Dodaj do ulubionych

Bankomaty "Na Wspólnej"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:36
Ostatnia akcja to wyczyszczenie konta Grzecha przez jego dawnych kumpli z
celi.
Powiedzcie mi jak to mozliwe żeby w ciągu 2 dni wypłacić 20 tys PLN kartą???
Przecież chyba każda karta bankomatowa ma limit dziennych wypłat-przeciętnie
700 zł przy normalnych miesięcznych wpływach. Myślałem że jak wyczyszczą mu
konto to max 1500-2000. A tutaj 10x tyle.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Bankomaty "Na Wspólnej" IP: *.sbi.com 01.03.05, 14:36
      Teoretycznie jest to możliwe, trzeba by robić wypłaty po 1000 PLN bo taka jest
      zazwyczaj dzienna stawka w 20-tu bankomatach nie podłączonych do systemów
      bankowych (czyli takich w których dane aktualizowane są zazwyczaj raz dziennie)
      ale na filmie było wyraźnie powiedziane że wypłaty były w 2-óch bankomatach -
      więc niemożliwe !!!
      TAKA WPADKA !!!!!!!!!!!! ;)
      • sajgonetka Re: Bankomaty "Na Wspólnej" 01.03.05, 14:42
        Mozliwe, że Grzech miał inny limit np. 10 tys.
        • pilea Re: Bankomaty "Na Wspólnej" 01.03.05, 15:15
          Niektóre banki mają limit 5000 zł, więc to jest teoretycznie jakoś tam możliwe,
          ale i tak to jest jedna wielka bzdura.
          • Gość: redcherry Re: Bankomaty "Na Wspólnej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 17:01
            a niektore maja 20tys. np Inteligo
    • Gość: Aśka Re: Bankomaty "Na Wspólnej" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.03.05, 17:24
      > Powiedzcie mi jak to mozliwe żeby w ciągu 2 dni wypłacić 20 tys PLN kartą???

No faktycznie dziwne ale chyba nawet nie przez 2 a 1 dzień bo Grzechu wrócił
      nad ranem i zorientował się tego samego dnia ( tak mi się wydaje przynajmniej )
      Swoją droga czy Beatka nie ubezpieczyła mu karty?
      • Gość: wiaderny Re: Bankomaty "Na Wspólnej" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 20:21
        To że akurat 2 dni to jest możliwe bo z tego co pamiętam jedna wypłata była
        przed północą a druga tuż po więc dla systemu są 2 dni (chyba).
        Ale tymi limitami wypłat (np. Inteligo) to mnie zaskoczyliście. Mi w PKOBP
        ustalali chyba na podst. comiesięcznych wpłat. A Grzechu wpłat żadnych
        regularnych nie ma więc logicznie rzezc biorąc powinien mieć minimalny limit
        dzienny (ok 500 pln).
        A wyplaty ok 5-10 tys dziennie to wydawało mi się że na platynowe karty
        chyba :))) Grzechowi takie karty nie grożą chyba że za hurtowy handel dragami,
        ewentualnie rozboje się weźmie :)
    • Gość: dfs BAJKI GADACIE, JA WYPŁACIŁEM 52 tyś.... IP: *.cst.tpsa.pl 02.03.05, 08:56
      z Inteligo jedengo wieczoraz, z tego samego bankomatu, za jednym podejsciem.
      Wystarczy ustawić sobie brak limitu na karcie. Wszystko zależy od banku ;-P
      • Gość: aga Re: BAJKI GADACIE, JA WYPŁACIŁEM 52 tyś.... IP: *.chello.pl 02.03.05, 10:36
        Ale Grześ zakładał konto w okienku, więc nie było to na pewno inteligo, bo
        inteligo można założyć tylko przez konsultanta albo przez internet...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka