Dodaj do ulubionych

Battlestar Galactica

17.01.06, 08:10
TVP w ubiegly piatek pokazala pierwsza czesc pilota najlepszego serialu SF
czyli Battlestar Galactica, a na tym forum panuje jakas dziwna cisza.
Piszecie o jakis dziwnych gazelach biznesu, o ktorych pisalo sie dawno temu.
Czas zaczac ogladac nowe seriale. Najpierw Lost, teraz Battlestar Galactica,
az czekam kiedy w tv pokaza Rome, The 4400 lub Prison Break.
Obserwuj wątek
    • Gość: niya Re: Battlestar Galactica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 09:09
      witaj mój mąż już obejrzał wszystkie seriale które wymieniłeś obejrzałąm pare
      odcinkow razem z nim i szczególnie mnie zainteresował 4400 :) niesamowicie mi
      sie spodobal :) jestes fanem takze sg1 stargate atlantis?
      masz racje powinni cos nowego dac a nie wciaż stare i znudzone już ramówki
      serialowe ile razy można oglądac jedno i to samo? ja rozumiem, ze niektórzy moga
      oglądać w kółko ale litości!! ile razy można?
      pozdrawiam
      • yapkovitz Re: Battlestar Galactica 17.01.06, 11:00
        Jestem fanem SG-1 i SG Atlantis:)
        Z SF ogladam rowniez Invasion, Surface. Z innych seriali polecam Over There,
        Masters of Horror. W grudniu zalozylem bloga o serialach. Adres do bloga
        ponizej:)
    • bzorek Re: Battlestar Galactica 17.01.06, 11:18
      To on się nie skończył? Myślałam, że w piątek puścili drugą ostatnią część.
      • yapkovitz Re: Battlestar Galactica 17.01.06, 11:26
        Po 2 odcinkowym pilocie jest sezon pierwszy, ktory licz 13 odcinkow, oraz sezon
        2, w ktorym pokazano ostatnio 12 odcinek. Wiec TVP zarobila tylko smaka, albo i
        nie, poniewaz pilot tylko zainicjowal watki, ktore sa rozwijane w serialu. BSG
        po prostu wciska w fotel, stawia wiele pytan, na ktore do tej pory nie ma
        odpowiedzi.
        Forum BSG forum.gwrota.com/index.php?showforum=60
        • Gość: niya Re: Battlestar Galactica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:50
          tak moj maz namietnie sciaga wszystkie odcinki :) a na forum gwiezdnych wrot
          namietnie sie udziela :) teraz wlasnie oglada LOST a potem razem sg1 :) pozdrawiam
    • stephen_s Serialem wszechczasów był "Babylon 5" ;) 17.01.06, 22:44
      Ale fakt, trochę dawno to już było...

A nowe "Battlestar Galactica" wygląda ciekawie, chętnie bym dalej pooglądał :)
      • Gość: Delenn :) Re: Serialem wszechczasów był "Babylon 5" ;) IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 18.01.06, 16:55
        Tez uwazam, ze serialem wszechczasow byl B5. Battlestar moznaby dalej poogladac,
        ale jakos watpie, zeby TVP1 sie zdobyla na zakup.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka