak dla mnie powinny być codziennie :) -- latarnie hybrydowe Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: The Walking Dead 25.01.13, 12:24 No!!! tez czekam na luty!!! juz niedlugo :) Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: The Walking Dead 25.01.13, 13:52 W międzyczasie oglądam wszelkie dostępne odcini, wychodzi z tego opletny misz masz ale i tak to kocham :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_kiedys Re: The Walking Dead 04.02.13, 09:19 Jeden z moich ulubionych seriali. co najważniejsze, caly czas trzyma wysoki poziom. Czas oczekiwania na kolejne odcinki to udręka. Odpowiedz Link Zgłoś