Gość: el__ IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.06.05, 15:06 Wymyśliłyśmy w pracy nowy tytuł dla serialu MjM - od dzisiaj mówimy "Żywoty świętych" hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hm Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.pl / 213.155.191.* 15.06.05, 15:24 a może "Z jak zdrada" bo tam coraz gorzej z miłością a same zdrady na około... Stefan, Piotrek, Maciek,Kinga tuż tuż.. Ula itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek inne propozycje IP: *.cst.tpsa.pl 15.06.05, 15:30 Czy mogę wejść ? Lucek, bój się Boga ! Mamo wiesz, że Cie kocham. Teresa za szybą Świat według Papugi Pogryziona warga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: inne propozycje IP: *.cst.tpsa.pl 15.06.05, 15:31 Po domu w butach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Re: inne IP: *.pl / 213.155.191.* 15.06.05, 18:14 Ależ Elu... Natalko, kochanie Ja Ci mówię, tam się coś złego dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
almahler Re: nowy tytuł MjM hehe 16.06.05, 09:55 niezle, niezle, juz mnie brzuch ze smiechu boli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 10:08 Pogryziona warga - to pięknie brzmi - zupełnie jak Świat według Garpa, wróżę wielką przyszłość temu tytułowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Louie Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 23:02 "Bracia Wargamazow" "Ostatni autobus mi ucieknie" Odpowiedz Link Zgłoś
1monika Re: nowy tytuł MjM hehe 17.06.05, 08:59 "Marku - musimy porozmawiac" "Oj mamoooooo... no wie mama... co tez mama mowi..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu-Pysiu Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.dami.pl / *.dami.pl 30.06.05, 16:49 NAJLEPSZE!!! może jeszcze "Długie, ciągnące... spojrzenie" Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: nowy tytuł MjM hehe 17.06.05, 12:38 Jestescie the best ;)))))) Ja bym ten serial nazwala "Dupa wołowa" Ostatnio ktorys z chocholow tak powiedzial ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 193.0.117.* 17.06.05, 12:55 a mój mąż określa ten serial tak "B jak Bzdura" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.olsznet.ec.pl 04.07.05, 09:28 a mój mąż nazywa go "G jak gó.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozia Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 23:49 "Ależ Goszu! A co będże z nami?????" "Zobacz Piotruś, mama przyszła z wizytą hihihihihihihihi!" Rydż contra Pavulon - decydujące starcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:18 m jak masakra córciu-juz jestes" papugoland i luckarnia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:01 "Marysiu, Marysiu........." Odpowiedz Link Zgłoś
jtull Re: nowy tytuł MjM hehe 27.06.05, 14:41 Nie wiem skad to sie wzielo, ale zaczelismy ze znajomymi mowic na ten serial M jak Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karamija Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 80.51.180.* 30.06.05, 12:43 raczej chyba "M jak Mdłości" - przecież tego się już nie da oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 213.77.2.* 30.06.05, 15:33 m jak majonez piękni i zuchwali (jako polski odpowiednik mody na sukces) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:25 Kisielowe psoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamiodka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 82.160.42.* 05.08.05, 16:33 M jak możesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linoleum_rodzaju_m Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:12 nowe propozycje tytułu: - "Tłok pod kołdrami" (60 proc.scen to sceny łóżkowe) - "M jak Masturbacja" (więcej do wyobrażania niż do zobaczenia) - "Piękni i prawi" (gdyby nie seks to byłby to ulubiony serial pana Giertycha) - "Dynastia Mostowiaków" - "Atak drewnianych klonów" (zaiste,cóż za naturalność w grze braci Mroczków!) - "Z życia białych nietoperzy-Mroczki i Mucha" (nazwiska grających,a nietoperze- mroczki łowią owady) - "Koszmar okulisty" (coraz więcej pacjentów męczy swoich lekarzy Mroczkami przed oczami- a to z powodu oglądania MjM 3 razy w tygodniu) - "Va Banque- następne pokolenie" (serial jako kontynuacja filmu Machulskiego i Lucek jako potomek Duńczyka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu_pysiu Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.07.05, 15:00 Saga rodu Szczerzyzębów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamiodka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: 82.160.42.* 05.08.05, 16:35 czterech mostowiaków i mogą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:27 Ja mam sporo tytułów. - M jak Masturbacja. - S jak sex - G jak gó.. -Mostowiaczki , krzaczki - Atak Kosmitów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 18:43 Jesteście po*****i.Zadziwiające, że negatywne opinie o tym serialu głosza osoby, które go na oczy nie wiedziały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:24 Aha i jeszcze jedno:wasze wypowiedzie świadczą o waszym ilorazie inteligencji, czyli w tym wypadku 0 ICQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klej Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 19:58 Niestety twoje posty nikt nie czyta. Przeczytaj tytuł tematu. Na jaki się wypowiadamy. Ty nawet nie potrafisz ocenić za co cenisz tego tasiemca. Nie potrafisz to trudno tu są tytuły przeczytaj inne posty typu: -Kiedy koniec M jak miłość - Czy ten odcinek to już w końcu ostatni - Jak długo będzie jeszcze leciał ten tasiemiec -Druga moda na sukces Ludzią to się nudzi, i to widać serial jest tylko ciekawy przez rok może dwa, potem wątki się kończą bohaterowie są przereklamowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyczek Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:18 To chyba ty nie potrafisz jednoznacznie ocenić za co lubisz ,,Na dobre i na złe'', albo za co nie lubisz,,M jak miłość''Umiesz tylko epitetami sypać.Mam wrażenie, że mówienie wyrazów na k... co chwila, uważasz za coś wspaniałego.Tak się składa, że epitetami najczęsciej sypią wiejskie buraki, więc może ty taka jesteś???A w jednym się zgodze, mianowicie w tym, że seriale nudzą się opo dwóch latach i bohaterowie są juz nudni.Tak właśnie jest w przypadku Na dobre i na złe.A gdyby rzeczywiście MjM było nudne, to już dfawno spadło by z rankingu seriali.Ty po prostu nie możesz przeżyć, że NDiNZ jest już nudne, i nikt nie chce tego ogladać.Nie dość, że żyjesz życiem bohaterów, angażujesz się w ich życie bardziej niż w swoje, to jeszcze zakochujesz się w aktorach tego serialu.Żałosne........ Odpowiedz Link Zgłoś
frytka17 Re: nowy tytuł MjM hehe 15.07.05, 10:45 Ranking podawany w świecie seriali. Nie jest obiektywny, to ranking smsowy, robiony przez ludzi którzy wysyłają smsy. Rankingi obiektywne przygotowywane są przez określone firmy, zajmujące się tym. A tam wyrażnie tasiemiec traci na wartości. I przestań wypisywać do mnie bo zaśmiecasz forum i nie piszesz na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
frytka17 Re: nowy tytuł MjM hehe 15.07.05, 10:40 Słuchaj złociutka, nie zaśmiecaj forum, jak nie ,masz nowego tytułu to poprostu się odpie.. Czytać nie potrafisz, to nie jest forum po tytułem ,,bronię". Więc papapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyczek Re: nowy tytuł MjM hehe IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 17:32 Jejku, straszne!!!!Zmieniłaś teraz nick???Mało orginalny.Najpierw byłas Kubą, pózniej Jojo. A zastanawiajace, że jak NDiNZ było na pierwszym miejscu w rankingu, to jakoś wtedy nie był nieobiektywny.Tak więc przestań robić z siebie błazna, i klnąc, bo to jest śmieszne.Myslisz, że jak będziesz klnąc, to będziesz doroślejsza??????Dzieciak.... Odpowiedz Link Zgłoś
frytka17 Re: nowy tytuł MjM hehe 15.07.05, 18:10 Jeżu Jula odpieprz się nie widzisz o czym jest to forum. Nie rozumiem wogulę o co ci chodzi czego się czepiasz. To nie jest forum miłośników. A ja nie jestem miłośniczkom tego tasiemca. To się tu wypowiedziałam a twojego postu nie rozumiem. Przeczytaj najpierw o czym jest to forum, jak widzisz nie ma tu forum miłośników, to sobie je załóż i przestań odpowiadać na moje posty. Jak nie rozumiesz tytułu forum To się wogule nie wypowiadaj. A ty prowadzisz jakąś zaciętą walkę obroniccy. Ja jestem wśród swoich wymyśliłam tytuły bo tak jak kikla ludzi w tym forum jak i w innych tak samo uważam. Ale nie zauważyłam forum przeciwko Na dobre i na złe, czyli ludzie chociaż rzadko to nadal oglądają ten serial, bo to nie jest telenowela, jak inne tylko każdy odcinek przynosi nowe doświadczenia, nie ciągnie się przedstawia coraz to nowe choroby. Więc pisz na temat albo wogulę. Nie możesz czegoś znieść czy co. Ten temat brzmi nowe śmieszne tytuły Mjm i ja jak większość ludzi wymyśliłam je, bo poprostu odpisałam na forum. To forum nie brzmi obroncy Mjm atakują. Rozumiesz czy nie!? Odpowiedz Link Zgłoś
olaf_17 Re: nowy tytuł MjM hehe 26.07.05, 11:03 Wszystkie tytuły bardzo ale to bardzo mi się podobają. Mam również kilka własnych pomyłów S jak sex M jak masturbacja Atak kosmitów Mostowiaczki, krzaczki. Saga Mostowiaków Tłok pod kołdrą Mroczki pzred oczami. Odpowiedz Link Zgłoś