Dodaj do ulubionych

Najbardziej nielubiana postać serialowa.

• Gość: Lusia Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.pl / *.smsnet.pl 15.09.05, 20:33
      NW: Ania i Igor odkąd zadaje sie z nia
    • Gość: mamaoli Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.chello.pl 15.09.05, 23:12
      oczywiście Monika z Klanu,to chyba najgorsza aktorka świata
    • harriet24 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 16.09.05, 17:39
      Generalnie KLAN: Monika-aktorka która nie umie grać, Olka-czikulinka, pani
      StanisLawa, Ryśku i Grażynka-pożal się boże małżeństwo no i oczywiście nowy
      Michał-prostak. Blee!
      A z MjM: Ewa i Leszek, Gosza, Norbert-wybałuszogały.
      Na wspólnej: Gabrysia i jej wełniane ponczo.
      • Gość: hilda1007 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 22:08
        Bliźniaki zwane chochołami (MjM).Sprowadzają do swojego poziomu każdego poza
        Marcinem Bosakiem.
        • Gość: Skot Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.net85-168-232.noos.fr 18.09.05, 23:09
          Małgośka Mostowiak grana przez Joannę Koroniewską z "M jak Miłość" - wredna
          kłamczucha mająca o sobie bardzo dobre zdanie.
          Łukasz (Franek Przybylski) cóż za zarozumiały i napuszony dzieciak!!
    • dorfip Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 19.09.05, 16:33
      Jeśli chodzi o mjm to chyba sławetna Małgosia, denerwowałamnie też Grażyna, no
      i nadal denerwuje mnie mamusia Ewy, nie pamiętam imienia.

jeśli idzie o NDiNZ to oczywiście kryształowa para Jakub i Zosia, nawet jej
      choroba nie sprawiła że zaczęłam ją lubić.

I to w zasadzie wszystkie seriale które oglądam.
      • Gość: marysia Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.broker.com.pl 20.09.05, 13:59
        marysia z pierwszej milosci. nie ogladam tego serialu czesto, praktycznie w
        ogole, ale ta jej swietosc, przeslodzenie i sztucznosc jest nie do pobicia.
    • stephen_s W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJM)... 20.09.05, 14:52
      Na serio - czy naprawdę scenarzystom tego serialu wydaje się, że wieczne
      rozwodzenie się przez tę panią o wampirycznym spojrzeniu nad jej kłopotami z
      mężem, jest interesujące???

Ona się nadaje co najwyżej na postać drugoplanową, a scenarzyści traktują ją
      jak jedną z bohaterek, poświęcają jej całe sceny, wątki...

Nigdy więcej Reni, Roberta i jego kochanki, ratunku!!!! :)))))
      • stephen_s Acha... 20.09.05, 14:59
        ... po wczorajszym odcinku wysoko w górę mojej listy irytujących postaci poszła
        Hanka - po scenie pt. "Finansuj moją fundację, Alicja, albo los cię skaże!!!".

Czy naprawdę tak trudno jej zrozumieć, że kogoś może po prostu nie być stać, by
        na działalność charytatywną łożyć..? W końcu ta firma Alicji to nie jakiś
        koncern - gigant, dla którego finansowanie fundacji to drobny wydatek...

Żeby było jasne - Alicji też nie lubię :))
      • Gość: pete Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 20:21
        Klan-ola,aga ,czesia,rysiu,grazynka,pani stanislawa,darek,jerzy sa sobie równi
        BEZNADZIEJNI
        MJM-madzia beznadziejna pseudointelektualistka,piotrek-nudziarz,
        Na dobre i...-siostra bozenka-smieje sie jak świnia,
        Pierwsza miłośc-marysia-nudan żałosna,jej facet paweł na niego nawet patrzeć nie
        mogę
        • Gość: Bleee Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:22
          Dykielowej w NW. I jej męża.
          • martuha Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ 23.09.05, 19:13
            renia z przyleglosciami i niezmiennie siostra janiny.
            innych seriali nie ogladam.
            • Gość: gegegr Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 19:22
              olka z klanu
              olka, norbert,gosia z m jak milosc
              karolina, monika z na wspolnej
              • Gość: okeciak Re: W tej chwili na "topie" jest u mnie Renia (MJ IP: *.za.net 25.09.05, 20:12
                Dorota Kaminska w serialu Fala zbrodni.
                Poprostu porazka
    • brytyjka Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 28.09.05, 09:44
      Zdecydowanie wszelkie rankingi bije u mnie Krzysztof z MjM.
      Idiota, burak i w ogóle - nie rozumiem, co on jeszcze robi w tym serialu? i
      jakim cudem poleciała na niego kiedyś Ewa?
      To postać tragiczna, nie znoszę go.
      • Gość: grażka Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 14:20
        Święte siostry z mjm Maria i (jak mówicie) Gosza. Zgadzam się Barbara Mostawiak
        to TOKSYCZNA baba, wszystko wie, czuje intuicyjnie, że coś jest nie tak z jej
        dziećmi, które co prawda "kłamać nie potrafią".
        PS Kamil to jest jednak grzechu wart
        • Gość: afi Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:07
          Ostatnio w mnie na topie jest upiorna trójka z MjM Ewusia+Lesio+Oleńka. Horrrror
          po prostu:((
          • alicia83 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 05.10.05, 13:08
            ta trójka to w zyciu tez rodzinka...!Ewa to ma jakąs wade wymowy.J anie znoszę
            Wiesi i nowego Michala z Klanu,Pawla z MJM-zaczal grac z jakas dziwna
            manierą,Maria z Na wspolnej tez mnie wkurza-Bozena Dykiel nie pasuje do takiej
            roli bezbarwnej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka