tocqueville 24.03.05, 21:25 o wiele lepszy niż pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonesik Re: 2 odcinek serialu Oficer 24.03.05, 21:47 Mnie bardziej podobał się 1 odcinek, ale3 będzie dobry, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
madameee Re: 2 odcinek serialu Oficer 24.03.05, 22:26 o wiele lepszy ten drugi odcinek, myślę, ze to moze być bardzo fajny serial, Borys świetny ale nie podoba mi sie pani komisarz, Aldona niejaka, jakaś taka dziwna no i te teksty.... no ja wiem, ze to scenariusz ale beznadziejne miala wstawki dzisiaj jak diabli. Poza tym krakowski aktor cudowny.... mam na mysli Globisza, ta rozchełstana koszula, hmmmmmmmm fantastyczny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krimi Re: 2 odcinek serialu Oficer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:53 Fakt - było już lepiej. Niezłe są praskie klimaciki i mam nadzieję, że kolega Perła (vel Bonifacy :)) nie jest postacią epizodyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
maja771 Re: 2 odcinek serialu Oficer 25.03.05, 12:40 Nie wiedziałam pierwszego odc ale 2 był całkiem kawai. A Szyc to już w ogóle jest niezły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: 2 odcinek serialu Oficer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:41 to fakt :) Borys. S. jest mniamniuśny :) chetnie pobawilabym sie z nim w doktora :) hehhe ati Odpowiedz Link Zgłoś