uwierz_w_to 30.11.12, 11:20 zacznę soian brać ale dopiero za kilka dni, mam pustkę w głowie po tabsach tych co wziełem,jeszcze działają we mnie pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: Tabsy 30.11.12, 11:24 a jak Ci lekarz zalecil? ja po zatruciu sertralina ( tez proba samobojcza) nie bralam tego leku przez dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Tabsy 30.11.12, 11:33 madau napisała: > a jak Ci lekarz zalecil? ja po zatruciu sertralina ( tez proba samobojcza) nie > bralam tego leku przez dwa tygodnie mi nikt nic nie zalecał, jak odzyskałem przytomność zawieźli mnie do szpitala psychiatrycznego i tyle a w szpitalu normalnie solian,depakine i tegretol. No i w między czasie kroplówki i badania krwi ile tego syfu jeszcze mam we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Tabsy 30.11.12, 11:34 prawie 2 dni byłem nieprzytomny szanse miałem 50 na 50 ale dobrze że wyszedłem z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Tabsy 30.11.12, 15:08 no, miales szczescie Uwierzu. No ale dzisiaj jestes juz z nami i bardzo sie ciesze ze nie doszlo do jakichs komplikacji. Proby samobojcze maja to do tego, chociaz ja po moich kilku probach nic sobie nie zniszczylam ( watrobe, zoladek etc) No i mam to dobrze ze mam odruch wymiotny: po wzieciu smiertelenj dawki abilify po pieci minutach zwymiotowalam a trzeslo mna strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś