aga.p.p 06.09.05, 23:59 Witam, Czy wiecie może co TVN wykombinował z "Bez śladu"? W tym tygodniu nie ma, w przyszłym też nie - przenieśli i nie mogę znaleźć, czy uznali, że 9 odcinków wystarczy a reszta na półkę? pzdr, Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: Bez śladu? 07.09.05, 08:06 moze postapili z tym serialem rownie taktowanie jak z "bez skazy" - po prostu wycięli, a widzów - olali :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha61 Re: Bez śladu? 07.09.05, 17:13 chyba masz rację. To samo zrobili z Dowodami zbrodni. przerwali chociaż do końca serii zostały 3 odcinki. a muszę dodać że ta seria była już przerywana i wznawiana po kilku miesiącach. Więc to samo dzieje isę z Bez śladu. pewnie dadzą może zimą albo później w każdym razie jak skończą im się pozycje z jesiennej ramówki. Mam wrazenie że traktuję ten serial jak zapychacz. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Bez śladu? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.09.05, 16:30 jak oni mogli mi to zrobic, "Bez sladu" "Dowody zbrodni" "Kryminalne zagadki Las Vegas" i "Detektyw Monk" to ekstra filmy, a teraz zostal mi tylko jeden z nich, buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Bez śladu? 11.09.05, 21:20 CSI w poniedziałki o 23:45 w TVP2! :( Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Bez śladu? 12.09.05, 10:23 Za to zapowiadają się nastepne polskie seriale kryminalne. Tak już polskie telewizje otwarte dbają o nas, żeby Polacy polskie seriale oglądali, a będą oglądać, bo nie będą mieć wyboru. Prawda jakie to proste? Odpowiedz Link Zgłoś