Gość: wiciolud IP: *.chello.pl 06.03.05, 22:52 I co sądzicie? Kto wam się podoba? Jak dla mnie na razie taki łądny kisiel. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fly Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.kwidzyn.mm.pl 07.03.05, 07:17 Królikowski...hmmm to jest to :) bardzo mi sie podoba i swietnie pasuje do swojej roli ;) gdzie byli tacy profesorowie gdy ja bylam w klasie maturalnej...;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 12:11 ale cosik fabuła sie cieniutko rozkręca... jakoś mnie nie wzięło Odpowiedz Link Zgłoś
orales73 Re: EGZAMIN Z ŻYCIA 24.03.05, 10:57 nie jest źle, zobaczymy co będzie dalej. przynajmniej jakaś odmiana po koszmarnym MJM czy nudnym NDINZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 24.03.05, 11:33 jako inna fly twierdzę, że w Królikowskim nie gustuję... :) serial jak serial...mozna popatrzeć w ekran jak nie ma się czego innego do roboty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martunka- Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:21 Moim zdaniem KRÓLIKOWSKI :) :) umie sie wcielic w kazda role krola mu dadza On poprostu jesyt zajefajny :):):):D:D:D A najbardziej mis ie podoba własnie w filmie EGZAMIN Z ŻYCIA gra w tym serjalu bardzo fajną postać. szkoda ze tacy nauczycielowie zdarzaja sie tylko w filmach:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
cherilyn Re: EGZAMIN Z ŻYCIA 24.03.05, 13:05 fabuła marniutka. gra aktorska również. Za to miło popatrzeć na Damięckiego i Królikowskiego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 13:00 Ciekawostka - prawie wszyscy z obsady grali w co najmniej jednym odcinku "Na dobre i na złe" (zresztą reżyser Teresa Kotlarczyk też przez kilka lat była jednym z reżyserów tego serialu). Natomiast co do "Egzaminu" - po czterech odcinkach bohaterowie wzbudzają większą sympatię poza 25-letnim maturzystą Damięckim, który jest okropny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:00 Według mnie serial świetny, taki prawdziwy:)Fajni aktorzy. A propos Królikowskiego do gra bardzo podobną rolę jak w "M jak miłość":] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:25 A czy pojawił się już Jan Frycz? Bo na razie jest w czołówce a w serialu jeszcze go nie widziałem, przynajmniej w tych trzech odcinkach, które oglądałem. Trochę szkoda bo to dobry aktor. Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: EGZAMIN Z ŻYCIA 29.03.05, 21:16 oooch jak Królikowski w niedziele pięknie mówił do Asi: Asica;) naaajjjjjjjss:p Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_1974 Re: EGZAMIN Z ŻYCIA 22.05.05, 23:11 Królikowski jest po prostu super. Ogladam ten serial tylko po to żeby na niego popatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: EGZAMIN Z ŻYCIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:06 Dobrzy młodzi aktorzy. I nie tak mdławe jak MJM. Odpowiedz Link Zgłoś