married 13.05.05, 17:46 Który jest najśmieszniejszy, najprzystojniejszy, najlepszy??? Ja uwielbiam poczciwego głupolka Joeya. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dark.raven Re: Joey, Chandler czy Ross??? IP: *.ds.ae.wroc.pl 13.05.05, 17:48 a ja Chandlera...Joey jakos nie za bardzo....chociaz w swoim nowym serialu pt. Joey jest spoko, fajne sa jego sceny z siostra:)przez pierwsze 10 odcinkow to serial byl nie ciekawy ale teraz sie wyrobil i spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magg Re: Joey, Chandler czy Ross??? IP: *.siedlce.pl / 80.51.51.* 13.05.05, 22:36 oczywiście, że Chandler:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magg Re: Joey, Chandler czy Ross??? IP: *.siedlce.pl / 80.51.51.* 13.05.05, 22:36 oczywiście, że Chandler:) Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Jak dla mnie- numer 1 - Chandler 13.05.05, 21:25 married napisała: > > Który jest najśmieszniejszy, najprzystojniejszy, najlepszy??? Ja uwielbiam > poczciwego głupolka Joeya. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Joey, Chandler czy Ross??? 13.05.05, 22:24 W pierwszych seriach Chandler byl najlepszy, ale odkad sie spyknal z Monika to kiszka sie zrobila, ale na szczescie wyrobil sie Joey i jest krolem parkietu i w ogole okolicy;) I Ross daje rade, bo zrobil sie wybuchowy, niekontrolowane wylewanie emocji i takie tam! Takze serial robil sie coraz lepszy z kazda seria!! Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Joey, Chandler czy Ross??? 14.05.05, 12:23 a moim zdaniem Chandler od poczatku do końca:-)) zgadzam sie, ze serial jest lepszy z serii na serię:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Joey, Chandler czy Ross??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 14:33 Też się dopiszę - Chandler rządzi :). Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Joey, Chandler czy Ross??? 14.05.05, 17:42 pewnie, że tak:-)) chociaż czasami były śmieszne wpadki związane z jego wagą:-) np. pod koniec 6 serii oświadcza się Monice i jest taki całkiem okrągły. a w odcinku 701 jest juz chudy, choć od oświadczyn niby upłyneło kilka godzin (odcinek, gdzie świetuja zareczyny). Ja np nie wiedziałam, że Perry był powaznie uzależniony od narkotyków, to pewnie przez to tył i chudł na przemian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Joey, Chandler czy Ross??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.05.05, 23:31 tez to zauwazylam:) akurat mialam mnostwo wolnego i pozyczylam cale serie od kolezanki...nmiby wszystko Ok- te same stroje, sccenografie, ale juz waga lub dlugosci wlosow nie za bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Joey, Chandler czy Ross??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 14.05.05, 23:32 Aha- Chandler of course:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Joey, Chandler czy Ross??? 15.05.05, 01:42 CHANDLER! w kazdej kategorii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asica Re: Joey, Chandler czy Ross??? IP: *.tczew.net.pl 17.05.05, 23:44 ROSSSSSSSSS!!!!! A Matt'a Le Blanc'a to mam zdjęcie z autografem, o!! Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Joey, Chandler czy Ross??? 23.05.05, 23:33 ROSS ;) mial rozne akcje, ale ta ze skorzanymi spodniami przebija wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Joey, Chandler czy Ross??? 27.05.05, 15:15 z wybielaniem zebow, z kanapka z indykiem, z maszyna do opalania, z paczka kondomow itd itd:) Odpowiedz Link Zgłoś
inka28 Re: Joey, Chandler czy Ross??? 30.05.05, 09:35 Chandler, ale how you doin' Joey'a też jest powalające;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniaczka friendso Re: Joey, Chandler czy Ross??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 19:54 Wszyscy sa super,przystojny Chandler, inteligentny Ross i zabawny Joey:) Uwielbiam ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: Joey, Chandler czy Ross??? 21.06.05, 07:29 Ja też oglądam wszystkie odcinki i z niepokojem myślę, że na wakacje wypadnie z ramówki. Odpowiedz Link Zgłoś
mglisty_poranek Re: Joey, Chandler czy Ross??? 22.06.05, 16:52 jako kumpel to Joey, a jako facet to Ross Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: Joey, Chandler czy Ross??? 13.07.05, 00:20 Zdecydowanie chandler, ale mój mąż głosuje za rossem Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: Joey, Chandler czy Ross??? 13.07.05, 23:25 Chandler, zawsze, wszędzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
air30 Re: Joey, Chandler czy Ross??? 05.08.05, 18:51 cholera, kazdy z nich jest super: Chandler ze swoja zlosliwoscia i cietym jezorem jest boski, Ross jak zaczyna sie denerwowac to nie ma sobie rownych no a Joey... to po prostu Joey Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Joey, Chandler czy Ross??? 05.08.05, 23:02 A Joey gral w odcinku Bundych, rewelka :) Odpowiedz Link Zgłoś
naise Re: Joey, Chandler czy Ross??? 06.08.05, 00:17 Joey - najprzystojnieszy, a wszyscy są dla mnie jednakowo zabawni :D Odpowiedz Link Zgłoś