Dodaj do ulubionych

Stopklatka zeszła na psy

21.02.13, 12:21
Wkurzyła mnie dzisiaj Stopklatka do imentu. Toz tego sie nie da oglądać! Była taka porządna strona filmowa, na która zawsze zaglądałam w pierwszej kolejności w poszukiwaniu nowych informacji, ale teraz odpuszczam. Format strony jest nieprzyjazny i wygląda tak, jakby jakis nawiedzony małolat-informatyk dotrwał się do klawiatury i przerobił wszystko tak, by było duzo wodotrysków, choc bez wiekszgeo sensu. To juz nie jest stopklatka, to jest kac-klatka... :(((
Obserwuj wątek
    • faszyna Psów jest dwóch ;) 21.02.13, 18:10
      Rzut oka w domowym komputerze i widzę produkcję chorego z urojenia. ;)) No nie, mój laptop jest ponad lub poniżej formatów tej nowej stopklatki.
      Czy mozecie rzucic okiem na portal i potem sie podzielić wrażeniami z oglądu? Czy tylko u mnie świat stopklatki wygląda jak po solidnej dawce maryśki?
      • matt_banco FireFox i XP i rozdzielczosc 1280x800 21.02.13, 18:36
        Zobaczymy taka konfiguracje. No zakafalkowano wszystko, na dodatek jeden kafelek czarny sie zerwal i skacze ... i przyczepil sie chyba na dole. Brrrr ... a co to jest to ponizej ... a blogosfera ... brzydal. No to menu to takie sobie, nie lubie tej formuly z opuszczanym podmenu (jakie stare aplikacje z czasow DOS-a mi sie przypominaja). No nie dziwie sie, ze ci sie Faszyno nie podoba ... dziwaczne kolorystyczne, sprawia wrazenie wersji dla niedowidzacych.
      • matt_banco Chrome, Win7 i rozdzielczosc 1366x768 21.02.13, 19:01
        Rownie paskudne. Nie wiem po co sa te kotary z tylu. Szczegolnie, ze pozniej musza ustawiac tlo pod napisami, aby cokolwiek bylo widac. Oooooo ... ale ktos pojechal w czesci blogosferowej, te ludziki sa przekomiczne. Nie wiem czy byly wczesniej, ale daja czadu ;-)
        • faszyna Re: Chrome, Win7 i rozdzielczosc 1366x768 21.02.13, 19:34
          U mnie w obu jest Win7, ale inaczej sie to oglada w pracy (lepiej) i w domu (gorzej, teksty rozjechane). A w domu na chromie tez inaczej, choc chyba najlepiej, co oznacza, ze też źle, ale mniej źle... Do diabła z takim szitem....
    • costa.brava Re: Stopklatka zeszła na psy 25.02.13, 16:05
      Od czasu zmiany layoutu, już nie zaglądam na stopklatkę, a przedtem właśnie tam wolałam śledzić filmowe newsy. Teraz już na filmwebie, mam nawet z założone konto i jest całkiem fajnie:)
      • dona.a Re: Stopklatka zeszła na psy 25.02.13, 21:36
        costa.brava napisała:

> Od czasu zmiany layoutu, już nie zaglądam na stopklatkę, a przedtem właśnie ta
        > m wolałam śledzić filmowe newsy.

Niestety też tak mam i nad tym trochę ubolewam, bo bardzo lubiłam "starą" Stopklatkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka