Dodaj do ulubionych

Tytuł seriali.

30.12.24, 23:28
Poszukuję w tytułów seriali które oglądałem gdzieś w latach 90 za dzieciaka. Sporo już się naszukałem i niestety nic nie znalazłem, zostało mi tylko jeszcze szukanie po archiwalnych listach programów ale stwierdziłem że może najpierw zapytam tutaj :)

1) Wydaje mi się że serial zaczął się od tego, że cyborg odbył podróż w czasie żeby zamordować rodzinę głównego bohatera, który prawdopodobnie był policjantem/żołnierzem itp. Główny bohater dąży do zemsty na cyborgu. Domem głównego bohatera wydaje mi się że była mała stacja kosmiczna, ewentualnie coś zawieszonego w powietrzu. Pamiętam też że w tym serialu poruszano się latającymi samochodami (trochę jak w filmie 5 element). Jest jeszcze taka możliwość że nie był to serial tylko film w częściach ale nie jestem tego pewien.

2) Serial zawsze zaczynał się od sceny walki w kosmosie gdzie parę statków goniło inny statek. Każdy bohater w tym serialu miał swoją ksywkę, wydaje mi się, że na jednego z nich mówiono Tank. Niestety tylko tyle pamiętam.
Obserwuj wątek
    • wositelec2 Re: Tytuł seriali. 07.07.25, 07:07
      2) Znajomy podpowiedział mi, że chodzi o "Space, above and beyond", czyli "Gwiezdna esskadra".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka