Dodaj do ulubionych

nowy tytuł MjM hehe

IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.05, 15:06
Wymyśliłyśmy w pracy nowy tytuł dla serialu MjM - od dzisiaj mówimy "Żywoty
świętych" hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.pl / 213.155.191.* 15.06.05, 15:24
      a może "Z jak zdrada" bo tam coraz gorzej z miłością a same zdrady na około...
      Stefan, Piotrek, Maciek,Kinga tuż tuż.. Ula itp.
    • Gość: Marek inne propozycje IP: *.cst.tpsa.pl 15.06.05, 15:30
      Czy mogę wejść ?
      Lucek, bój się Boga !
      Mamo wiesz, że Cie kocham.
      Teresa za szybą
      Świat według Papugi
      Pogryziona warga

• Gość: Marek Re: inne propozycje IP: *.cst.tpsa.pl 15.06.05, 15:31
        Po domu w butach
    • Gość: ;)) Re: inne IP: *.pl / 213.155.191.* 15.06.05, 18:14
      Ależ Elu...
      Natalko, kochanie
      Ja Ci mówię, tam się coś złego dzieje
    • almahler Re: nowy tytuł MjM hehe 16.06.05, 09:55
      niezle, niezle, juz mnie brzuch ze smiechu boli. :)
      • Gość: żaba Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:08
        Pogryziona warga - to pięknie brzmi - zupełnie jak Świat według Garpa, wróżę
        wielką przyszłość temu tytułowi :)
    • Gość: brat Louie Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:02
      "Bracia Wargamazow"
      "Ostatni autobus mi ucieknie"
      • 1monika Re: nowy tytuł MjM hehe 17.06.05, 08:59
        "Marku - musimy porozmawiac"
        "Oj mamoooooo... no wie mama... co tez mama mowi..."
      • Gość: Misiu-Pysiu Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.dami.pl / *.dami.pl 30.06.05, 16:49
        NAJLEPSZE!!!
        może jeszcze "Długie, ciągnące... spojrzenie"
    • deczko Re: nowy tytuł MjM hehe 17.06.05, 12:38
      Jestescie the best ;))))))

Ja bym ten serial nazwala "Dupa wołowa" Ostatnio ktorys z chocholow tak
      powiedzial ;)
      • Gość: ika Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 193.0.117.* 17.06.05, 12:55
        a mój mąż określa ten serial tak "B jak Bzdura"
        • Gość: angel Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.olsznet.ec.pl 04.07.05, 09:28
          a mój mąż nazywa go "G jak gó.."
    • Gość: Kozia Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 23:49
      "Ależ Goszu! A co będże z nami?????"
      "Zobacz Piotruś, mama przyszła z wizytą hihihihihihihihi!"
      Rydż contra Pavulon - decydujące starcie
      • Gość: ee Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:18
        m jak masakra
        córciu-juz jestes"
        papugoland i luckarnia"
        • Gość: Ninka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:01
          "Marysiu, Marysiu........."
    • jtull Re: nowy tytuł MjM hehe 27.06.05, 14:41
      Nie wiem skad to sie wzielo, ale zaczelismy ze znajomymi mowic na ten serial

M jak Mirek
    • Gość: karamija Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 80.51.180.* 30.06.05, 12:43
      raczej chyba "M jak Mdłości" - przecież tego się już nie da oglądać
    • Gość: mmm Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 213.77.2.* 30.06.05, 15:33
      m jak majonez
      piękni i zuchwali (jako polski odpowiednik mody na sukces)

• Gość: madzia Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:25
        Kisielowe psoty
        • Gość: kamiodka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 82.160.42.* 05.08.05, 16:33
          M jak możesz??
    • Gość: linoleum_rodzaju_m Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:12
      nowe propozycje tytułu:

- "Tłok pod kołdrami" (60 proc.scen to sceny łóżkowe)
      - "M jak Masturbacja" (więcej do wyobrażania niż do zobaczenia)
      - "Piękni i prawi" (gdyby nie seks to byłby to ulubiony serial pana Giertycha)
      - "Dynastia Mostowiaków"
      - "Atak drewnianych klonów" (zaiste,cóż za naturalność w grze braci Mroczków!)
      - "Z życia białych nietoperzy-Mroczki i Mucha" (nazwiska grających,a nietoperze-
      mroczki łowią owady)
      - "Koszmar okulisty" (coraz więcej pacjentów męczy swoich lekarzy Mroczkami
      przed oczami- a to z powodu oglądania MjM 3 razy w tygodniu)
      - "Va Banque- następne pokolenie" (serial jako kontynuacja filmu Machulskiego i
      Lucek jako potomek Duńczyka)
    • Gość: Misiu_pysiu Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.07.05, 15:00
      Saga rodu Szczerzyzębów
      • Gość: kamiodka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 82.160.42.* 05.08.05, 16:35
        czterech mostowiaków i mogą
    • Gość: Jojo Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:27
      Ja mam sporo tytułów.
      - M jak Masturbacja.
      - S jak sex
      - G jak gó..
      -Mostowiaczki , krzaczki
      - Atak Kosmitów
      • Gość: Julka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:43
        Jesteście po*****i.Zadziwiające, że negatywne opinie o tym serialu głosza osoby,
        które go na oczy nie wiedziały.
        • Gość: Julka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:24
          Aha i jeszcze jedno:wasze wypowiedzie świadczą o waszym ilorazie inteligencji,
          czyli w tym wypadku 0 ICQ
          • Gość: Klej Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:58
            Niestety twoje posty nikt nie czyta. Przeczytaj tytuł tematu. Na jaki się
            wypowiadamy. Ty nawet nie potrafisz ocenić za co cenisz tego tasiemca. Nie
            potrafisz to trudno tu są tytuły przeczytaj inne posty typu:
            -Kiedy koniec M jak miłość
            - Czy ten odcinek to już w końcu ostatni
            - Jak długo będzie jeszcze leciał ten tasiemiec
            -Druga moda na sukces
            Ludzią to się nudzi, i to widać serial jest tylko ciekawy przez rok może dwa,
            potem wątki się kończą bohaterowie są przereklamowani.
            • Gość: kamyczek Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:18
              To chyba ty nie potrafisz jednoznacznie ocenić za co lubisz ,,Na dobre i na
              złe'', albo za co nie lubisz,,M jak miłość''Umiesz tylko epitetami sypać.Mam
              wrażenie, że mówienie wyrazów na k... co chwila, uważasz za coś wspaniałego.Tak
              się składa, że epitetami najczęsciej sypią wiejskie buraki, więc może ty taka
              jesteś???A w jednym się zgodze, mianowicie w tym, że seriale nudzą się opo dwóch
              latach i bohaterowie są juz nudni.Tak właśnie jest w przypadku Na dobre i na
              złe.A gdyby rzeczywiście MjM było nudne, to już dfawno spadło by z rankingu
              seriali.Ty po prostu nie możesz przeżyć, że NDiNZ jest już nudne, i nikt nie
              chce tego ogladać.Nie dość, że żyjesz życiem bohaterów, angażujesz się w ich
              życie bardziej niż w swoje, to jeszcze zakochujesz się w aktorach tego
              serialu.Żałosne........
              • frytka17 Re: nowy tytuł MjM hehe 15.07.05, 10:45
                Ranking podawany w świecie seriali. Nie jest obiektywny, to ranking smsowy,
                robiony przez ludzi którzy wysyłają smsy. Rankingi obiektywne przygotowywane są
                przez określone firmy, zajmujące się tym. A tam wyrażnie tasiemiec traci na
                wartości. I przestań wypisywać do mnie bo zaśmiecasz forum i nie piszesz na temat.
    • frytka17 Re: nowy tytuł MjM hehe 15.07.05, 10:40
      Słuchaj złociutka, nie zaśmiecaj forum, jak nie ,masz nowego tytułu to poprostu
      się odpie.. Czytać nie potrafisz, to nie jest forum po tytułem ,,bronię".
      Więc papapa
      • Gość: Kamyczek Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:32
        Jejku, straszne!!!!Zmieniłaś teraz nick???Mało orginalny.Najpierw byłas Kubą,
        pózniej Jojo.
        A zastanawiajace, że jak NDiNZ było na pierwszym miejscu w rankingu, to jakoś
        wtedy nie był nieobiektywny.Tak więc przestań robić z siebie błazna, i klnąc, bo
        to jest śmieszne.Myslisz, że jak będziesz klnąc, to będziesz
        doroślejsza??????Dzieciak....
        • frytka17 Re: nowy tytuł MjM hehe 15.07.05, 18:10
          Jeżu Jula odpieprz się nie widzisz o czym jest to forum. Nie rozumiem wogulę o
          co ci chodzi czego się czepiasz. To nie jest forum miłośników. A ja nie jestem
          miłośniczkom tego tasiemca. To się tu wypowiedziałam a twojego postu nie
          rozumiem. Przeczytaj najpierw o czym jest to forum, jak widzisz nie ma tu forum
          miłośników, to sobie je załóż i przestań odpowiadać na moje posty. Jak nie
          rozumiesz tytułu forum To się wogule nie wypowiadaj. A ty prowadzisz jakąś
          zaciętą walkę obroniccy. Ja jestem wśród swoich wymyśliłam tytuły bo tak jak
          kikla ludzi w tym forum jak i w innych tak samo uważam. Ale nie zauważyłam forum
          przeciwko Na dobre i na złe, czyli ludzie chociaż rzadko to nadal oglądają ten
          serial, bo to nie jest telenowela, jak inne tylko każdy odcinek przynosi nowe
          doświadczenia, nie ciągnie się przedstawia coraz to nowe choroby. Więc pisz na
          temat albo wogulę. Nie możesz czegoś znieść czy co. Ten temat brzmi nowe
          śmieszne tytuły Mjm i ja jak większość ludzi wymyśliłam je, bo poprostu
          odpisałam na forum. To forum nie brzmi obroncy Mjm atakują. Rozumiesz czy nie!?
    • olaf_17 Re: nowy tytuł MjM hehe 26.07.05, 11:03
      Wszystkie tytuły bardzo ale to bardzo mi się podobają. Mam również kilka
      własnych pomyłów

S jak sex
      M jak masturbacja
      Atak kosmitów
      Mostowiaczki, krzaczki.
      Saga Mostowiaków
      Tłok pod kołdrą
      Mroczki pzred oczami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się