Dodaj do ulubionych

Come back "Felicity"!!!!

22.06.05, 00:38
Od najbliżego poniedziałku wraca Felicity! Czy to nie cudowne?. Jestem bardzo
szczęśliwa. Emisja ok 15.oo na tVP2. Trzecia seria co prawda, ale i tak cieszę
się na to spotkanie;-)
Obserwuj wątek
    • pol_lop Re: Come back "Felicity"!!!! 22.06.05, 01:35
      jeden z lepszych seriali jakie widziałem, ale tylko I seria...
    • gocha221 Re: Come back "Felicity"!!!! 22.06.05, 09:45
      a co to za serial? Jakiej produkcji?
      widziałam jakies zapowiedzi, w TVP chyba bedzie leciał.
      Ale z tymi powtórkami to juz przesadzaja:
      znowu zmiennicy, znou 07 zgłos sie!! Ile mozna!!
      • malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! 22.06.05, 16:31
        Gosiu bardzo polecam! Serial produkcji USA lata 1998-2002 (nie wiem kiedy
        dokładnie była kręcona III seria) Zobacz na serwisie filmweb.pl. Opowiada o
        perypetiach studentki i jej życiu, przyjaciołach, miłości. Mówi o naprawdę
        waznych rzeczach przedstawionych w bardzo wciagający sposób. Chyba nie trzeba
        dodawać, że z przystojnymi aktorami;-)))
        • malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! 22.06.05, 16:33
          www.filmweb.pl/Felicity,%281998%29,o,filmie,Film,id=40260 oto stronka
    • dziunia86 Re: Come back "Felicity"!!!! 22.06.05, 09:51
      Felicity powtraca?!?! :))))Z tego co pamiętam to TVP chyba wsłaśnie zakończyła
      emisję dobre pare lat temu, na drugiej serii. Będzie codziennie? się bardzo
      cieszę :)
    • Gość: hanutka o jejku,tak kochałam się w Benie!!! IP: *.weil.com 22.06.05, 17:52
    • tallita no, dobra, a "przystanek alaska" mam nagrywać? 23.06.05, 16:52
      a gdy nie moge obejrzec żadnego, to co ?? buuuuuu

a mi sie podobał Noel ;-)
    • laminja Re: Come back "Felicity"!!!! 23.06.05, 19:33
      fajnie :))
      • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 27.06.05, 11:29
        A jeszcze jedno - serial jest emitowany 2 razy w ciągu dnia- o 6.35 (koszmarna
        pora!) i o 15. Dzisiaj było sympatycznie. Tylko dlaczego Felicity wybrała Bena?
        Noel (hahhaha LEON) jest prawdziwym facetem;-)
        • dziunia86 Re: Come back "Felicity"!!!! 27.06.05, 15:02
          może te poranne odcinki to te same które potem będą ok. 15?
    • Gość: Ita Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:52
      A z kom bedzie ostatecznie Felicity?
      • Gość: talita Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 20:17
        tak tak - rano (6:35) pokazują to, co potem leci o 15:15 - ale przynajmniej
        można nagrac i Felicity i Przystanek Alaska ;-)

Oglądałam pierwszą serie kończąc studia i jeszcze łapałam ten klimat - boję się,
        jak będzie teraz...
        Ale pierwszy odcinek był miły :))

(Zawsze byłam za Noelem !!)
        • maira Re: Come back "Felicity"!!!! 28.06.05, 19:44
          mnie się wydaje,że jednak będzie z Benem,ale Noel się nie poddaje!:)
          • Gość: malgosia1983 www.felicitypage.com IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 29.06.05, 00:31
            Bedzie z Benem, choć zupełnie nie rozumiem z jakiego powodu. Kurcze jak wczoraj
            Felicity siedziała z Noelem pod drzwami i rozmawiali o Natalie, jego planach i
            małżeństwie przypomniała mi sie scena jak całowali się tak pięknie w pokoju
            Noela w akademiku;-))) To było takie cudowne i subtelne... jejku jak ona może
            nie kochać takiego faceta? Hmm te oczy;-) A poza tym jest taki szczery wobec
            niej;-) Fel jest rozdarta, ale gdzie ma oczy?;-)
            Czytałam streszczenia 3 i 4 serii - na stronie internetowej. W 4 to bedzie
            dopiero się działo na linii - NOEL-BEN-FELICITY;-) Mam nadzieję, ze 2ka
            wyemituje 4ta serię, bo jak nie...;-)

A ijeszcze jedna ciekawostka- pamiętacie jak Noel tworzył strone internetową?
            Ona faktycznie znalazła się w internecie, umiescili ją producenci serialu -
            www.noelcrane.com
            • magda_s_czwarta_ce Re: www.felicitypage.com 29.06.05, 08:06
              Tak... piękna scena, gdy mówili sobie "I miss you" i "I miss you too"

ale mi było żal Bena, gdy Felicity wyszła pogadać z Noelem...

Naprawdę nie rozumiem, dlaczego ten serial tak mnie wciaga ;-)
    • Gość: malgosia1983 Inne fora serialowe? IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 30.06.05, 12:50
      Czy macie moze informacje czy gdzieś w polskim necie działają inne fora na
      temat seriali? Chodzi mi dokładniej o temat "Felicity". Mam wrażenie, że tutaj
      rzadko można pogadać na ten temat... Hehehhe dogłębne analizy postaci itd...;-)
      Dzięki z ewenualny message over;-)
    • Gość: hanutka Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.weil.com 30.06.05, 19:33
      ja pamiętam odcinek,w którym Felicity poszła na imprezę ubrana w bardzo
      seksowną sukienkę i Ben zwrócił na nią uwagę.Dostrzegl ją wtedy,gdy nie była
      sobą(w przeciwieństwie do Noela!).
      Ale właśnie wyczytałam,,że Noela w ostatniej serii uśmiercą więc wiadomo z kim
      Felicity zostanie;))
      • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 30.06.05, 22:28
        hmm... dziwne, gdzie to czytałaś? To Elena ma zginąć... A W ostatnim odcinku 4
        serii Felicity wyobraża sobie jak to byłoby gdyby jednak wybrała Noela a nie
        Bena...
        • Gość: Ania Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:47
          A ja słyszałam, że Felicity umiera na koniec serialu.
          • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 01.07.05, 11:24
            BZDURA!!! Czytaj na felicitypage.com!
    • deczko Re: Come back "Felicity"!!!! 01.07.05, 11:59
      Fajny jest ten serial, ale strasznie nawiny. Nie wiem, kto ma byc przepisowym
      odbiorca, ale to chyba serial dla nastolatek.

Ludzie sie tak nie kryja ze swoimi uczuciami, jak ta banda polusmieszkow i
      ciaglych klamstw. Serio, to troche nierealistyczne. Tak samo jak ta zona Nolea,
      ktora rezygnuje z kasy, albo sam Noel- informatyk. Smiechu warte. Albo Julie,
      ktora spakwoala sie w trzy minuty, zdazyla nagrac pozegnanie i jeszcze
      niepostrzezenie wymknac sie ze sterta gratow na zewnatrz... I tam moglabym
      ciagnac i ciagnac.

Poza tym Ben, jest tak wkurzajacy w roli chlopaka Felicity, ze wolalabym gdyby
      sie rozstali i znow robili podchody.

Najfajniejsi ta kumpela Felicity i jej chlopak co nagrywa o nich serial
      • Gość: malgosia1983 do deczka IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 01.07.05, 13:00
        Hmm a który serial nie jest naiwny? Chyba one z zasady są tworzone dla rozrywki
        przecież. Wolę naiwność studentów niż sztampowy schemat rodziny w MJM, gdzie
        rodzice co chwila wtrącają się w życie dzieci. Chyba w takiejc atmosrzerze
        zwariowałabym. Ten serial odpowiada na pytania o emocje. Nie wiem czy
        oglądałeś "6 stóp pod ziemią". To jest dopiero rewelacja;-)
    • Gość: maira Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.weil.com 01.07.05, 17:36
      na www.felictypage.com jest wyraźnie napisane ,że Noel ginie w pożarze
      akademika i Felicity obwinia siebie o jego śmierć!
      • Gość: KIM Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.kosa.net.pl 01.07.05, 21:20
        tak ale tam jest takze napisane ze ona wroci do swoich czasow<jak to brzmi> akurat na slub Noela i Zoe... bo kilka przedostatnich odcinkow Felicity dzieki zakleciu cofa sie w czasie < wiem polecialo troszke S-FI > zeby naprawic to ze Elena zginela.. w ostatecznosci Noel zyje, zeni sie z Zoe, Faelicity jest z Benem< chyba cala sytuacja z Lauren(?) i dzieckiem Bena nie zaistniala> .. itp
        • egoblonde Re: Come back "Felicity"!!!! 02.07.05, 11:32
          Hmm serial kapitalny,ma jakis taki klimat.Co do wyboru felicity.Noel nie umywa
          sie do Bena!!Dla mnie Noel to takie troche "ciepłe kluchy",za to jak ben się
          uśmiechnie;)-nie dziwię sie felicity.....
        • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 20:13
          Co osoba to inna teoria o zakończeniu serialu. Nie pozostaje nic innego jak
          oglądanie obu serii do końca. Seria 3 ma 17 odcinków wiec jeszcze w lipcu
          powinno rozpocząć się emitowanie 4 tej. Na co oczywiście bardzo licze
    • malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! 05.07.05, 16:48
      Czy zauważyliście Tyrę Banks?(Jane Scott) Piekna modelka;-) No Ciekawe jak
      będzie z Noelem?;-)
      • gocha221 Re: Come back "Felicity"!!!! 05.07.05, 22:03
        dzis ogladałam to po raz pierwszy.
        Nic nie wiem, ale Tyra Banks bardzo ładna:-))
        To nie jest pierwsz seria, tak? Bo czytalam, ze ogladalnośc spadła, jak Felicity
        obcieła włosy, a tu ma takie półdługie właśnie, więc już chyba bo tym obcinaniu:-)
        Czy ten facet, który poszedl na terapie i ma ojca alkoholika to Noel, czy Ben??
        I co to za dziewcze, które się do niego na terapii usmiechało?
        dzis zauwazylam 2 Murzynki : tyra i jeszce jedna? To kolezanka felicity?
        napiszcie w skrócie, jesli to mozliwe, bo dzis mi się całkiem podobało, a
        wakacje się zapowiadają mocno domowo:-((
        • Gość: gocha Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.udn.pl 08.07.05, 13:52
          Ten koleś na terapii , który ma ojca alkoholika to Ben , chłopak
          Felicity.Dziewczyna , która się do niego uśmiechała (terapia) to Molly
          współlokatorka,koleżanka Felicity i Eleny (ta druga murzynka) .
          Noel to gość który naprawia komputery między innymi .
          Teraz mamy 3 sezon serialu.
          Felicity kiedyś kręciła z Noelem ale na początku, jednak zawsze podobał jej się
          Ben znała go jeszcze chyba z liceum (tzn. nie znała go ale był obiektem jej
          westchnień) to tak w wielkim skrócie. :)
          • gocha221 Re: Come back "Felicity"!!!! 08.07.05, 15:58
            dzięki:-))
            Właśnie oglądam trzeci odcinek i juz mam trochę poukładane:-)
            • Gość: maira Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.weil.com 08.07.05, 18:08
              wkurza mnie ten wątek z Molly-strasznie to jakies naciągne jest(nie mówię,że
              inne wątki są bardzo realistyczne,ale ten mnie jakoś drażni!)
              no i dobrze,że Tracy wybaczył Elenie!
              • tallita Re: Come back "Felicity"!!!! 12.07.05, 10:56
                Molly wyjechała. Uff

Ciekawe czy na stałe ...

Nie podczytuję na razie streszczeń - dopiero, gdy cos przegapię...
                • Gość: abracadabra Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 15:02
                  Dlaczego Fel zawsze wybiera tego fatalnego Bena? On jest taki beznadziejny...
                  Egoista. zaczynam myślec że to toksyczna miłosć;-(
                  • gocha61 Re: Come back "Felicity"!!!! 23.07.05, 14:24
                    Właśnie, Ben niby nie jest zły ale, bardziej odpowiada mi Noel. Taki prawdziwy
                    przyjaciej. no ale w tym tkwi problem że to tylko przyjaciel.

ps. zwróciliście uwagę że aktor który gra Bena sepleni? denerwuje mie jego
                    głos, jest taki niewyraźny.
    • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:42
      Kurcze!!!
      jak byłoby pięknie gdyby Felicity była jednak w ciąży i to z Noelem. Na pewno
      Ben miałby duże wątpliwości i może już by do siebie nie wrócili. A Noel jak to
      Noel przyjałby ją z otwartymi ramionami. Mogłoby byc tak pięknie. Ach
      rozmarzyłam się... Czy to nie cudowny wątek jak to meżczyzna moze kochać
      kobietę pomimo wszelkich przeciwnosci? Noel z pewnoscia nie skrzywdziłby
      Felicity. Dlaczego ona szuka niespokojnej miłości z Benem? Za to co robi
      dostałaby ode mnie młotkiem po głowie, żeby sie obudzić... No tak miłosc jest
      ślepa... NOel Noel i jeszcze raz Noel;-)
      • Gość: Jagoda Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:08
        Bo już chyba tak jest, że jednak pociąga nas-kobiety niespokojna miłość z niespokojnym duchem, a nie z poukładanym, porządnym, uczciwym etc. Tzn. bezpieczeństwo często kojarzy nam się z nudą. Okropne, ale chyba prawdziwe... no przynajmniej jeśli miałabym mówić o sobie :)
    • Gość: wiek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:55
      a wiecie co
      wyczytałam, że aktorka grająca Megan jest 10 lat starsza od Feli!
      • Gość: hanutka Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.weil.com 27.07.05, 18:32
        Ben rzeczywiscie sepleni,tez to zauwazylam.I zawsze wyglada tak
        samo,niezaleznie od sytuacji-jak skrzywdzony chlopiec z twarza nieskalana zadna
        mysla.Kiedys jemu kibicowalam,ale ostatnio mnie wkurza;)
        • olus_stad Re: Come back "Felicity"!!!! 27.07.05, 19:45
          Moze to troche zenski watek, ale tez cos dorzuce do kotla:) Ben jak mowi to patrzy w podloge i na koniec wypowiedzi podnosi oczy. Poza tym mowi tak cicho, ze nie wierze, ze Felicity slyszy go bez aparacika sluchowego! Jak mozna mowic tak cicho? On sie pewnie tak drze jak ja szepcze!
    • Gość: neli Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:52
      jak oglądam serial to mam wrażenie że w 80% scen oni wszyscy szepczą
      drażni mnie to strasznie! czy twórcy serialu myśleli, że takie szeptane rozmowy
      wydadzą się głębsze?! nie mogą mówić normalnie?
      • Gość: helgana Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:06
        hehhehe neli masz super słuch... Ja nic takiego nie zauwazyłam
    • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.05, 00:21
      Mimo, ze jestem facetem to uwielbiam ten serial i główną bohaterkę za
      wytworzenie świetnego klimatu, o jaki niełatwo w serialach. Mam tylko jedne
      zastrzeżenie, nie wiem, moze tak jest w Stanach, ale czy wszyscy, dosłownie
      wszyscy muszą dzień, dwa po rozstaniu z miłością swego życia rzucać się w
      ramiona innego/innej??? Może to ja jestem staroświecki i teraz to powszechnie
      stosowany sposób na zapomnienie i odreagowanie no i na zemstę, ale trochę mi się
      to nie podoba... Nawet Felicity, zamiast chociaż pojśc się pocieszyć do Noela,
      hehe, woli pierwszego lepszego gościa, który nawinie sie jej pod rękę. Nie
      mówiąc już o Benie, który przeleciał facetkę, która jeśli mnie pamięć nie myli w
      Ally McBeal grała kobietę z penisem.:D
      Wogóle dziwne i podejrzane jest, że taka super zrównoważona i inteligentna (że
      jest śliczna już wspomniałem?) dziewczyna wybiera neurotycznego i dla mnie nieco
      gejowatego Bena, zamiast normalnego Noela. Chyba 90% widzów wolałoby zobaczyć
      Felicity na ślubnym kobiercu z Noelem, ale właśnie to pragnienie buduje
      częściowo atmosferę serialu.

Pozdrawiam fanów i fanki(hmmm, zdaje się, że to zdecydowana większość) "Felicity"!
      • Gość: __stacey__ Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 05:53
        hmmm ben neurotyczny???nie zauważyłam....Mnie Noel od zawsze drażni,a teraz jak
        wygadał sie benowi o zdradzie to w ogole.Nie miał prawa.
        Co do bena-fajnie zagrał w "Underworld",niedługo druga czesc;)
        • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 08:00
          Marek zgadzam sie z Tobą w kwestii Bena;-) A myślę, ze scenariusz tak jest
          skonsruowany, by co chwila dzialo się coś ciekawego stad ciągle pojawiający sie
          nowi potencjali partnerzy. To nie jest real life wiec możan pusćic wodze
          fantazji. Felicity jest głupia ,ze kocha faceta który na swój sposób cały czas
          ja odrzuca. Jak można byc tak ślepym? A obok prawdziwy facet Noel . Ech... ;-)
          • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.05, 16:01
            Dzisiejszy odcinek był dla mnie psychologicznie niewiarygodny. Noel, nawet na
            prochach zalecanych mu przez psychoanalityka (swoją drogą debila) nie mógł
            odrzucić Felicity, szczególnie po tym co się stało. Widac było, że dziewczyna
            była nim bardzo zainteresowana, wdzięczna i wogóle przecież jest wolna... Nie,
            takich okazji się nie przepuszcza.
            • dziunia86 Re: Come back "Felicity"!!!! 03.08.05, 21:59
              czy móglby ktoś streścić mi dzisiejszy (środowy) odcinek? kurcze nie mogłam
              obejrzeć. Będę baaaaardzo wdzięczna! Pozdrawiam!
              • Gość: Noel Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.icpnet.pl 03.08.05, 23:32
                Ben wrócil do Feli!
                • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.05, 23:46
                  Ben cały odcinek dumał nad "sprawami" i zdecydował się łaskawie powrócić,
                  jeżdżąc po biedną Felicity na lotnisko (a już prawie mu uciekła...). Co
                  oczywiście zaowocowało zbliżeniem płciowym. Poza tym toczył się poboczny wątek
                  choroby jego ojca, ze szczęśliwym końcem.
                  Oglądajcie jutro, scenarzyści dali ostro do pieca ;)
                  • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 01:33
                    Marek fenomenalnie opisujesz serial. Dzieki serdeczne;-)
                    • tallita Re: Come back "Felicity"!!!! 04.08.05, 08:13
                      a ja dzisiaj zaspałam, więc zaraz nastawię magnetowid co by mi sie odcineczek
                      nagrał (a będzie co oglądać !)
                      niemniejjednak z przyjemnością poczytam potem streszczenie Marka :))

Co do Noela i odrzucania Feli w ostatich odcinkach - myslę, że ludzie podczas
                      psychoterapii (a Noel nie tylko przyjmuje leki przecież) mogą się naprawdę
                      dziwnie zachowywać. On tam roztrząsa swoje dzieciństwo itp. i może np. nie
                      chcieć rozmawiać z nikim innym poza swoim lekarzem

Ale ja cały czas mu kibicuję !!! A Ben podoba mi się coraz mniej.. (no i to
                      mówienie w podłogę)

PS
                      Nie mogę się przekonać do "pocieszycielki" Bena - cały czas przypomina mi się
                      "Ally McBeal" i zastanawiam sie czy w "Felicity" też ma "niespodziankę" pod
                      spódnicą ;-))))
                      • dziunia86 Re: Come back "Felicity"!!!! 04.08.05, 12:41
                        dzięki wielkie za przybliżenie wczorajszego odcinka ;)

> PS
                        > Nie mogę się przekonać do "pocieszycielki" Bena - cały czas przypomina mi się
                        > "Ally McBeal" i zastanawiam sie czy w "Felicity" też ma "niespodziankę" pod
                        > spódnicą ;-))))

hehehehe jakby cały czas miała tę "niespodziankę" to chyba Ben już by się
                        zorientował... no chyba, że jemu to wszystko jedno ;))
    • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.05, 16:26
      A więc stało się, Bendżamin zapłodnił "kobietę" ;) Co prawda nie tą, którą
      chciał, ale zawsze to jakiś sukces. Udało mu się wyszeptać jakieś nędzne
      przeprosiny, ale Felicity nie wyglądała na wnieboziętą.... Nic dziwnego,
      przecież kochany "święty" nie mógł tego zrobić.
      Tymczasem scenarzyści wykoncypowali totalnie sztuczny wątek zauroczenia Noela
      jakąś panienką, której uroda to popłuczyny urody Felicity.
      No a poza tym to tym razem nasza główna bohaterka chyba miała "złe dni", bo cały
      odcinek majaczyła o przyszłości, że nie wie co będzie robić i ogólnie o
      mitycznych "sprawach". Na szczęście radosne wieści od Bena raczej postawią ją do
      pionu. :)

Pozdrawiam wszystkich oglądaczy "F"!
      • Gość: __stacey__ Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:03
        Heh ja się benowi nie dziwię,że tak długo nad powrotem"dumał"Po czyms takim!!
        Bede go bronic bo go lubie:D

Fela taka ładna???Hmm jakos tego nie widze...nie wiem.
        To zauroczenie Noela blondyna sztuczne???Chłopak po psychoterapii usiłuje sie
        poskładac do kupy,zaczac od nowa po prostu.
        • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 20:27
          A mnie ostatnio wkurza fryzura Fel. Dlaczego ona prostuje włosy? Wyglada źle.
          A poza tym czy ogladaliscie teledysk "ALWAYS" Bon Jovi? Tam występuje Keri
          Russel i jakie ma dłuuuuuuuuugie włosy krecone. Po prostu piękne;-) Byla bardzo
          mlodziutka, pewnie byla nastolatka wtedy.
          • dziunia86 Re: Come back "Felicity"!!!! 04.08.05, 20:42
            właśnie! też zwróciłam uwagę na jej włosy!!!! Przecież ona miała takie pękne
            loczki... wcale w tych prostych nie wygląda dobrze, więc po co to całe
            prostowanie.
          • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.05, 21:16
            Np faktycznie, burza kręconych włosów to było to COŚ, co mnie zachwyciło. A;e
            daleki jestem od stwierdzenia, że wygląda źle, bo to ustawowo niemożliwe. Po
            prostu mniej wspaniale niż wcześniej.;-)

Obiektywnie stwierdzam (hehehe), że jest piękna, na co dowód np. tu:
            www.celebritypictures.com/Pictures/KeriRussell/keri15.jpg
            • Gość: kerifan Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.08.05, 23:09
              Keri jest wspaniala - bez dwoch zdan.
              www.felicitypage.com/imgs/felicity_purplesweater.jpg
              Niestety nie moge jej ogladac - taka pora emisji. A ogladalem serial tylko dla
              niej. Dlatego dzieki za to forum. ;-)
            • Gość: dfbdfh Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 00:49
              Marek co to za porno strona???
              • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.05, 09:49
                Porno??? No nie wiem, patrzyłem tylko na galerię zdjęć Keri, były naprawdę
                ładne. Jakby co to przepraszam za wstrząs moralny.;-)
          • gocha221 Re: Come back "Felicity"!!!! 05.08.05, 09:11
            Ja od dwóch tygodni właściwie nie ogladam, bo pora emisji mi upełnie nie pasuje.
            Za to ostatnio rano widziałam kawałeczek i ta wyprostowana fryzura z jakims
            wiszacym warkoczykiem jest beznadziejna.
            Moim zdaniem ona najfajniej wyglada w takich krótszych kreconych, nawet lepiej
            niz w b. długich lokach.
            • gocha221 troche zdjec 05.08.05, 09:16
              tu bardziej aktualne, z tego roku
              tinyurl.com/bqjse
              tinyurl.com/8nfpr
              tinyurl.com/exz2x
              tinyurl.com/bmvgz
            • Gość: Noel Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.icpnet.pl 10.08.05, 00:33
              hej, nikt juz nie oglada Feli? a ona w takich tarapatach! plagiat popełniła...
              • tallita Re: Come back "Felicity"!!!! 10.08.05, 07:46
                Ogląda ogląda ;-)
                Wstaje o 6 rano i ogląda :)))

No, ale nie mogę tej ciężarnej - ciągle mam w głowie jej rolę w Ally McBeal -
                facet w ciąży ???

A z plagiatem ciężka sprawa...
                • deczko Re: Come back "Felicity"!!!! 10.08.05, 09:36
                  > A z plagiatem ciężka sprawa...

Kurde, az tak?!
                  Napiszcie cos wiecej ;)
                  Mimo, ze serial jest nawiny i czasami wkurzajacy, to lubie go ogladac.

I oni tam szepcza i mnie tez to wkurza...
                  • Gość: Noel Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.icpnet.pl 10.08.05, 12:56
                    Kobieta z penisem chce wyjechac do Arizony do swojego bylego, Ben duma co
                    zrobic, jak ja zatrzymac, czy moze jechac tam również, zeby byc blisko dziecka!
                    To wszystko powoduje, ze Fela zyje w stresie, nie radzi sobie, a ma oddac na
                    nastepny dzien wazna prace, Megan mowi jej zeby poszła do biblioteki i odpisała
                    z innej pracy. Tak tez robi Fela i z wielkimi wyrzutami sumienia oddaje prace,
                    która okazuje sie fantastyczna i pani profesor chce ja opublikowac! Praca musi
                    tylko przejsc przez jakas komisje i jeden z jej członkow mowi, że juz podobna
                    czytal.... Fela jest przerazona... cdn.
                    • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.05, 14:28
                      Z przykrością to piszę, ale ta seria "Felicity" jest najsłabsza... Za dużo
                      nieprawdopodobnych wątków, wszyscy podminowani, że już nigdy się nie zobaczą, w
                      dodatku kobieta z penisem w roli femme fatalle, litości! Szczerze mówiąc sama
                      Felicity też mnie irytuje, facet ma dziecko z inną a ona jakby nigdy nic
                      przechodzi nad tym do porządku dziennego ( i nocnego...). Wątek Noela i jej
                      nowej panienki w depresji to tylko pusty śmiech, nie widziałem mniej dobranej
                      pary od czasu Matyldy i Leona Zawodowca! Chemii między nimi próżno szukać pod
                      mikroskopem.

No cóż, trzeba obejrzeć do końca a potem poszukać gdzieś całości i od początku ;-)
                      • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 14:59
                        wiem że mozna dostac wszystkie serie na DVD niestety tylko w zagranicznych
                        sklepach, w tym takze internetowych. Nie wiem czy w polskich sie znajdzie.
                        Marek masz racje ta 4 jest najgorsza, Wieje nuda... Za mało optymizmu, brak
                        jakis mądrych słów. po prostu zwykły serial. juz tak mnie nie ciągnie do tv.
                        Może scenarzysta sie zmienił?
                        • Gość: deczko Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.chello.pl 11.08.05, 17:45
                          A czy to juz koniec tego serialu?! Chodzi mi o dzisiejszy odcinek.
                          • Gość: Noel Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.icpnet.pl 11.08.05, 18:07
                            nie! jeszcze troche sie wydarzy...
                            • gohs Re: Come back "Felicity"!!!! 11.08.05, 18:21
                              oj wydarzy się i to nieźle :) gdzies na wp w programie był opis jutrzejszego
                              odcinka hehe.. zaskakujące tyle tylko powiem :) Ale chyba do końca już tylko
                              kilka odcineczków co? Szkoda :((((
                              • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.05, 16:05
                                Genialny odcinek! Nareszcie wszystko jest tak jak powinno być :) No, może nie
                                wszystko, ten pajac Ben znów zaczął bruździć ;-) Hehe, ale jestem sentymentalny,
                                fajnie się oglądało Felicity i Noela (zachowywał się początkowo nieco ciotowato,
                                powiedziałbym benowato, ale w końcu stanął na wysokości zadania) razem,
                                wyglądała na bardzo szczęśliwą i wogóle cały odcinek ślicznie wyglądała. Szkoda,
                                ze to tylko sen (czary) :(
                                • Gość: gohs Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:16
                                  myślisz że to wszystko się cofnie?? :((( Może i niech się cofnie to felicity
                                  wbiegnie na ślub noela i krzyknie żeby za zoy nie wychodził!! hehehe jak to się
                                  klasycznie kończą romantyczne filmy
                                  • Gość: ben_is_cute Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.ozimek.net.pl 12.08.05, 19:47
                                    nieprawda ! wg mnie to jest strasznie dziwne ! i co teraz cofna film i beda
                                    nowe odcinki starych czasow ? :| poza tym ... felicity powinna byc z benem, to
                                    jego kocha i w ogole ! a to, ze on sie spotykal z tamta - jakby nie patrzec to
                                    wina tez felicity ! ale macie racje - dobraliby sie z noelem, bo oboje to takie
                                    cioty ! ale kurcze zal mi jej i ona musi byc z benem !! grrr a tak poza tym, to
                                    nie wiem czy nikt oprocz mnie tego nie zauwaza, ale ben duzo korzystniej by
                                    wygladal z krotszymi wlosami .. no i nos ma jak klamka od zachrystii ... :P aha
                                    i czy ktos jeszcze zwrocil uwage, ze najczesciej zadawane pytanie <oczywiscie
                                    szeptem> w tym serialu to "chcesz o tym pogadac" ? paranoja ! ale film jest
                                    extra ! :-)
                                  • gocha61 Re: Come back "Felicity"!!!! 12.08.05, 20:35
                                    Dzisiejszy odcinek był totalnie zakręcony. Wizja Noel- Felicity świetna.
                                    Chciałam się upewnić, poczatek odcinka to prawda , dopiero potem jest fikcja.
                                    Dlaczego uśmiercili Elenę. Jednak trzeba przyznać, że ostatnio mało jej było w
                                    serialu.

Co do związku B-F jestem strasznie zmęczona. Po wczorajszym odcinku wydawałoby
                                    isę że zapanowała sielanka, oboje zaczęli studia w innym miejscu itd. (skąd ten
                                    nagły kurs F na medycynę- trochę to naciągane)
                                    Powracając do Bena on mnei strasznie męczy , ten ich związek jest jakiś
                                    toksyczny, ciągle jakieś problemy.Wydawałoby się że już jest wszystko na
                                    prostej a tu nagle wyskakuje jakaś nowa laska , z którą Ben spotyka isę od
                                    miesiąca. to jest jakieś bez sensu. kompletna zmiana nastroju frontu.
                                    niby wielka miłość , rozwiązana sprawa z dzieckiem w pewnym sensie . A tu ten
                                    wyskok.
                                    dlaczego ona nie moze być z Noelem tylko z tym wiecznie umartwionym Benem :(
                                    • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.05, 22:41
                                      Strasznie naciągają ci scenarzyści, chyba im sie pomysły pokończyły. Nie mieli
                                      pomysłu co zrobić z Eleną, więc ją uśmiercili ;-) Wątki z Benem, "stukającym"
                                      wszystko co się rusza, łącznie z kobietą/mężczyzną były dość bez sensu, jeśli
                                      chcą go tak obrzydzić. On jest po prostu strasznie mdły i jakiś taki niepasujący
                                      zupełnie do Felicity. Faktycznie, to toksyczny związek na maksa, gdyby się
                                      pobrali, to po pół roku na 100% rozwód.
                                      Nie chcę zdradzać zakończenia (poczytałem w necie conieco), ale niezupełnie tak
                                      sobie to wyobrażałem :(
                                      • deczko Re: Come back "Felicity"!!!! 13.08.05, 18:00
                                        Przeniesienie w przeszlosc, to porazka scenarzystow. Nie umieli serialu
                                        zakonczyc, ani naprawic naprawde popapranych relacji miedzy bohaterami.
                                        Jak macic to bardziej realistycznie, troche glupio, ze ona tak nagle przeniosla
                                        sie w przeszlosc, skoro przez wszystkie odcinki, wszystko bylo bardzo SERIO! ;)
                                      • gocha61 Re: Come back "Felicity"!!!! 13.08.05, 19:35
                                        Zauważyłam jeszcze że po odcinku pożegnania gdy F i B spotykają isę razem i
                                        zaczynają studia poza NY. Wyszystko się jakoś zamyka. Więc ten odcinek
                                        wczorajszy jakoś nie przystaje wcale do całości. , A motyw powrotu do
                                        przeszłości jest porażką.
                                        Teraz nagle F dostaje olśnienia że lepiej by było gdyby spiknęła się z Noelem .
                                        Bo mam wrażnie że scenarzyści na siłe trzymali parę Bi F razem. A jak już
                                        pisałam wcześniej , od kilku odcinków patrzenie na tą parę razem strasznei mnie
                                        męczyło, niemal fizycznie.
                                        Nie ma tam lekkości , wiecznie coś wynika nowego , jakieś rewelacje, wiecznie
                                        widać powazną pochmurną twarz Bena. Feliciyt ciągle taka poprawna, wszystko
                                        rozumiejąca. Totalne dno.
                                        Nie jestem jeszcze zorientowana jaki bedzie koniec , ale średnio to widzę.
                                        • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 10:48
                                          A moze dlatego wprowadzili tę modyfiakcję ostatnich odcinków, zeby pokazać , że
                                          Fel tez potrafi sie postawić Benowi:_) Hehehehe tylko skoro to sen to znaczy,
                                          że jest to nieprawda;-)
                                          A pewnie dlatego zakończy sie happy-endem bo "tak wielka miłość" (bleeeee)
                                          zdolna do kompromisów i ustępowania we wszystkim musi zawsze wygrywac w
                                          amerykańskich serialach. Ech... Dlaczego to takie komercyjne... i nieprawdziwe.
                                          Skoro sie zaczęło w pierwszym odcinku pierwszej serii to niestety takowoż tak
                                          samo musi sie skończyć w ostatnim. Mialam nadzieję, ze ten serial bedzie troche
                                          inny. Brakuje mi madrych podsumowań Fel do Sally. Ale może to byłoby zbyt
                                          dziecinne gdyby cały czas mówiła do tego dyktafonu... (przypomina mi się Doggy
                                          Hauser heheheh i jego komputer)Z każdego odcinka powinniśmy wynoscić coś
                                          nowego, coś skłaniającego do refleksji a nie ten sam wzór postępowania,
                                          schemat. Co niestety musze przyznać robi sie w tej 4 serii. Wobec tego nie
                                          dziwię sie ze zaprzestano emisji Fel i produkcja umarła śmiercią naturalną,.
                                          Zabiję scenarzystę 4 serii;-(
                                          • Gość: nana Felicity ma być z Noelem!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:15
                                            Dlaczego ta dziewucha musi wybrać tego okropnego Bena???A Noel taki slodki i
                                            kochany!! UWIELBIAM Go :D:D Chociaz z drugiej strony Felicity jest rownie
                                            brzydka jak Ben :P ale nie o wygląd tu chodzi. Ja chce by Noel był szczesliwy, a
                                            ten Ben niech spada na drzewo :)
    • Gość: hela-bela Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:07
      Hej widzieliście dzisiejszy odcinek? Wystepowała w nim ówczesna prawdziwa żona
      Scotta Foleya (Noela) - Jennifer Garner (Hana). Jaka ona brzydka bleee...
      Niestety rozwiedli sie a Garner jest teraz w ciązy z Benem Affleckiem.
      • Gość: Marek Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.08.05, 16:15
        Faktycznie, w porównaniu do Felicity straszny pasztet...
        Dzisiejszy odcinek był trochę żenujący, ciągną na siłę do końca motając wątki,
        tworząc trójkąty, kwadraty czy ośmiokąty miłosne. To już staje się nie do
        zniesienia. Już wolę staroświeckie happy endy...
    • Gość: dora PYTANIE IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.08.05, 08:44
      Nie wiem, czy przegapiłam 1 odcinek w ubiegłym tygodniu - Felicity niby
      przeniosła się w czasoprzestrzeni dzień przed ślubem Noela i dzień po zerwaniu
      z Benem. No i w poniedziałkowym odcinku już znów była z Noelem. A co z tamtym
      ślubem???
      • buziak1024 Re: PYTANIE 17.08.05, 12:55
        Chodzi o to iż Felicity przeniosła się przed ślubem Noela z Zoy do przeszłości
        (do momentu na dachu) i teraz ona niby w tej przeszłości utknęła i wszystko się
        dzieje inaczej (wybrała Noela)
        Swoją drogą ten pomysł z powrotem do przeszłości jest tragiczny. Teraz cały
        czar tego serialu prysnął. Fel jest jakaś taka niespokojna, wszystko się tak
        szybko dzieje. I jak to się niby teraz ma skończyć? Nie dowiemy sie czy Noel
        będzie z Zoy?
        • Gość: Marek Re: PYTANIE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.05, 13:36
          >>>Nie dowiemy sie czy Noel będzie z Zoy?

Dowiemy się, niestety się dowiemy....
    • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:40
      dzisiaj odpłynęłam... mmmm jak Noel pięknie z Felicity wygladali leżac razem
      wśród poduszek.... Oł maj... Jaki on jest kochany... a na końcu odcinka... Jak
      mozna go nie kochac nad zycie???? I mieć wątpliwości??? (heheheh wspaniały
      aktor, który tak sugestywnie wcielił sie w tę rolę) A Ben dzis był irytujący
      STRASZLIWIE i nie szeptał heheheh.
      Dzieki tej scenie w łóżku poczułam klimat dawnych odcinków... ach...
      • elofon Re: Come back "Felicity"!!!! 17.08.05, 14:58
        tiaaa a jutro ją zamkną w czubkach :/ a to juz przedostatni odcinnek :/
      • gocha61 Re: Come back "Felicity"!!!! 17.08.05, 16:44
        Tak odcinki totalnie pokręcone. Ja oglądam to już tak raczej z rozpędu,
        własciwie nei mogę się doczekać końca . Mogłabym dać sobie spokój ale jeszcze 2
        odcinki więc dotrwam.

Tak Ben nie szepał, własciwie był dość głośny i z ikrą nie uważacie? ;)
        Noel i Felicity wyglądali super w tym łóżku , Noel jest świetny!
        Mam wrazenie że na koniec wyjdzie że Fel. chcąc nie chcąc skazana jest na Bena
        bo to jego naprawdę kocha.
        Końcówka odcinka , smutna , dlaczego ona ciągle zastanawia isę co zrobi i z kim
        Ben.
        A tak ogólnie to już jestem rozdwojona raz bena raz Nole to przestaje być
        poważne.
        Właściwie to nie za bardzo scenarzyści mieli pomysł na końcowe odcinki, no ale
        zostały jeszcze 2 więc pewnie czymś nas zaskoczą.
    • Gość: neli Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:16
      a mnie się pomysł z cofnięciem się w czasie podoba
      bo ludzie zwykli żałować niektórych swoich decyzji i myślą, że jakby postąpili
      inaczej to wszystko by się ułożyło i byłoby dobrze
      a tu widać, że są inne problemy i że znowu nie jest różowo i są wątpliwości itd.

i teraz wiadomo dlaczego Felka miała proste włosy od pewnego czasu - bo
      zauważcie że znowu ma kręcone - żeby jakoś zaznaczyć że są dwie wersje jej losów
      • Gość: koli Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.net 18.08.05, 12:34
        A czy ktoś z dobra pamięcią mógłby napisać mi co było w odcinku kiedy F
        wyjechała z NY i w drugim,ktory był w piątek tuż przed tym zamierzonym ślubem
        Noela.Nic np. nie wiem co się stało z Elena.
        • Gość: Noel Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.icpnet.pl 18.08.05, 13:12
          o ile pamietam to Fel po wyjezdzie z NY rozpoczęla studia-medycyne!! do Bena
          pisala listy i po pól roku on przyjechal do niej z tej Arizony z
          wyznaniem "mials racje teraz moja kolej" i tez zapisal sie na medycyne. Elena
          zginela w wypadku samchodowym
          • Gość: Noel Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.icpnet.pl 18.08.05, 13:17
            aha po powrocie do Feli, Ben poznał jakas Clair i miał z nią romans. Fela
            dostał zaproszenie na slub Noela z Zoe, chciała o tym powiedziec Benowi i wtedy
            zobaczyla jak on caluje sie z Clair! Wtedy wyjechala sama do NY na slub Noela i
            wyznala Megan ze zaluje, że rok temu nie wybrala Noela tylko Bena.
    • Gość: tara Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:43
      hej, moglby mi ktos opisac dzisiejszy odcinek
      qrcze prad wylaczyli i zresetowalo misie nagrywanie :(

z gory dzieki

tara
      • Gość: Joanna Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.infonet.gda.pl 19.08.05, 10:19
        Wczorajszy odcinek:
        Felicity opowiada Noelowi o swojej podróży w czasie. On uznaje, że dziewczyna
        cierpi na chorobę psychiczną. Dzieli się swoimi obawami z Benem, który
        przyłapuje Felicity na czarnoksięskich praktykach. Felicity przekonuje Bena, że
        mówi prawdę, i przepowiada mu chorobę ojca i spotkanie z Lauren. Ben i Noel
        postanawiają odwieźć Felicity do psychiatry. Lekarz umieszcza ją w szpitalu.
        Wkrótce do Bena dzwoni Lauren i mówi mu o chorobie ojca. Ben wykrada Felicity
        ze szpitala. No i sa znowu razem.

A dzisiaj juz koniec.
        Ja mysle ze ten powrot w czasie byl po to zeby Felicity mogla sie przekonac ze
        tak naprawde Ben jest jej przeznaczony i nawet kolejna szansa bycia z Noelem
        tego nie zmieni.
        A zwrociliscie uwage na to ze w wersji kiedy po zdradzie Felicity wybrala Noela
        Ben szybko sie pozbieral i to on za nia gonil. A poprzednio kiedy Felicity go
        przepraszala i blagala to mowil ze nie potrafi jej zaufac.
        • Gość: problemkind Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.05, 12:23
          napiszcie co było w dzisiejszym odcinku od momentu jak Fel była u tego maga i
          wspominała poczatki-musialam yjsc na autobus w momencie jak Fel wspominała
          Elenę ;-)
          dzieki!!
          • Gość: felicityfan Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:15
            Witam wszystkich fanów pięknej Felicity!
            W woli wyjaśnienia. Serial miał mieć 17 odcinków w czwartej serii (tak sobie
            zażyczyła stacja, która go wyświetlała) dlatego odcinek 17 "the graduation"
            gdzie Felicity kończy studia miał być ostatnim. Wszystko tam się właściwie
            wyjaśnia. Cały powrót w czasie to już odcinki, które nie były planowane.
            Ostatni odcinek w stanach trwał dwie godziny ,a i tak nie zmieściło się w nim
            wyjaśnienie tego że na końcu pojawia się de facto uśmiercona wcześniej Elena.
            Wszystko pokazane jest w wersji DVD.
            I jeszcze jedna ciekawostka. Felicity czyli Keri Russell w trakcie kręcenia
            serialu (chyba drugiej serii) spotykała się z Benem (scott'em speedman'em )
            również poza planem ,natomiast jej ściecie włosy w drugiej serii zostało
            okrzyknięte jedną z najgorszych decyzji w historii aktorstwa :)
            Pozdrawiam

• gocha61 Re: Come back "Felicity"!!!! 20.08.05, 17:22
              Właśnie, Elena przecież ją uśmiercili i to nie była fantazja.
              Jak dla mnie idealnym (może nei po mojej mysli , bo byłam fanką Felicity &
              Noel) było zakończenie , jak Ben jedzie do Felicity i postanawiają uczyć isę i
              mieszkać poza NY.
              Resszta to już taka dokrętka na siłę , wlasciwie mało wnosząca, chociaż jak dla
              mnie było parę ładnych scena N & F ale tro wszystko. Mysle że mogli zakończyć
              ten serial lepiej.
              • Gość: felicity Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:34
                Dokładnie :) bo to miał być ostatni odcinek. Dla mnie jednak wszystko skończyło
                się ok,bo między Felicity a Benem było coś z czym nie potrafili walczyć. Ja
                nadal jestem opętana tym serialem więc to że mieliśmy 22 odcinki zamiast 17 w
                czwartej serii bylo tylko in plus;)
                Pozdrawiam i polecam piosenkę , którą mozna było usłyszeć na końcu odcinka "I
                will remember you" Sarah mclachlan
                • gocha61 Re: Come back "Felicity"!!!! 20.08.05, 20:05
                  tak w tym serialu było chyba parę kawałków tej piosenkarki.
    • Gość: malgosia1983 Re: Come back "Felicity"!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 13:54
      Chyba setny komentarz zakończy ten wątek... Żegnaj Felicity;-)
      Ben był Ci przeznaczony i nawet dzieki temu zamieszaniu w ostatnich odcinkach
      to zrozumiałam;-) a Noel znalazł równie cudowną istotkę jaką byłaś i Ty;-) I
      hope;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka