Dodaj do ulubionych

Owad na topie ;)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:07
vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1316
Proponuję również zwrócić uwagę na polską sexbombę Sharon Stone, Kaję
Paschalską, rotfl:
vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/50_file.jpg

Aż wstyd nie używać tych plastrów ;).
Obserwuj wątek
    • pomme Re: Owad na topie ;) 24.02.05, 17:12
      Kto ubiera Rosati?! to jakiś koszmar!!!
      • Gość: anka Re: Owad na topie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:20
        Że jej się nie nudzi ciągle ten sam zestaw: szpiczaste buty + jakaś dziwna
        sukienka + tapir na 2 metry.
        • Gość: :) Re: Owad na topie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:29
          Moze ona uwaze, ze jak ma 150cm i sobie strzeli taki cudny tapir w niemalze barokowym stylu to bedzie wygladala na wyzsza.
          No i Weronka powinna unikac fotografowania sie w towarzystwie rownolatek :>
          vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/53_file.jpg
          Aha to od razu napisze, ze sama wzrostem nie grzesze i dlatego sobie moge krytykowac Rosati :P
    • gocha221 Re: Owad na topie ;) 24.02.05, 17:32
      Weronika bez mamusi-dziwne!!!
      ale za to z mama przyszla ta laska, ktora grała(gra?) w na dobre i na złe.
      moze to trendy, tak z mamą na imprezę...:-))
    • Gość: anka Re: Owad na topie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:37
      vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/46_file.jpg
      vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/56_file.JPG
      Normalnie wszystkie z plastrami!

vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/51_file.jpg
      Ten róż jest z lekka rozbrajający :).
      • Gość: :) Re: Owad na topie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:39
        Bo to impreza przez plastry 'sponsorowana' :)
        • Gość: waza Re: Owad na topie ;) IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.02.05, 18:29
          Bardzo twarzową fryzurkę z grzywką ma Mucha.
        • ledzeppelin3 Re: Owad na topie ;) 24.02.05, 18:41
          Najfajniej, jak starsze panie typu Skrzynka się "zabezpieczają"...Choć u niej
          to chyba plaster z hormonalną terapią zastępczą
      • Gość: toja Re: Owad na topie ;) IP: 213.195.188.* 25.02.05, 09:53
        A ta kobieta przy młodej Borkowskeij to chyba jej matka? Nic dziwnego ze
        Rafalski puścił ją w trąbę. Ona wygląda jak własna babka. A te czarne zęby!!!
    • deczko Re: Owad na topie ;) 24.02.05, 18:25
      I znowu kolejny garnek na glowie, ze tez te grzywki jeszcze sie nie nudza...

Wojewodzki przy Owadzie wyglada na naprawde starego czlowieka. Za to przy Werze
      Rosti jak jej mlodszy kolega ;)
      • Gość: Ain Re: Owad na topie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 18:51
        Wera pod tapirem chyba skrywa uzdę, za ktorą trzyma ją Max, żeby była mu
        posłuszną.
    • Gość: Edek bez KREDEK Re: Owad na topie ;) IP: *.aster.pl 24.02.05, 23:34
      To Paschalska się już puszcza ?
      A ona (za) maturę to (z)dała ?

A czy ta stara kobieta obok tej młodzszej o dekadę istoty o twarzy konia Horacego, to świadomie tego plastra nie nosi na swym pomarszczonym przez lata ramieniu ?
      Czyżby ona uprawiała tylko cyberseks z Maxem, gdy ten jeździ ukochaną przez siebie taksówką z lotniska ?

A ta Gruszczyńska czy też Jabłczyńska - studentka wieczorowego prawa w trybie dziennym, to on się nie uważa po ostatnich ekscesach w NW za boginię seksu ?
      Seks w BUWIE to jest to !
      • Gość: anka Re: Owad na topie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 00:40
        > Seks w BUWIE to jest to !

A o co chodzi?
    • frygija Re: Owad na topie ;) 25.02.05, 00:51
      ...kaja ma plasterek...
      ...ania ma plasterek...
      ...nawet skrzynka ma plasterek... (to ona jeszcze?;) )

mam i ja! nakleje go sobie teraz na czolko zeby wszyscy mogli moj trejdi
      plasterek ogladac nawet jak nosze bluzeczke z dlugim rekawkiem. ot co! :)
    • Gość: lena Re: Owad na topie ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 08:38
      U Skrzyneckiej to chyba zgrabnie przycięty do mniejszego formatu plaster na
      reumatyzm.Znam z widzenia bo moja babcia takie nakleja przy atakach
      reumatycznych tylko że babcia ma je w rozmiarze naturalnym ,sprzedawanym w
      aptece/ formatu A-4/.
    • pl_cebo Re: Owad na topie ;) 02.03.05, 09:45
      taaa
    • Gość: fan Re: Owad na topie ;) IP: *.kornik.sdi.tpnet.pl 02.03.05, 12:38
      tylko szkoda, że nasza laureatka nie ma wcięcia w talii....
      cóz.
    • Gość: fsdfs dla mnie kompletny odjazd to laska z "Na wspólnej" IP: *.cst.tpsa.pl 02.03.05, 13:07
      ach te bale, koktajle, jak ja bym chciał tam być, obracać się w takim
      środowsku, nobilitować się cały dzień...a tak na razie pozostaje mi czytać VIVE
      przy gotowaniu zupy dla mojego starego heheh
    • sam.o.brona pasztetalska - kolana miękną... 02.03.05, 13:34

vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/12/50_file.jpg
      koszmarne zdjęcie. oczy podmalowane czy podbite?
      dekolt - szoda że nie sięga do majtek. i po co tyle mówi się o tym, że w szkole
      powinien obowiązywać jakiś skromniejszy trend, skoro przychodzi taka
      pasztetalska i świeci cycami do kamery a młode dziewczyny to widzą?
      i jeszcze jej się schaby wylewają ze spodni. brrr.
      ps. tak, mi też się wylewają i jestem obleśny, a w ten sposób się podbudowuję.
      żeby nie bylo że nie ;-)
    • Gość: sznuruffka Re: Owad na topie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 14:06
      ona wszystkie mają te plastry,bo impreze organizowal ich producent- więc
      grzechem byloby nie wykorzystac okazji do reklamy
      • Gość: dddd nieeee, grzechem by było nie skorzystać za darmo IP: *.cst.tpsa.pl 03.03.05, 08:31
        i o to chodzi ! heheh
    • sonja.rykiel Re: Owad na topie ;) 03.03.05, 14:04
      Informacja z dzisiejszej prasy: Anna Mucha - Moc z nią. Kobiety Pokolenia Power
      to generacja pań młodych, przebojowych i niezależnych. Nie boją się one głosno
      mówić o seksie czy antykoncepcji, ale są jednocześnie ciepłe, naturalne i
      kobiece. I taka jest Anna Mucha - Twarz Pokolenia Power.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka