Dodaj do ulubionych

Odcinki 80-110... HELP!!!

03.10.05, 16:44
Mam na płytkach odcinki 1-80 w wersji dwójkowej, z akcji rozsyłkowej... Ale
tych dalszych (80-110) nie mam. Ba, co więcej nigdy ich nie widziałem, bo nie
mam tvnu, a z emisji programu 2 niewiele pamiętam, bo byłem mały.... Jeśli
więc ktoś ma te odcineczki w formacie dowolnym (divx, xvid itp., a już
najlepiej dvd. Tylko vhs odpada), byle po polsku, to prosiłbym o kontakt...
Wiem, że piękną akcję zainicjował anonymous.coward, ale podobno dysk mu się
rypnął, no i jako że nie widziałem nigdy tych odcineczków, to trochę też mi
zależy na czasie... :D Pragnę tylko nadmienić, iż jako że jestem niezamożnym
uczniem liceum, to poza pokryciem kosztu płytek i przesyłki nie wiele więcej
będę mógł zapłacić, ale ile będę miał, tyle wyślę w akcie wdzięczności... :D
Piszcie proszę na adres mejlowy: junkers1@op.pl.
Obserwuj wątek
    • chrisstevens Re: Odcinki 80-110... HELP!!! 10.10.05, 14:06
      Kochane Łośki!!!
      Po raz kolejny pokazaliście jak wspaniałą społecznością są fani NX!!!
      Potrzebowałem pomocy z odcinkami 80-110 i od razu zgłosiło się kilka osób
      chętnych do pomocy... To wspaniałe. Wśród Was czuję się jak w Cicely - gdy ktoś
      jest w potrzebie, staram się mu pomóc, gdy ja potrzebuję pomocy, od razu ją
      otrzymuję... To niesamowite. Dzięki wielkie!!!
      ----
      "Tańczymy w kręgu wielkiej tajemnicy. Ta, choć zna prawdę, stoi i milczy..."
      Chris
      • czesmen Re: Odcinki 80-110... HELP!!! 14.10.05, 18:58
        Hello chrisstevens.
        Witka od wielkiego fana tego magicznego serialu. Przeczytałem że posidasz w
        swojej kolekcji przedmiot który jest porzadany przez prawdziwych miłosników
        Przystanku Alaska. Zapewne domyslasz sie iz jest to komlet odcinków NX (1-80)
        nagrany z dwójki.
        Kurcze od niedawna mam neta i dopiero odkryłem ze jest forum, czat, strony
        prywatne poswiecone temu serialowi i ludzie niezwykle zyczli, którzy juz po
        pierwszym kontakcie poprzesyłali mi podstawowe wyposazenie alaskowicza:zdjęcia,
        muzyke z serialu, linki stron, linki od emula. Jednum słowem jestem pod
        ogromnym wrazeniem tej bezinteresownej pomocy jaką sobie okazujecie. To napewno
        wpływ tego serialu!!!!!. Mam pytanie czy istnieje możliwośc abyś skopiował mi
        swoją kolekcje na dvd. Ja w prawdzie nie mam nadrywarki dvd, ale szwagier ma i
        moge 1-2 komlety w podzięce nagrać i przesłac dalej. Oczywiście pokrywam
        wszelkie koszty z tym zwiazane( tz. koszt cd i przesyłke) no bede zobowiazany.
        W zamian nie moge za wiele oferować bo materiałów o przystanku mam mało, ale
        moge pomóc w codziennych sprawach. Dosc sprawnie poruszam sie po administracji
        publicznej,przepisach, pisze róznego rodzaju pisma procesowe(amator-prawnik ale
        z duzym stazem), moge pomóc w poszukiwaniu pracy w necie ( bo pracuje w Gminnym
        centrum Informacji- które sie tym zajmuje) i czym jeszcze bede mógł pomóc to
        dla alaskowiczów słuze wszelką możliwą pomocą- oczywiscie bezinteresownie.
        Daj znać jakie sa szanse aby otrzymac te odcinki . Bede zobowiazany.
        Mój email: czesmen@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka