majka_forum 30.12.13, 14:43 Widzieliście już nową Gośkę? Przynajmniej podobna a nawet troszkę ładniejsza ;) Barbara Kurdej - Szatan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_mi_placi Re: Nowa Małgosia Mostowiak 30.12.13, 15:13 Mnie się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Nowa Małgosia Mostowiak 30.12.13, 17:58 majka_forum napisała: > a nawet troszkę ładniejsza ;) > > Żartujesz sobie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
majka_forum Re: Nowa Małgosia Mostowiak 30.12.13, 19:09 raszefka napisała: > majka_forum napisała: > > > a nawet troszkę ładniejsza ;) > > > > > > Żartujesz sobie, prawda? Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Nowa Małgosia Mostowiak 07.01.14, 23:59 Dlaczego żartuje? Mnie się też nowa Gosia bardziej podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
belferskibis Re: Nowa Małgosia Mostowiak 11.01.14, 14:37 "Gdzieśta jom widziały, tom Nowom?" - pyta moja Sąsiadka, Hela z Piwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Nowa Małgosia Mostowiak 31.12.13, 10:30 Dla mnie te wymiany aktorów są idiotyczne. Już wolałabym uśmiercanie bohaterów, gdy aktorom znudzi się ich granie. Odpowiedz Link Zgłoś
1hunter84 Re: Nowa Małgosia Mostowiak 05.01.14, 14:01 Jestem podobnego zdania, ale M jak Miłość akurat ma ten problem, że trochę za dużo już było tragicznych śmierci w tym serialu, niedługo zacznie im się kończyć rodzina do wybicia :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Nowa Małgosia Mostowiak 07.01.14, 14:28 za dużo?a kto zmarł poza Zduńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Nowa Małgosia Mostowiak 07.01.14, 23:26 mama Madzi? Teraz ta Karolina corka Grabowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
naturally_soft Re: Nowa Małgosia Mostowiak 08.01.14, 07:52 Matka Magdy, czyli zona Wojtka. I... - Jaroszy - Peter - stary Lagoda, ojciec Michala - na poczatku serialu jakis pracownik przetworni (niejaki Tomek?) popelnil samobojstwo - pan Dziduszko - ktorys z przesladowcow Budzynskiego rowniez popelil samobojstwo w wiezieniu - gwalciciel Janki - nie jestem pewna losow matki Krzysztofa Zdunskiego, ale tez chyba jej sie zmarlo. Podsumowujac, (mlody) trup w Mjm sciele sie gesto. Za czesto w tragicznych okolicznosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: Nowa Małgosia Mostowiak 08.01.14, 14:55 i oczywiście małzonkowie niemal wszystkich Mostowiaków: - Markowi Hanka - Marii Krzysztof - Marcie Norbert Coś za duży zbieg okoliczności. Fakt, brakuje jeszcze usmiercenia któregoś z małzonków Gosi. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi o ile sie orientuję to ludzie 10.01.14, 13:08 umieraja................wiec żadnego zgdziwienia chyba nie ma?to nie jest serial o krainie nieśmiertelnosci:D Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: o ile sie orientuję to ludzie 13.01.14, 08:48 Ale ile znasz rodzin, gdzie z czwórki dzieci, aż troje to młodzi wdowcy/wdowy? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Nowa Małgosia Mostowiak 31.12.13, 23:00 Tyle razy czytałam, że wszyscy zachwyceni tą Kurdej-Szatan, a osobiście nie znam ani jednego zachwyconego, każdy pyta WTF? Play chyba nieźle zapłacił jakimś pudelkom za rozkręcenie koło tej pani szumu, zwłaszcza, że pierwsze doniesienia o tej pani były zatytułowane zawsze "blondynka z Playa", chodziło o to, żeby ludzie reklamę oglądali. Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Nowa Małgosia Mostowiak 03.01.14, 09:13 a ja ją tam lubię.... i bardzo mi się podobała w musicalu : D Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Nowa Małgosia Mostowiak 01.01.14, 12:27 Niepodobna w ogóle, ale sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Nowa Małgosia Mostowiak 05.01.14, 12:45 no to jakby zamiana żon:) Odpowiedz Link Zgłoś
neojeriomina Re: Nowa Małgosia Mostowiak 05.01.14, 23:33 Lepsza ta niż podmieniona Beata z Klanu :P Odpowiedz Link Zgłoś
cajer567 Re: Nowa Małgosia Mostowiak 08.01.14, 16:11 Ale że i niby jak oni teraz mają zamiar zamienić starą z nową? Że niby wróci zza granicy i już nie będzie tą samą osobą? :D Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Nowa Małgosia Mostowiak 08.01.14, 23:42 Tak zwykle to robią. Po prostu rolę zaczyna grać inny aktor i wszyscy udają, że nic się nie zmieniło :P Odpowiedz Link Zgłoś
anasz Re: Nowa Małgosia Mostowiak 10.01.14, 22:05 Matka Zosi, też zmarła. A dzieci ile wymienili? D woje? czy wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Nowa Małgosia Mostowiak 09.01.14, 10:03 Ja ciesz pierdzielesz, ale problemy! Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk2 Re: Nowa Małgosia Mostowiak 09.01.14, 15:46 wiadomo, zdrada dobrze wpłynęła na jej wygląd ;)...jest nie do poznania.. Odpowiedz Link Zgłoś
majka_forum Re: Nowa Małgosia Mostowiak 09.01.14, 17:28 krytyk2 napisał: > wiadomo, zdrada dobrze wpłynęła na jej wygląd ;)...jest nie do poznania.. Aaa tam Michał kasiasty to jej operację plastyczną zafundował, wszak w hameryce to norma :D Odpowiedz Link Zgłoś