Dodaj do ulubionych

Serial Hannibal na AXN

12.06.13, 15:03
Czy ogląda ktos ten serial o Hannibalu Lecterze? Ja przyznam, że tak, ale denerwuje mnie on coraz bardziej... Każdy odcinek to historyjka o jakimś wymyślnym mordercy, a postac samego Hannibala wydaje się taka doczepiona na siłę... Serial w ogole nie wciąga, a postacie totalnie pozbawione charyzmy. Dla mnie niewypał.
Obserwuj wątek
    • bozena_ra Re: Serial Hannibal na AXN 13.06.13, 10:53
      Dla mnie serial super,kwestia gustu.
    • matt_banco Re: Serial Hannibal na AXN 13.06.13, 17:31
      Obejrzalem chyba 4 odcinki i dalem spokoj. Za bardzo wydumane to wszystko bylo, zarowno morderstwa (az bolalo w oczy ich wykonycypowanie), jak i postaci. Do tego dialogi w zasadzie w oparach psychologiczno-psychiatracznych, pomiaszane po to tylko zeby bylo "klymatycznie". No ale, ja nigdy nie bylem fanem "Miasteczka Twin Peaks" i belkotliwych tematow wiec i i "Hannibal" mi sie nie spodobal ;-)
      • mzarek Re: Serial Hannibal na AXN 09.08.13, 12:54
        Moim zdaniem się rozkręca. Mi sie bardzo podoba, choć pierwszy odcinek był dla mnie słaby
    • zyszekmateusz Re: Serial Hannibal na AXN 14.08.13, 14:40
      faktycznie 1 odcinek bardzo slabo co moze zniechcic, ale z czasem sie rozkrca i na serio wciga. ma klimat i warto obejrzec chocby dla wspanialego duetu - hugh dancy i mads mikkelsen - ma twarz rasowego psychola. zajebiste sa sceny kiedy will odtwarza sobie w glowie zbrodnie i wiciela sie w morderce - polecam fanom dextera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka