angazetka 22.04.13, 10:37 Nie jest dziś 1 kwietnia, więc to chyba prawda... www.swiatseriali.pl/seriale/hotel-52-537/news-wielki-powrot-hotelu-52,nId,958573 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kas_ma Re: Hotel wraca? 22.04.13, 12:18 Ucieszyłam się :)))) Przeczytałam to rano na mediowym branżowym portalu, więc to jest na pewno prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
faszyna Re: Hotel wraca? 22.04.13, 13:10 Nie tylko Hotel, ale i drugi serial z Bobkiem w zapowiedzi. No jestem cała happy, mój zmysł estetyczny już sie cieszy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
manim Re: Hotel wraca? 22.04.13, 14:04 Faszyno, mam prośbę - przypomnij o jakim serialu piszesz (tym drugim, w którym ma zagrać Filip). Nie jestem na bieżąco z zapowiedziami. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
faszyna Re: Hotel wraca? 22.04.13, 14:38 manim napisała: > Faszyno, mam prośbę - przypomnij o jakim serialu piszesz (tym drugim, w którym > ma zagrać Filip). Nie jestem na bieżąco z zapowiedziami. Z góry dziękuję :) Z całym szacunkiem, ale chyba jestes na bieżaco z możliwością przeczytania całej notki dostepnej pod linkiem podanym w pierwszym poscie wątku? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
manim Re: Hotel wraca? 22.04.13, 14:47 Faktycznie. Ograniczyłam się tylko do wzmianki o "Hotelu". Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Hotel wraca? 22.04.13, 14:06 "W siódmej serii "Hotelu 52" zabraknie odtwórczyni głównej roli - Laury Samojłowicz. Akcja serialu ma natomiast skoncentrować się na męskich postaciach - konsjerża Tomasza, granego przez Filipa Bobka, Andrzeja (Marek Bukowski), który będzie kierować hotelem oraz Igora (Kamil Kula). Magdalena Cielecka będzie pojawiać się gościnnie, a nową twarzą serialu ma zostać Weronika Rosati" Co za "strata" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: Hotel wraca? 23.04.13, 16:52 I chwała za to. Dziewczyna wygrywała w rankingach na najbardziej irytującą postać tego serialu. Hahaha jak widać po zapowiedziach, hotel ma być bardzo miły dla oka dla damskiej części publiczności ... Odpowiedz Link Zgłoś