Gość: bowess IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 13:04 Co sądzicie o Pawle Wawrzeckim w roli Buły? Dla mnie bomba. Polski macho do potęgi n-tej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deniss_peniss Re: Buła i spóła - świetny sitcom 07.07.05, 17:41 Taki sam chłam, jak i reszta spod znaku wybitnego, "dalekoodnoszowego" poczucia humoru p.Krzysztofa Jaroszyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: Buła i spóła - świetny sitcom 08.07.05, 13:53 'Buła i spóła' to taka żenada, że się oglądać nie da... Dziwne, bo 'Daleko od noszy' jest już świetne, a wyszło spod ręki tego samego faceta. Jednak co dają dobrzy aktorzy i trochę realizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Buła i spóła - świetny sitcom 10.07.05, 12:16 Scenariusz "Buły" jest rzeczywiście marny, ale Paweł Wawrzecki w roli tytułowej daje takie popisy, że można "ze śmiechu pęc" - uratował cały serial. Miał tylko wystąpić gościnnie w jednym odcinku "Graczyków", ale przyjął się i został na dłużej, aż w końcu producenci pozbyli się Buczkowskiego i Badziewiakowej i nakręcili serial dla Wawrzeckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka11 Re: Buła i spóła - świetny sitcom 10.07.05, 21:33 Paweł Wawrzecki jest przede wszystkim świetnym aktorem komediowym. Kilka razy oglądałam serial "Buła i spóła", jednak o tym, że jest świetnym aktorem przekonałam się całkiem niedawno w teatrze Kwadrat w spektaklu pt. "Ośle lata". Publiczność zrywała boki ze śmiechu, ja również ;-) Wtedy też po raz pierwszy widziałam Pawła Wawrzeckiego na żywo i po tym stwierdziłam, że jest On przystojnym facetem (czego w TV nie widać)! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś