• Gość: Iza Re: MagdaM-wlosy IP: 195.116.249.* 18.09.05, 00:28
      Nie pasuja jasne wlosy do joasi; ta grzywka to juz wooole nie. W Kasia i Tomek
      wygladala bardzo dobrze, ale teraz te wlosy wygladaja beznadziejnie-takie na
      chama rozjasnione-szkoda bo dziewczyna jest naprawde ladna a w tych rudych
      wlosach wyglada tragicznie. Wole ja w ciemnych wlosach-lepiej do niej pasuje.
    • lilith76 Re: MagdaM 18.09.05, 00:48
      nudnawy.
      drażni mnie chełm na głowie Brodzik - bije po oczach, że nad tym czymś fryzjer pracuje szczotką i suszarką prawie godzinę. fryzura dodaje jej lat i "pańciowatego" szyku.
    • Gość: Danka serial i blogi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.05, 19:30
      Podoba mi się ten serial! Brodzik fajnie gra. :) A ten jej blog na onecie to
      serio? Ten magdampamietnik.blog.onet.pl? Są jeszcze perypetie innej
      Magdy: magdaba.blog.onet.pl Jedna i druga ma problemy, HAHHAHHAA!
    • miriam777 Re: MagdaM 18.09.05, 20:50
      Problemem tego serialu jest to, że w każdym calu coś udaje. Konwencję,
      problemy, środowisko, styl życia, typ zdjęć, rodzaj montażu, Nawet Warszawa to
      prawie Chicago- choć zdjęcia są tu atutem. Dźwięk- jak to w Polskim
      Filmie...MAM WRAŻENIE, ŻE W POLSCE PRACUJĄ SAMI GŁUSI DŹWIĘKOWCY!!!!! Ad.
      Cielecka- może i jest dobrą aktorką, ale tego, kto ją czesze- rozstrzelałabym
      bez wyroku. Ad. Pawła Małaszyńskiego czy ktoś przysłuchał się jego dykcji???
      Przecież teb facet nie powinien występować publicznie!!!! A jeśli już- to może
      z dubbingiem? Brodzik sobie poradzi, a sztuczność scen z Bartoszem Świderskim
      może wynika z tego, że kiedyś byli parą, a już nie są?- jak donosi prasa
      bulwarowa?? I po prostu są spięci? A tak w ogóle to taka warszawska balladka o
      warszawce z Olsztyna :)
      • Gość: jagoda Re: MagdaM IP: *.sptelek.com.pl 18.09.05, 21:14
        Jak ktoś chce oglądać ambitne filmy to można popatrzeć na Felliniego ,
        Antonnioniego , lub przelączyc na TV Kultuta . Serial jest lekki i przyjemny.
        I niech tak zostanie . Skrytykować można wszystko i każdego . Czekam na
        następny odcinek.
        • Gość: Skot Re: MagdaM IP: *.net85-168-232.noos.fr 18.09.05, 22:40
          Serial jest nudny po prostu. Oglądałam i nie mogłam dotrwać do końca. Sztuczne
          dialogi,Joanna B. bardzo starająca się nie być Kasią, tak bardzo, że mam
          wrażenie, że gra myśląc tylko o tym.
          A najbardziej rozśmieszyła mnie scena, w której Magda M. prowadzi faceta do
          Pałacu Kultury i Nauki i gada jakieś pierdoły o tym, że ten widok na tę piękną
          Warszawę jakoś na nią działa i że zawsze tu przychodziła, o rany.....
    • Gość: ciach Re: MagdaM IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 13:30
      to ja powiem tak: taka głupota i kiczowatość, nieprawdziwość jest potrzebna,
      zeby chociaż na chwilę oderwać się od szrości. Druga rzecz - rzeczywiscie, cały
      czas nie można ogladać poważnych, ambitnych produkcji, bo można sfiksować
      troszeczkę.
      Taki przyjemny serialik, do obejrzenia po ciężkim dniu.
      Ech, rzeczywisice, p. Brodzik troszeczkę zawodzi..
      • hilda1007 Re: MagdaM 20.09.05, 22:16
        Chciałam to rzucić w cholerę po tym odcinku. Ale tekst postaci Małaszyńskiego o
        wolności prasy usprawiedliwia istnienie tego seraialu. Bo rzeczywiści wolność
        prasy to nie jest prawo ględzenia za pieniądze, co komu ślina na język
        przyniesie.
        • Gość: liza Re: MagdaM IP: *.e-wroc.com 21.09.05, 11:44
          wczorajszy odcinek byl jak narazie najepszy, w koncu zaczyna cos sie dziac w
          tym serialu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka