Gość: Gocha IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 13.03.06, 21:52 Ciekawa jestem czy Magda i Kamil wrócą do siebie , trochę bym chciała aby tak było, bo ciągnie sie już ten wątek zadługo i powoli trace nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: noc kairu Re: Magda i Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:00 jesli to prawda ,że Mucha jest w ciąży,to najpewniej gdzieś wyjedzie w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Magda i Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 22:42 Z tego co mi wiadomo to Kamil odchodzi z mjm i rozegra się to tak że on nagle zniknie i nikt nie będzie wiedział co się z nim dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: Magda i Kamil 14.03.06, 12:02 Zapewne zostanie porwany przez UFO, ktore wykona na nim szereg experymentow :D Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Magda i Kamil 14.03.06, 08:46 Mucha jest w ciąży? Chyba nie- przecież reklamowała środki antykoncepcyjne. Skąd taka wiadomość? Odpowiedz Link Zgłoś
zazulka.1 Re: Magda i Kamil 14.03.06, 15:40 Wojewódzki się chwalił, w swoim programie ,że będzie ojcem.A oni chyba są cały czas ze sobą,więc jeśli nie wygadywał głupot, to będzie dzidzuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinja Re: Magda i Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:06 taaaa...to była powtórka programu i p.Wojewódzki mówił to w innym kontekście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Magda i Kamil IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 14:35 Ja słyszałam,że Cichopek w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
nikita696 Re: Magda i Kamil 14.03.06, 15:28 A ja słyszałam, że Cichopek jest w ciąży razem z Muchą :)A Św. Maria zamieni się w niebiański pył i odleci do nieba :) Odpowiedz Link Zgłoś
icanchange Re: Magda i Kamil 16.03.06, 10:41 nieeee... błagam... niech ta Magda zniknie. nie trawię. i ten rozpaczliwy płacz po Jerzym :\ blee. Odpowiedz Link Zgłoś
elutka_111 Re: Magda i Kamil 16.03.06, 10:46 Właśnie ... o ile się nie mylę Jerzy zerwał z Madzią mniej więcej w dniu, kiedy umarł Krzysztof ... a rozpacz Madzi jest 100 razy większa od rozpaczy Marysi, albo ja czegos nie abla, albo ... hmmm Madzie zakochała sie w Jerzym aż tak bardzo, że nawet ponad miesiąc od rozstania biedna oczy sobie wypłakuje ... moim zdaniem jest to przekolorowane na maxa!! już patrzeć na to nie można!!!! :[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Re: Magda i Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:50 No bez przesady, rozpacz Madzi wcale nie jest większa. Madzia po prostu TEŻ rozpacza. I wcale nie przesadnie, młode dziewczyny tak przezywają niepowodzenia miłosne. Co prwada trochę trudno uwierzyc, że AŻ TAK się zabujała w starym Szejbalu, no ale serce nie sługa, w końcu prawdziwa Mucha też sie zakochała w paskudnym i starym Wojewódzkim buhahaha. Odpowiedz Link Zgłoś