Gość: mąż swojej żony IP: *.chello.pl 31.07.05, 14:07 Może w końcu zablokujesz tego pana z Gołańczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marapi19 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 14:51 podpisuję się obiema rękami pod postulatem! Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 17:26 Ja również przyłaczam się do postulatu. Przez tego osobnika podającego się za kilka osób forum zaczyna przypominać cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 17:31 i ja się podpiszę, choć to nic nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: MODERATORZE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:33 ja takze sie podpisuje, mimo ze moderator chyba tutaj nie zaglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 18:28 umbra, ale on Cie wyroznil na czarnej liscie, a Tu mu taka chamowe teraz odwalasz?:))))) dobra, ja w sumie tez moge zaapelowac o usuniecie naszego trolika z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_18 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 18:37 Prędzej to ja was zgłoszę bo już do administracji dzisiaj pisałem. I odpisali mi wystarczy że podam wasze niki i numer IP.Cyrk to wy odprawiacie. Każdy ma prawo do założenia tematu,jakiegokolwiek bo to jest forum dla wszystkich, a nie dla kilku osób które rządzą tu i napuszczają ludzi, i ma prawo pisać na niego ale po ludzku,i ma prawo oczekiwać odpowiedzi, może nawet dyskusji a nie ma prawa zaczynać od obrażania ludzi, tak jak wy zaczeliście to odemnie. Nikt nawet nie raczył udzielić odpowiedzi, nie raczył zabawić się w forumowy wybór czegokolwiek lub kogokolwiek. ----------------- Dramatem , naszej epoki ,jest to że ludzka głupota zabrała się do myślenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rek Re: MODERATORZE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:49 Jak by tu napisać zeby do Golańćy dotarło... No może tak: jaka to dyskusja jezeli zakładasz temat jako kuba, poklaskujesz sobie jako olaf i pochwalasz obie wypowiedzi jako wujek samo zło? Trudno zeby takie rozdwojenie jaźni ktos traktował powaznie i chciał z tym dyskutować. Nawet jeżeli autor(ka) chodzi do najlepszego liceum w Poznaniu. A poza tym - tematy które zakładasz sa tak wyświechtane (trudne słowo) i już tyle razy były jeszcze przed splitem (jeszcze trudniejsze słowo) na forum TV... że daruj sobie i nie trudź sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 18:43 a zglaszaj nas do moderatora, niech Ci bedzie na zdrowie:P to jest 1 z wieeeeeeeeelu przykladow Twojej ekhem 'kultury": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=27135662&a=27139273 a teraz napisz, ze pisze nie na temat i ze nie bedziesz z nami gadac bo jestesmy dresiarzami , napisz jeszcze cos o golanczy, o swojej szkole , napisz ze jakas aktorka jest brzydka, ze my jestesmy kretynami , ze Ty sie czujesz biedny bo wszyscy na Ciebie naskakuja .........ziewwwwww a nie chce mi sie juz tracic na Ciebie czasu. zyj sobie jak chcesz byle z dala od nas Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 18:59 Pisałem już do administracji w sprawie tej osoby, ale mnie olali. To znaczy odpowiedzieli tylko, że mam sobie klikać z czerwony kosz obok postów, które uznam za łamiące regulamin, ale gó.. to daje. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: MODERATORZE! 31.07.05, 19:32 michal_82 napisał: > Pisałem już do administracji w sprawie tej osoby, ale mnie olali. To znaczy > odpowiedzieli tylko, że mam sobie klikać z czerwony kosz obok postów, które > uznam za łamiące regulamin, ale gó.. to daje. a czego oczekiwałeś? że mu IP zablokują? ;) to nie działa, a ten troll i tak głupoty pisze, pozostaje go nie karmić Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 19:57 Tak, tego oczekiwałem. Jeżeli ktoś się zachowuje notorycznie niepoprawnie to należy takiego blokować. Jak się będzie takich zostawiać to normalni użytkownicy odejdą. A wraz za tym odejdą reklamodawcy, bo zostaną same trolle. I wtedy obudzicie się z ręką z nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: MODERATORZE! 31.07.05, 20:01 nie "obudzice się", bo ja tu (na gazeta.pl) nie jestem na etacie, no i to forum (seriale) nie jest nawet pod moją aesową opieką, to raz a dwa, nie przyszło ci do głowy, że ktoś może mieć IP nieblokowalne? nie mam pojęcia, które jest, a które nie, ale gdyby blokowanie było takie proste, to dawno nie byłoby piotrusiów, prezów i innych siurów Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 20:05 Wiem kim jesteś i specjalnie tak przekornie napisałem, bo zacząłeś mi ich tutaj tłumaczyć ;) Każde IP jest blokowalne. Admini mają dostęp do szczegółowych IP i jeżeli IP gołańczaka jest zbiorowe (a na takie wygląda) dla konkretnej sieci, to można napisać do abuse konkretnego administratora. Ale niestety trzeba poświęcić na to kilka minut czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: MODERATORZE! 31.07.05, 20:27 jasne :) moja sieć osiedlowa próbuję odciąć mi dostep do gazeta.pl, bo admin tego portalu napisał do nich, że ja trolluje po forum ;) oczywiście, administrator mojej sieci potulnie odcina mi dostęp, a ja miło przenosze się do TP na neo+ i dalej spamuje :))) pytanie: kto na tym zyska, a kto straci? :> sądzisz, że administratorów kablówek i netu radiowego obchodzi co robią w sieci ich klienci? sami sobie mają podcinać gałęzie, na których siedzą? (oba pytania są retoryczne) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_18 [...] 31.07.05, 19:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: MODERATORZE! IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 31.07.05, 19:50 ___________________________ /| /| | | ||__|| | Please don't | / O O\__ feed | / \ the trolls | / \ \ | / _ \ \ -------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_18 [...] 31.07.05, 19:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_18 [...] 31.07.05, 20:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: MODERATORZE! 31.07.05, 21:04 A ty jesteś stąd: www.golancz.to.pl ! GG Twojego administratora to 4001660. Pochwal się mu jak wypromowałeś Gołańcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanapa Re: MODERATORZE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:01 Gołańć jest ślićna. Ludzie, wybieście pana z Gołańci na posła wreście! Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: MODERATORZE! 01.08.05, 11:48 czy mnie wzrok nie myli? wujek_samo_zlo1, kuba_18, olaf_17, wazne_ze _potrafisz itp. ZNIKNĄŁ !! a wraz z nim jego wątki o p. kożuchowskiej, o mieście gołańcz i inne. dziękujemy moderatorze! a jednak można! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: MODERATORZE! 01.08.05, 13:05 Tak, wydaje się, że to jest już przeszłość. Wraz z nim zniknęły wszelkie zaczepki. Ogólna ilość postów spadła wczoraj przed połnocą z 7811 do 7580. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanapa Re: MODERATORZE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:13 Czy ktoś już tęskni za Gołańczą? Bo nóżki me z radości tańczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: MODERATORZE! IP: *.is.net.pl 01.08.05, 13:20 A mi trochę żal... Coś takiego może się już nie powtórzyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: MODERATORZE! 01.08.05, 13:24 oj przestańcie, bo się jeszcze moderator rozmyśli ! lepiej dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
kilof4 Re: MODERATORZE! 01.08.05, 16:04 Wszyscy razem tutaj tworzycie taki cyrk taką soap opere. Żałosne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Do kilof4 01.08.05, 17:04 robi za marnego błazna:P ech to teraz nasz frycia,golancia itd itd jest kilofem 4.........pffffff coz za pomyslowa nazwa:P nazwa denna jak i sam wlasciciel:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Do kilof4 IP: *.is.net.pl 01.08.05, 17:13 Też tak myślę, tylko bałam się napisać. Założył już wątek o aktorach czy coś w tym typie! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Do kilof4 01.08.05, 17:19 zauwazylam......ech chwastow nie tak latwo sie pozbyc:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kilof4 Re: MODERATORZE! 01.08.05, 17:43 To forum jak i reszta jest dla wszystkich użytkowników, i nie mam zamiaru z tego zrezygnować!!!!!! -------------- Dramatem naszej epoki jest to że ludzka głupota zabrała się do myślenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: MODERATORZE! 01.08.05, 17:44 tak, niestety moi drodzy trol powrócił, po postacia czterech kilofów i założył ten sam wątek co ostatnio. żałosne. proponuje nie karmić troli i się do niego nie odzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kilof4 Re: MODERATORZE! 01.08.05, 17:47 Sorry kochanie ale nie mam zamiaru się kłócić. Ja piszę do ludzi inteligentnych i dla nich zakładam wątki,a z tobą blondyneczko nie gadam!!!!! i Dowidzenia jak mawia wielki i inteligentny człowiek Kuba Wojewódzcki. Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: MODERATORZE! 01.08.05, 19:25 Aleś ty uprzejmy! nie przeklinasz i nie wyzywasz od dresiarzy. duzy plus! tylko małe sprostowanie: kochanie to ja mogę być dla mojego męża, a dla ciebie dziecko to proszę pani. uważaj, bo akurat jestem belferką i żebym nie przyszła uczyć do twojego renomowanego liceum, bo cię jeszcze do matury nie dopuszczę, jak bedziesz ciągle sadził takie błędy (DO WIDZENIA piszemy rozdzielnie). a twoje wątki nie są wcale inteligentne, bo wciąż się powtarzają, same plebiscyty, ileż można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piś Re: MODERATORZE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 07:57 Oby nie doszło do starcia z kilofią mamusią, która podobno też jest belferką, męczącą się z takimi jak my dresiarzami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rek Re: MODERATORZE! IP: *.necik.pl / *.necik.pl 02.08.05, 10:48 kilof4 napisała: > Sorry kochanie ale nie mam zamiaru się kłócić. Ja piszę do ludzi inteligentnych > i dla nich zakładam wątki,a z tobą blondyneczko nie gadam!!!!! i Dowidzenia jak > mawia wielki i inteligentny człowiek Kuba Wojewódzcki. Ja ci powiem KILOF4 tak: ty sobie załóż prywatne forum, najlepiej ukryte. Pozakładasz wątki typu piście - wybieście, odpowie ci frytka, olaf, wujek samo zło, klej i jeszcze parę innych i będziecie się zgadzać jak nigdy. Podyskutujecie między sobą, pochwalicie NDiNZ ... Fajnie bedziesz miał! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: MODERATORZE! 02.08.05, 12:44 straśnie sie zropiłaś blądyneczko:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piś Re: MODERATORZE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:23 A na koniec jeszcze przybędzie wazne_ze_potrafisz i pochwali za ogólny poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: MODERATORZE! 03.08.05, 14:11 widzę, że moderator dzisiaj znowu zadziałał. żegnaj kilofie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanapa Re: MODERATORZE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 11:37 Nie ma Kilofa! To KATASTROFA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: MODERATORZE! 08.08.05, 12:03 Kanapa, jak Ty to robisz, że tak pieknie rymujesz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kanapa Re: MODERATORZE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 13:41 Gołańć wzbudzała we mnie furię, gniew i wściekłość, dlategom rymem słała do Gołańci piekło! Odpowiedz Link Zgłoś