Dodaj do ulubionych

Hotel wraca?

22.04.13, 10:37
Nie jest dziś 1 kwietnia, więc to chyba prawda...
www.swiatseriali.pl/seriale/hotel-52-537/news-wielki-powrot-hotelu-52,nId,958573
Obserwuj wątek
    • kas_ma Re: Hotel wraca? 22.04.13, 12:18
      Ucieszyłam się :)))) Przeczytałam to rano na mediowym branżowym portalu, więc to jest na pewno prawda.
    • faszyna Re: Hotel wraca? 22.04.13, 13:10
      Nie tylko Hotel, ale i drugi serial z Bobkiem w zapowiedzi. No jestem cała happy, mój zmysł estetyczny już sie cieszy. :))
      • manim Re: Hotel wraca? 22.04.13, 14:04
        Faszyno, mam prośbę - przypomnij o jakim serialu piszesz (tym drugim, w którym ma zagrać Filip). Nie jestem na bieżąco z zapowiedziami. Z góry dziękuję :)
        • faszyna Re: Hotel wraca? 22.04.13, 14:38
          manim napisała:

> Faszyno, mam prośbę - przypomnij o jakim serialu piszesz (tym drugim, w którym
          > ma zagrać Filip). Nie jestem na bieżąco z zapowiedziami. Z góry dziękuję :)

Z całym szacunkiem, ale chyba jestes na bieżaco z możliwością przeczytania całej notki dostepnej pod linkiem podanym w pierwszym poscie wątku? ;))
          • manim Re: Hotel wraca? 22.04.13, 14:47
            Faktycznie. Ograniczyłam się tylko do wzmianki o "Hotelu".
      • aga_ata Re: Hotel wraca? 22.04.13, 14:06
        "W siódmej serii "Hotelu 52" zabraknie odtwórczyni głównej roli - Laury Samojłowicz. Akcja serialu ma natomiast skoncentrować się na męskich postaciach - konsjerża Tomasza, granego przez Filipa Bobka, Andrzeja (Marek Bukowski), który będzie kierować hotelem oraz Igora (Kamil Kula). Magdalena Cielecka będzie pojawiać się gościnnie, a nową twarzą serialu ma zostać Weronika Rosati"

Co za "strata" :-D
        • na4 Re: Hotel wraca? 23.04.13, 16:52
          I chwała za to. Dziewczyna wygrywała w rankingach na najbardziej irytującą postać tego serialu. Hahaha jak widać po zapowiedziach, hotel ma być bardzo miły dla oka dla damskiej części publiczności ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka