donatek 13.05.05, 10:44 Nie mogę na nie patrzeć są tak przewidywalne i nudne jak nikt inny w "M jak miłość" . Do tego doszedł ten Nowicki jest brzydki i nie do zniesienia . Nie podoba mi się ,że wtym wieku zachciało im się romansów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
married Re: Marysie Zduńska i Janina Nowicka są nudne i t 13.05.05, 11:01 A co to ludzie w tym wieku to już nie mają prawa do szczęścia?? Odpowiedz Link Zgłoś
n.krupska Re: Marysie Zduńska i Janina Nowicka są nudne i t 13.05.05, 11:18 Co chcesz. Janina sie przynajmniej uaktywnila. Widocznie ten prymitywny podryw na nia dziala. Ja tam nawet Janinke lubie. Taka zabawana kobieta. Natomiast Maria, coz .....jest przeslodzona do obrzydliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Marysie Zduńska i Janina Nowicka są nudne i t IP: 195.85.249.* 13.05.05, 15:19 one jak one. ale ich mężczyźni (różne konfiguracje - mężowie, absztyfikanci - tych zwłaszcza dostatek, ale co jeden to gorszy). Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: Marysie Zduńska i Janina Nowicka są nudne i t 13.05.05, 16:32 Haha, to prawda - szczegolnie doktorek przystawiajacy sie do (nie)Sw. Marysi... ewenement - zero wyczucia, metoda 'brute force' w najlepszym wykonaniu, teksty wysublimowane, ze ledwie podteksty da sie wyczuc ;) Ale, jak widac, wyczul kobiete doskonale, bo efekty sie zblizaja... Jedno warte drugiego. Ciesze sie natomiast, ze z twarzy matki Ewy wreszcie zniknie ten grymas zmartwien, zalu, bolu, slabosci czy czego tam jeszcze. Oby! Juz na nia patrzec powoli nie moglem... (a szkoda aktorki, bo usmiech ma calkiem uroczy) Odpowiedz Link Zgłoś
oorchidea Re: Absztyfikant Rogowski 13.05.05, 17:09 Gość portalu: myszka napisał(a): > > one jak one. ale ich mężczyźni (różne konfiguracje - mężowie, absztyfikanci - > tych zwłaszcza dostatek, ale co jeden to gorszy). Dr Rogowski jest fajowy. Sama chciałabym mieć takiego absztyfikanta :)) Odpowiedz Link Zgłoś