Dodaj do ulubionych

Detektywi i W11

10.02.06, 00:29
Detektywi i W11, czy nikt tego nie ogląda? Mnie się podobają oba seriale.
Obserwuj wątek
    • sledziowa Re: Detektywi i W11 10.02.06, 11:04
      Mi też :-)
      Ogladam wtedy kiedy tylko mogę :-))
    • Gość: Marta Re: Detektywi i W11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:58
      A mnie sie podoba Wiktor :))
    • lilith76 Re: Detektywi i W11 10.02.06, 14:19
      kiedyś W11 wydawało mi się ciężkostrawną, nieporadną produkcyjnie chałą.
      jak zmienili godzinę nadawania i teraz leci w porze gotowania mojego obiadu
      nagle mnie wciągnęło.
      do tego stopnia, że jak przeneśli W11 na 20.00, to też czasami włączam
      telewizor.

tylko ciężko mi zrozumieć jak normalny człowiek, nie zajmujący się zawodowo
      aktorstwem, może się zgodzić być filmowany. w życiu bym się nie zgodziła, z
      obawy przed wyjściem na idiotkę.

ciekawa też jestem, czy na serio te sprawy mogą być autentyczne (na końcu
      odcinka jest tylko info, że nazwiska nie są zbieżne z rzeczywistymi osobami,
      nic o wydarzeniach fikcyjnych) - bo wiele z nich jest naciąganych. na serio
      takie rzeczy mogą mieć miejsce?
      • cze67 Re: Detektywi i W11 10.02.06, 14:40
        Oglądam. Wciągnęło. Realistyczne:-) Gra aktorska głównych bohaterów nieraz
        przewyższa to, co prezentują aktorzy zawodowi.
      • jhbsk Re: Detektywi i W11 10.02.06, 15:00

> tylko ciężko mi zrozumieć jak normalny człowiek, nie zajmujący się zawodowo
        > aktorstwem, może się zgodzić być filmowany. w życiu bym się nie zgodziła, z
        > obawy przed wyjściem na idiotkę.

Chyba za darmo tego nie robią.
        • martyna101 Re: Detektywi i W11 10.02.06, 15:12
          ja ogladam obydwa, fajne sa:)
        • lilith76 Re: Detektywi i W11 10.02.06, 15:40
          > Chyba za darmo tego nie robią.

na pewno.
          ale jak się poczyta fora internetowe, to człowiek dziękuje Bogi że nie jest
          osobą publiczną :)
          • azazela Re: Detektywi i W11 15.02.06, 22:50
            lilith to bylo boskie:PP
    • svenja1 A najlepszy jest Kuba :P 10.02.06, 17:47
      Lubię tego typa i już ;] Aczkolwiek Wiktor też niczego sobie ;)
      Zawsze miałam ciągoty do policyjnych seriali, gdzie trzeba się zastanawiać
      przez cały odcinek, kto zabił. A te polubiłam tym bardziej iż policjanci są ze
      Śląska głównie :)
    • Gość: Kajak Re: Detektywi i W11 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.02.06, 20:17
      Mnie też się podobają oba seriale ale najbardziej detektywi kiedyś lubiłam w11
      ale od kiedy zmienili obsadę tak to można nazwać to znaczy odjkeli i dodoali to
      już nie tak bardzo ale może być za to detektywi mają coraz to lepsze akcje
      czasami ci ludzie np. Maciej Friedek są ładniejsi i lepiej grają niż nasz
      śmieszne profesjonalne gwiazdy!!!!
    • marlena.k1 Re: Detektywi i W11 11.02.06, 00:43

• marlena.k1 Re: Detektywi i W11 11.02.06, 00:46

• kinka15 Re: Detektywi i W11 11.02.06, 20:51
        Mi się podoba bardziej W11, bo w Detektywach,
        denerwuje mnie ta babka!!! ;)
        • matthias_88 Re: Detektywi i W11 11.02.06, 21:19
          > Mi się podoba bardziej W11, bo w Detektywach,
          > denerwuje mnie ta babka!!! ;)

Z ust mi to wyjelas! ja tez wole W11, glownie przez ta irytujaca kobiete z Detektywow. Gra aktorska w obu serialach nie jest porazajaca, ale ze wzgledu na fabule fajnie sie oglada. Ja i tak najbardziej lubie Kryminalnych, tylko zadko mam czas ich ogladac - daja ich jeszcze w ogole?
          • iwonesik Re: Detektywi i W11 12.02.06, 21:25
            Ja też jej nie lubię, dlatego wolę oglądac W11, najbardziej podoba mi się
            para : Joanna+ Sebastian. Przez jakiś czas nie mogłam przekonac sie do Kuby,
            teraz jest OK.
    • misiak38 Re: Detektywi i W11 12.02.06, 22:17
      bardziej mi się podobało przed postrzeleniem tego Friedka.teraz wolę Wątrobę i
      Czechowską a ten nowy partner (nie wiem jak on tam ma) tej Potaczek to mnie tak
      denerwuje że przez niego nie oglądam odcinków jak oni prowadzą śledztwo mimo że
      Potaczkową lubię.no skąd oni go wzięli? mnie szlag normalnie trafia jak go
      widzę i te jego wymądrzanie się i takie podejście do wszystkich jakby chciał
      każdemu przypier...lić.taki cwaniaczek i jeszcze do tego "sztywno"
      gra. zupełnie jak ta partnerka Friedka z "Detektywów".się porobiło..
      • Gość: sssssss Re: Detektywi i W11 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.02.06, 09:12
        też nie lubie tego nowego partnera Potaczek jest taki przemądżały i myśli ze
        wszttsko moze załatwić pzremocą i gębą za to lubię Maćka Friedka Sebastiana i
        Asię lubi ę detektywów ale z e względu na Macka i w11 ze względu na sebe i Asie!!!!
        • cze67 Re: Detektywi i W11 15.02.06, 12:49
          Akcja wczorajszego (i przedworajszego) odcinka Detektywów była lepsza niż
          scenariusz wielu odcinków np. Kryminalnych.
          • Gość: kinja Re: Detektywi i W11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:02
            A Kubę wzięli z Częstochowy:)
            • Gość: asia Re: Detektywi i W11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 20:16
              a ja tam lubie Kubę :) fajny jest jako facet i policjant ;))
              • Gość: Julka Re: Detektywi i W11 IP: *.golancz.to.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:57
                A ja uważam, że ten Kuba jest całkiiem fajny i ładny.Z detektywów nie lubie
                M.Fridka i tej Kigiel czy Figel.Natomiast podoba mi się Wiktor.A ta cala
                Potaczek wkurza mnie.
                • Gość: Jajo Re: Detektywi i W11 IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:18
                  a ja uważam że najlepszy jest Maciek z całego tego serialu!!!
                  • Gość: Julka Re: Detektywi i W11 IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:49
                    Przeciez Maciek jest OBRZYDLIWY!!!!Ma opkropna ogolona głowę, dzikie spojrzenie
                    i ostatnio przytył.I wogóle ja się zastanawiam nad fenomenem całego W11.Nie wiem
                    dlaczego wiekszosc lasek w Polsce w wieku 14-20 lat napawa się na Watrobę czy na
                    Fridka.Przecież oni9 nic w sobie nie mają.
                    Wy lepiej popatrzecie na Gesiarza.te oczy.Boshe, marzenie.
                    • lilith76 Re: Detektywi i W11 20.02.06, 12:50
                      ranyyy
                      wychodzi na to, że ja za stara jestem na ten serial, bo dla mnie ci policjanci,
                      to tylko policjanci...
                      • Gość: Kwiat_róży Re: Detektywi i W11 IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:08
                        Nie martw sie tym....A swoją droga , to sadzę że połowa lasek w Polsce sika z
                        wrażenia jak widzi tych całych Fridków, Watroby i innych.Dla mnie to jest dziwne
                        ponieważ powtarzam oni sa normalni.Na ulicach miast wudac ładniejszych,
                        cudowniejszych.Onie sa tacy, tacy przeciętni.
                        Nie wiem naprawde co inne laski w nich widzą, chyba muszę sobie kupić nowe
                        okularki, może wtedy dojrzę...chociaż kto to wie, juz teraz mam mocne a nic nie
                        wiedze nadzwyczajnego w tych Mackach, Watrobach czy Viktorach.
                        Ech życie.....
    • Gość: ona Re: Detektywi i W11 IP: *.vx.pl / *.vx.pl 22.02.06, 15:34
      ja wolę chyba Detektywów.. zresztą ich częściej mogę oglądac, gdy zmienili
      godziny..
      W W11 najbardziej wkurza mnie ta cała Joanna, która mówi ciągle "czy"
      zamiast "trzy", a już przegina ze "strzelaj", które wymawia jako "szczelaj"!!
      Brrr
      • Gość: Miska Re: Detektywi i W11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:37
        A ja bylam przekonana, ze aska i Sebastian to para,a tu okazuje sie - tak pisza
        na stronie internetowej - ze Seb. ma zone i dziecko. Wg. mnie ta parka b. ma
        sie ku sobie :-)))
        • Gość: Julka Re: Detektywi i W11 IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:08
          Chyba była żonę.Kiedys nawet powstawały blogi gdzie łączono Aske z Sebą, ale ja
          pokasowali;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka