konwalka 06.09.17, 22:27 Przekomarzanki profesorów to jedno, ale Van graff nagrywający sie na telefon Piotrowi- :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raszefka Re: ndinz-ale fajny odcinek 07.09.17, 09:23 Czy mnie coś ominęło i przegapiłam odcinek? Co się stało ze Stanisławskim? Dlaczego Agata mówiła, że ktoś chciał ją zabić? Natomiast van Graff... Jakby pierwszy raz dziecko zbliżyło się do niego bliżej niż na 2 metry. Przecież on chyba ma rodzinę? Dziwny ten wątek z maluchem i Piotrem zjawiającym się potem jakby się nic nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: ndinz-ale fajny odcinek 07.09.17, 09:57 Fakt - dziwny; a vangraff to przecie Holender, a z tymi to nigdy nic nie wiadomo :-D Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: ndinz-ale fajny odcinek 13.09.17, 09:43 Agatę chciał zabić jej były mąż. Psychopata. Van Graff ma syna z Bożenką, ale nie było go widać. Natomiast nie wiem co ze Stanisławskim. Podobnież znaleziono kogoś spalonego, jest jakiś świadek... Coś przegapiłam. Odpowiedz Link Zgłoś