Gość: Iza Re: MagdaM-wlosy IP: 195.116.249.* 18.09.05, 00:28 Nie pasuja jasne wlosy do joasi; ta grzywka to juz wooole nie. W Kasia i Tomek wygladala bardzo dobrze, ale teraz te wlosy wygladaja beznadziejnie-takie na chama rozjasnione-szkoda bo dziewczyna jest naprawde ladna a w tych rudych wlosach wyglada tragicznie. Wole ja w ciemnych wlosach-lepiej do niej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: MagdaM 18.09.05, 00:48 nudnawy. drażni mnie chełm na głowie Brodzik - bije po oczach, że nad tym czymś fryzjer pracuje szczotką i suszarką prawie godzinę. fryzura dodaje jej lat i "pańciowatego" szyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka serial i blogi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.05, 19:30 Podoba mi się ten serial! Brodzik fajnie gra. :) A ten jej blog na onecie to serio? Ten magdampamietnik.blog.onet.pl? Są jeszcze perypetie innej Magdy: magdaba.blog.onet.pl Jedna i druga ma problemy, HAHHAHHAA! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam777 Re: MagdaM 18.09.05, 20:50 Problemem tego serialu jest to, że w każdym calu coś udaje. Konwencję, problemy, środowisko, styl życia, typ zdjęć, rodzaj montażu, Nawet Warszawa to prawie Chicago- choć zdjęcia są tu atutem. Dźwięk- jak to w Polskim Filmie...MAM WRAŻENIE, ŻE W POLSCE PRACUJĄ SAMI GŁUSI DŹWIĘKOWCY!!!!! Ad. Cielecka- może i jest dobrą aktorką, ale tego, kto ją czesze- rozstrzelałabym bez wyroku. Ad. Pawła Małaszyńskiego czy ktoś przysłuchał się jego dykcji??? Przecież teb facet nie powinien występować publicznie!!!! A jeśli już- to może z dubbingiem? Brodzik sobie poradzi, a sztuczność scen z Bartoszem Świderskim może wynika z tego, że kiedyś byli parą, a już nie są?- jak donosi prasa bulwarowa?? I po prostu są spięci? A tak w ogóle to taka warszawska balladka o warszawce z Olsztyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: MagdaM IP: *.sptelek.com.pl 18.09.05, 21:14 Jak ktoś chce oglądać ambitne filmy to można popatrzeć na Felliniego , Antonnioniego , lub przelączyc na TV Kultuta . Serial jest lekki i przyjemny. I niech tak zostanie . Skrytykować można wszystko i każdego . Czekam na następny odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skot Re: MagdaM IP: *.net85-168-232.noos.fr 18.09.05, 22:40 Serial jest nudny po prostu. Oglądałam i nie mogłam dotrwać do końca. Sztuczne dialogi,Joanna B. bardzo starająca się nie być Kasią, tak bardzo, że mam wrażenie, że gra myśląc tylko o tym. A najbardziej rozśmieszyła mnie scena, w której Magda M. prowadzi faceta do Pałacu Kultury i Nauki i gada jakieś pierdoły o tym, że ten widok na tę piękną Warszawę jakoś na nią działa i że zawsze tu przychodziła, o rany..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciach Re: MagdaM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 13:30 to ja powiem tak: taka głupota i kiczowatość, nieprawdziwość jest potrzebna, zeby chociaż na chwilę oderwać się od szrości. Druga rzecz - rzeczywiscie, cały czas nie można ogladać poważnych, ambitnych produkcji, bo można sfiksować troszeczkę. Taki przyjemny serialik, do obejrzenia po ciężkim dniu. Ech, rzeczywisice, p. Brodzik troszeczkę zawodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: MagdaM 20.09.05, 22:16 Chciałam to rzucić w cholerę po tym odcinku. Ale tekst postaci Małaszyńskiego o wolności prasy usprawiedliwia istnienie tego seraialu. Bo rzeczywiści wolność prasy to nie jest prawo ględzenia za pieniądze, co komu ślina na język przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: MagdaM IP: *.e-wroc.com 21.09.05, 11:44 wczorajszy odcinek byl jak narazie najepszy, w koncu zaczyna cos sie dziac w tym serialu. Odpowiedz Link Zgłoś