bm_ka 18.10.05, 16:36 czy kto słyszał że ten wabik serialu MjM odchodzi z filmu???? Jak my się teraz, sieroty, pozbieramy do kupy????? Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakie ciacho, chlip, chlip..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bm_ka Re: Marcin Bosak 18.10.05, 16:40 setorika napisała: > a powody???? Otóz to!!!! powodów nie znam, w Angorze zapodali że odchodzi i że jego fanki zejdą z tego świata z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
marapi19 Re: Marcin Bosak 18.10.05, 20:21 bardzo mi sie podoba gra Marcina Bosaka. podejrzewam, że stwierdził iz chce się rozwijać i nie zostac na zawsze zaszufladkowany. w końcu nie po to te szkoły kończył. a w angorze to jest przedruk z super expressu. i dodali jeszcze, że Madzia będzie sie spotykać z ojcem kamila. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Marcin Bosak 19.10.05, 09:39 a ja myślę, że pewnie podkupił go jakis polsat albo tefałen do swojego serialu, gdzie po prostu dostanie lepszą kasę, tak jak Maciek ZAkościelny zniknął z NDiNZ Odpowiedz Link Zgłoś