Dodaj do ulubionych

Lubiczówna w CKMie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:35
W najnowszym numerze CKMu Kaja Paschalska w bardzo odważnej sesji...
Sami zobaczcie:

img138.imageshack.us/my.php?image=18kl1.jpg

img142.imageshack.us/my.php?image=71lc.jpg

img142.imageshack.us/my.php?image=59bs1.jpg
Obserwuj wątek
    • hillary23 Re: Lubiczówna w CKMie... 09.03.06, 20:04
      na siłe musi pokazać, że już nie chodzi do podstawówki?;
      masakra!!!!!
      • Gość: maro Re: Lubiczówna w CKMie...Znowu........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.06, 20:07
        Przeciez ona nie ma co pokazywać.w Klanie są ciekawsze do tych pism,ale
        rozumiem dziewczyna zarabia póki może(bo aktorka z niej żadna.Pisenkarka
        również).
    • member2 Re: Lubiczówna w CKMie... 09.03.06, 21:14
      To w ramach tej akcji: wiadomosci.onet.pl/1317416,2678,kioskart.html
      • Gość: Alka Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 22:33
        Na okładce wygląda fatalnie...nie wiem kto ją poduścił do wyboru własnie tej
        fotki na okładkę. Reszta zdjęć nie jest zła. Poza tym z tego co wyczytałam
        dziewczyna ta ma 20 lat- niech więc robi co chce...
    • kubissimo Re: Lubiczówna w CKMie... 10.03.06, 01:12
      jedynym wrazeniem przy ogolnym braku wrazen to to, ze fajnie ja uczesali :)
    • Gość: Olga Tragiczny makijaż!!! (na 1. zdjęciu) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 07:42
      • Gość: foto Re: Fotoshop rządzi !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 08:24
        Od czasu wszechwładzy fotoshopa wszelkie sesje fotograficzne straciły sens. Z
        każdej pokraki i maszkary można zrobić super wampa, przy odpowiedniej obróbce
        technicznej zdjęć. Kaja jest tego najlepszym przykładem.
        • 1monika Re: Fotoshop rządzi !!! 10.03.06, 10:04
          Dla mnie wygląda jak rasowa zdzira. Przepraszam bardzo za wyrażenie.
          Toż to jeszcze młode dziewczątko, a wygląda jak...wyżej napisałam jak wygląda.
    • elutka_111 Re: Lubiczówna w CKMie... 10.03.06, 11:04
      I ktoś na widok tych fotek ma się zachwycić???
      Hahahah1!! Prędzej spadnie nakład CKM :]
      • Gość: ... Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:11
        Wygląda zgrabnie. Nie można powiedzieć, że nie. Tez jej nie lubię.
    • Gość: kinga Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 13:54
      Paschalska to wg mnie jeszcze jako tako (ostatecznie), ale przestraszyłam się
      widząc w CKM Karolinę Borkowską. Wygląda tam jak Gnijąca Panna Młoda. Brrr...
      www.ckm.pl/html/karolinaborkowska3.html
      www.ckm.pl/html/karolinaborkowska2.htm
      www.ckm.pl/html/karolinaborkowska1.html
      • 1monika Re: Lubiczówna w CKMie... 10.03.06, 16:26
        Tragedia. Obie panny pozbawione są samokrytyki.
        • alex_koz Re: Lubiczówna w CKMie... 10.03.06, 16:31
          ja bym raczej powiedziala, ze obie szukaja wszelkich sposob by zaistniec, i na
          szczescie fotoshop istnieje wiec szansa dla Nich istnieje jeszcze;)

----
          nie oglądam telewizji rządowej
          • 1monika Re: Lubiczówna w CKMie... 10.03.06, 17:16
            Ja myślę, że ten fotoshop to trochę niekorzystnie je przerobił.
            Obie są wyjątkowo marne, a po tych "poprawkach" jeszcze marniejsze.
            Borkowska ma ładnie odessany komputerowo tłuszcz, Paschalska przypuszczam też.
            • Gość: filipinka Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:48
              Androidy;))
              A swoją drogą to fajne czasy nastały. Nie trzeba umieć śpiewać żeby śpiewać ,
              nie trzeba być ładną aby zaistnieć w playboyu czy innym cekaemie bo fotoshop
              sprawę załatwi. Wystraczy znać kogo trzeba albo dać komu trzeba;)
      • Gość: Daniel Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.aster.pl 11.03.06, 01:13
        O maj gad ! :D
        Nadawala by sie do roli w filmie Łowca Androidów 3 (oczywiscie jako android) :)
    • Gość: mamuśka Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.06, 21:18
      obydwie przeciętne, nawet po przeróbce nie ma na czym oka zawiesić.. czy to
      taka nowa moda, ze wszystkie panie stylizuje się na zdziry?
    • Gość: auuuuuuuuuu Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 08:49
      Kaja to juz kiedyś pozowała do jakiegoś pisma i potem musięli ten wątek wpleść
      w film ,bo to się fanom Klanu nie podobało. Chyba sie fani zmienili.A co do
      zdjęć twarz brzydka , ale cycuszki ....
      • Gość: mamuśka Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.03.06, 10:26
        mądrze gadasz - biust jest niczego sobie, tylko ciekawe czy prawdziwy?
        • Gość: zgredek Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 19:36
          jak znam życie to cudo techniki.Juz kiedys widziałem jak krótkonogą laseczke
          zamieniono jednym kliknięciem w gazelkę . W nic juz nie wierzę
    • Gość: mati Twarz ma taką jakby pod latarnią stała. IP: *.icpnet.pl 15.03.06, 23:30
    • sequence1 Re: Lubiczówna w CKMie... 17.03.06, 21:19
      koszmarek...
      • Gość: pierzak Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 11:34
        Kaja dupodaja,prześcignie w tym Chinkę Czikulinkę!
        • rozmowy_kontrolowane Re: Lubiczówna w CKMie... 20.03.06, 12:18
          Ma dziewczynka parcie na szybkę, za wszelką cenę chce zaistnieć. Nieważne, co
          mówią- byle mówili :D
          • Gość: mała Re: Lubiczówna w CKMie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:37
            kiedys oglądalam program z Liszowską mówiła o tym jak ja zaproszono na sesję
            (uciezyła sie ze w koncu pokaza okragla kobietke), a potem zobaczyla sie w
            prasie i oneimiala, byla zmieniona naparwde znacznie szczegolnie tu wessane tam
            powiekszone. takze to prawda nie ma co wierzyc ze one maja super brzuszki
            palskie, wymuskane i jakze piekne kolorystycznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka