Dodaj do ulubionych

EGZAMIN Z ŻYCIA

IP: *.chello.pl 06.03.05, 22:52
I co sądzicie? Kto wam się podoba? Jak dla mnie na razie taki łądny kisiel.
Obserwuj wątek
    • Gość: fly Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.kwidzyn.mm.pl 07.03.05, 07:17
      Królikowski...hmmm to jest to :) bardzo mi sie podoba i swietnie pasuje do
      swojej roli ;) gdzie byli tacy profesorowie gdy ja bylam w klasie
      maturalnej...;) pozdrawiam
      • Gość: daro Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:11
        ale cosik fabuła sie cieniutko rozkręca... jakoś mnie nie wzięło
        • orales73 Re: EGZAMIN Z ŻYCIA 24.03.05, 10:57
          nie jest źle, zobaczymy co będzie dalej. przynajmniej jakaś odmiana po
          koszmarnym MJM czy nudnym NDINZ.
          • Gość: fly Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 24.03.05, 11:33
            jako inna fly twierdzę, że w Królikowskim nie gustuję... :)
            serial jak serial...mozna popatrzeć w ekran jak nie ma się czego innego do
            roboty :)
          • Gość: martunka- Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:21
            Moim zdaniem KRÓLIKOWSKI :) :) umie sie wcielic w kazda role krola mu dadza
            On poprostu jesyt zajefajny :):):):D:D:D
            A najbardziej mis ie podoba własnie w filmie EGZAMIN Z ŻYCIA
            gra w tym serjalu bardzo fajną postać. szkoda ze tacy nauczycielowie zdarzaja
            sie tylko w filmach:P:P:P
    • cherilyn Re: EGZAMIN Z ŻYCIA 24.03.05, 13:05
      fabuła marniutka. gra aktorska również. Za to miło popatrzeć na Damięckiego i
      Królikowskiego :D
      • Gość: P-77 Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 13:00
        Ciekawostka - prawie wszyscy z obsady grali w co najmniej jednym odcinku "Na
        dobre i na złe" (zresztą reżyser Teresa Kotlarczyk też przez kilka lat była
        jednym z reżyserów tego serialu).
        Natomiast co do "Egzaminu" - po czterech odcinkach bohaterowie wzbudzają
        większą sympatię poza 25-letnim maturzystą Damięckim, który jest okropny.
    • Gość: Kasia Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:00
      Według mnie serial świetny, taki prawdziwy:)Fajni aktorzy. A propos
      Królikowskiego do gra bardzo podobną rolę jak w "M jak miłość":]
      • Gość: P-77 Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:25
        A czy pojawił się już Jan Frycz? Bo na razie jest w czołówce a w serialu
        jeszcze go nie widziałem, przynajmniej w tych trzech odcinkach, które oglądałem.
        Trochę szkoda bo to dobry aktor.
    • laurra Re: EGZAMIN Z ŻYCIA 29.03.05, 21:16
      oooch jak Królikowski w niedziele pięknie mówił do Asi: Asica;) naaajjjjjjjss:p
    • ewa_1974 Re: EGZAMIN Z ŻYCIA 22.05.05, 23:11
      Królikowski jest po prostu super. Ogladam ten serial tylko po to żeby na niego
      popatrzec
    • Gość: Ja Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:06
      Dobrzy młodzi aktorzy.
      I nie tak mdławe jak MJM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka