Dodaj do ulubionych

Powrót Ryśka z Klanu

09.12.16, 11:57
O matko i córko. Właśnie gdzieś przeczytałam, że Cyrwus ma wrócić do Klanu, jako kto to na razie tajemnica.
Ja nie mogę- brata bliźniaka porzuconego przez świętą mamusię-farmaceutkę w szpitalu xx lat temu z niego zrobią czy co?
Obserwuj wątek
    • aga.doris Re: Powrót Ryśka z Klanu 10.12.16, 10:12
      Następny co myślał, że go super propozycje wielkiego kina zaleją;) Tak naprawdę odejście z Klanu wyszło na dobre jedynie Kurdemu-Wieczorkowskiemu i w MjakM Kożuchowskiej. Reszta zderzyła się z twardą rzeczywistością.
      • latarnik88 Re: Powrót Ryśka z Klanu 11.12.16, 09:07
        Zjadają własny ogon.
      • jhbsk Re: Powrót Ryśka z Klanu 12.12.16, 07:19
        W twardej rzeczywistości Piotr Cyrwus jest znakomitym i bardzo zajętym aktorem teatralnym. Polecam Emigrantów, Wieczór trzech króli, Zemstę i szereg innych spektakli w Tetrze Polskim w Warszawie.
        • aga.doris Re: Powrót Ryśka z Klanu 12.12.16, 13:22
          Piotr Cyrwus oprócz tego, ze jest znakomitym i bardzo zajętym aktorem teatralnym, to jeszcze musi z czegoś żyć. A tylko z teatralnej gaży to raczej trudno;) Nie oszukujmy się - cała masa bardzo dobrych aktorów teatralnych dorabia w serialach i innych telewizyjnych produkcjach - lepszych lub gorszych. Cyrwus grał niestety w tej gorszej lidze, a lepsza jakoś się do niego nie zgłasza;)
    • madi138 Re: Powrót Ryśka z Klanu 12.12.16, 01:21
      To chyba plotki. Klan nie jest produkcja najwyzszych lotow, ale stara sie zachowywac w miare realny scenariusz. Niby jak mieliby przywrocic Ryska- program ochrony swiadkow i upozorowana smierc? To byloby duze przegiecie!
    • quba Re: Powrót Ryśka z Klanu 18.12.16, 22:56
      ja bym wolała, żeby Pani Kotulanka wróciła...Tak mi jej szkoda.
    • mysliciel662 Re: Powrót Ryśka z Klanu 25.06.17, 12:17
      Rysiek wrócił, ale w Na Wspólnej :D
      • moni.baczynska88 Re: Powrót Ryśka z Klanu 06.04.18, 09:55
        a ja słyszałam, że teraz ten pan zajmuje się już nie tyle aktorstwem, co wykończeniami wnętrz czy budowlanka
        • antropoid Re: Powrót Ryśka z Klanu 08.04.18, 01:53
          Ostatnio był teatr telewizji z jego udziałem.
        • kanna Re: Powrót Ryśka z Klanu 08.04.18, 22:49
          W Teatrze Polskim w Warszawie go oglądałam niedawno, wiec grywa jak najbardziej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka