kapyl 24.06.05, 21:04 Ale beznadzieja - mm golonka i monika do luftu. Mam takie wrazenie ze na sile chca byc dzezi i trendi i smieszni. Troszke z począteczku im nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika Re: top trendi - prowadzący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:08 o tak, właśnie mocno znudzona tym co na ekranie podeszłam na forum :-) Monika do Luftu, zwłaszcza na poczatku jak sie na wzajem z Golonka lansowali, który nie wiedzieć czemu został zaanonsowany jakby conajmniej gwiazdą Hollywoodu był. No i czemu ona tak strasznie wrzeszczy do tego mikrofonu? Żenada..texty żenada...Jutro prowadzić ma Wojewódzki z Bogusławem Kaczyńskim, myślę, że będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
pudoszka Re: top trendi - prowadzący 24.06.05, 21:09 A po diabła zakładasz taki wątek na forum 'seriale'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Passee Re: top trendi - prowadzący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 21:13 A czort Cię podkusił żeby to czytać? Pudoszka-straznik forum się znalazł, który wszystkich krytykuje. Bardzo dobry temat nawet tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
kapyl Re: top trendi - prowadzący 24.06.05, 21:13 a przepraszam - nie pomyslalam ze spotka sie to z dezaprobata (watku z opolem nikt sie nie czepil). Ale pomyslalam ze impreza cykliczna - taki rozciagnieeety serial :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerrrra Re: top trendi - prowadzący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 15:29 Czy tylko ja mialam wrazenie,ze Kolonko dodal sobie animuszu czyms wysokoprocentowym??Niecierpie tej jego maniery jak mowi;[ Odpowiedz Link Zgłoś