Gość: Lusia Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.09.05, 20:33 NW: Ania i Igor odkąd zadaje sie z nia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaoli Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.chello.pl 15.09.05, 23:12 oczywiście Monika z Klanu,to chyba najgorsza aktorka świata Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 16.09.05, 17:39 Generalnie KLAN: Monika-aktorka która nie umie grać, Olka-czikulinka, pani StanisLawa, Ryśku i Grażynka-pożal się boże małżeństwo no i oczywiście nowy Michał-prostak. Blee! A z MjM: Ewa i Leszek, Gosza, Norbert-wybałuszogały. Na wspólnej: Gabrysia i jej wełniane ponczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hilda1007 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:08 Bliźniaki zwane chochołami (MjM).Sprowadzają do swojego poziomu każdego poza Marcinem Bosakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skot Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.net85-168-232.noos.fr 18.09.05, 23:09 Małgośka Mostowiak grana przez Joannę Koroniewską z "M jak Miłość" - wredna kłamczucha mająca o sobie bardzo dobre zdanie. Łukasz (Franek Przybylski) cóż za zarozumiały i napuszony dzieciak!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorfip Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 19.09.05, 16:33 Jeśli chodzi o mjm to chyba sławetna Małgosia, denerwowałamnie też Grażyna, no i nadal denerwuje mnie mamusia Ewy, nie pamiętam imienia. jeśli idzie o NDiNZ to oczywiście kryształowa para Jakub i Zosia, nawet jej choroba nie sprawiła że zaczęłam ją lubić. I to w zasadzie wszystkie seriale które oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.broker.com.pl 20.09.05, 13:59 marysia z pierwszej milosci. nie ogladam tego serialu czesto, praktycznie w ogole, ale ta jej swietosc, przeslodzenie i sztucznosc jest nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJM)... 20.09.05, 14:52 Na serio - czy naprawdę scenarzystom tego serialu wydaje się, że wieczne rozwodzenie się przez tę panią o wampirycznym spojrzeniu nad jej kłopotami z mężem, jest interesujące??? Ona się nadaje co najwyżej na postać drugoplanową, a scenarzyści traktują ją jak jedną z bohaterek, poświęcają jej całe sceny, wątki... Nigdy więcej Reni, Roberta i jego kochanki, ratunku!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Acha... 20.09.05, 14:59 ... po wczorajszym odcinku wysoko w górę mojej listy irytujących postaci poszła Hanka - po scenie pt. "Finansuj moją fundację, Alicja, albo los cię skaże!!!". Czy naprawdę tak trudno jej zrozumieć, że kogoś może po prostu nie być stać, by na działalność charytatywną łożyć..? W końcu ta firma Alicji to nie jakiś koncern - gigant, dla którego finansowanie fundacji to drobny wydatek... Żeby było jasne - Alicji też nie lubię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:21 Klan-ola,aga ,czesia,rysiu,grazynka,pani stanislawa,darek,jerzy sa sobie równi BEZNADZIEJNI MJM-madzia beznadziejna pseudointelektualistka,piotrek-nudziarz, Na dobre i...-siostra bozenka-smieje sie jak świnia, Pierwsza miłośc-marysia-nudan żałosna,jej facet paweł na niego nawet patrzeć nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:22 Dykielowej w NW. I jej męża. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ 23.09.05, 19:13 renia z przyleglosciami i niezmiennie siostra janiny. innych seriali nie ogladam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gegegr Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:22 olka z klanu olka, norbert,gosia z m jak milosc karolina, monika z na wspolnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okeciak Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ IP: *.za.net 25.09.05, 20:12 Dorota Kaminska w serialu Fala zbrodni. Poprostu porazka Odpowiedz Link Zgłoś
brytyjka Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 28.09.05, 09:44 Zdecydowanie wszelkie rankingi bije u mnie Krzysztof z MjM. Idiota, burak i w ogóle - nie rozumiem, co on jeszcze robi w tym serialu? i jakim cudem poleciała na niego kiedyś Ewa? To postać tragiczna, nie znoszę go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:20 Święte siostry z mjm Maria i (jak mówicie) Gosza. Zgadzam się Barbara Mostawiak to TOKSYCZNA baba, wszystko wie, czuje intuicyjnie, że coś jest nie tak z jej dziećmi, które co prawda "kłamać nie potrafią". PS Kamil to jest jednak grzechu wart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:07 Ostatnio w mnie na topie jest upiorna trójka z MjM Ewusia+Lesio+Oleńka. Horrrror po prostu:(( Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 05.10.05, 13:08 ta trójka to w zyciu tez rodzinka...!Ewa to ma jakąs wade wymowy.J anie znoszę Wiesi i nowego Michala z Klanu,Pawla z MJM-zaczal grac z jakas dziwna manierą,Maria z Na wspolnej tez mnie wkurza-Bozena Dykiel nie pasuje do takiej roli bezbarwnej Odpowiedz Link Zgłoś