Gość: fenek IP: *.toya.net.pl 19.04.05, 08:37 .....to niech ja dundel swisnie. Po prostu mnie to rozwala. Praktycznie w kazdym serialu, jak sobie nalewaja soku, wody, czy zupy, to doslownie na lyk. Oszczednosc na planie filmowym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: żaba Re: Ale Basia wczzoraj nala zupy Luckowi..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:17 He, he też zauważyłam Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Ale Basia wczzoraj nala zupy Luckowi..... 19.04.05, 09:18 No przeciez musi oszczedzac, skoro gotuje malutki garnek zupy, a musi wystarczyc na 4 doroslych i 2 dzieci.....:) Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: przychodnia :) IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 19.04.05, 12:09 a mnie drażnią te puste segregatory w przychodni poustawiane niektóre do góry nogami i nieopisane... mogliby chociaz opisać byle co.... podobnie było w NDNZ też tam stały puste segregatory :) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Lolka? 19.04.05, 13:38 lolka11 napisała: > No przeciez musi oszczedzac, skoro gotuje malutki garnek zupy, a musi > wystarczyc na 4 doroslych i 2 dzieci.....:) 4 dorosłych???? No co Ty? Pomyśl o Marcie,cioci Wandzi,Simonie,Małgosi ....Ciągle ktoś tam się zwala. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: Lolka? 19.04.05, 14:18 No, ale jak ugotuje maly garnek, to szybko zjedza i ma wymowke....no i nie musi nikogo wiecej utrzymywac......:) Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnik Re: Ale Basia wczzoraj nala zupy Luckowi..... IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.04.05, 15:19 Może to jest tak - kręcą scenę z piciem soku, klaps, cięcie, powtórka, klaps, cięcie, powtórka, i tak 2 godziny. To już w końcu Luckowi sok nosem wychodzi i tylko łyka dostaje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: Ale Basia wczzoraj nala zupy Luckowi..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:22 Pffff... Aaaa oplułam monitor! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pari_pari Re: Ale Basia wczzoraj nala zupy Luckowi..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.05, 13:25 he he, moja Mama zawsze mówi że ten Lucek w każdym odcinku cos je, a to zupa, a to kanapki , a to ciasto.a przy tym robi to dośc nieapetycznie, miele buzią az niemiło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś