jardena 15.01.06, 07:00 Co racja, to racja. Ale one ładnie się ubierały. Mi się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idontknowwhoiam Re: Wojna domowa 16.01.06, 11:42 juz nigdy nie bedzie takiego lata, nigdy policja nie bedzie taka uprzejma, nigdy nie bedzie tak pysznych ciastek, nigdy nie bedzie takich wedlin, nigdy nie bedziesz dla mnie mily taki. Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Wojna domowa 16.01.06, 15:25 Klasyka . Gimnazjalista słuchający Komedy ; ) Te dialogi na cztery nogi . Same superlatywy . Cały ten obecny chłam serialowy przy nim siada . Odpowiedz Link Zgłoś
bellidis Re: Wojna domowa 16.01.06, 16:55 a może tak jeszcze chociaż kilka słów o autorce scenariusza? Odpowiedz Link Zgłoś
barkes Re: Wojna domowa 16.01.06, 17:10 To mój ulubiony serial. Jak mam złe dni to sobie puszczam kilka odcinków i to bardzo mi pomaga. Jak patrzę na te nieliczne samochody w tym serialu i tyle wolnego miejsca do parkowania bez parkometrów to aż łza się w oku kręci. Polecam wszystkim ten serial na kiepskie dni i marne samopoczucie. Jestem strasznie ciekawy co za partyjny idiota przerwał realizację tego serialu. Podobno stało się to po wyemitowaniu odcinka w którym szczeniak pudelka o imieniu Lejek właśnie leje na gazetę Trybunę Ludu. Zna ktoś nazwisko tego kto zabrał nam przyjemność oglądania dalszych odcinków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotkababka Re: Wojna domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:33 Lejek lał na Kulturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotkababka Re: Wojna domowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 08:47 Janusz naturellement Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: Wojna domowa 18.01.06, 13:18 Kocham ten serial; boże gdzie teraz sąsiadki spotykaja się na ploteczki? superowy i te teksty: Grabczyk - mówie tacie niezły SZLAGIER!!!! Odpowiedz Link Zgłoś