latola 17.03.06, 21:36 marysia z samego zycia reklamuje claudie w tej samej bluzce co byla na swojej rozprawie rozwodowej, fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aka Re: ta sama bluzeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 01:24 A to takie dziwne, że aktorki grają czasem w swoich ciuchach;)? Odpowiedz Link Zgłoś
redudek Re: ta sama bluzeczka 18.03.06, 12:17 A Emilia Krakowska wystepuje bardzo często w różnych programach w tych samych rzeczach,no ale przecież ubrania nie są jednorazowe,ja też piorę a potem znów zakładam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: ta sama bluzeczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 16:38 a mnie najbardziej zapadły ostatnio w pamięć turkusowe korale w których Justyna Sieńczyłło wystąpiła w Pensjonacie pod różą i w tym nowym serialu z Powierzą - nie pamiętam tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: ta sama bluzeczka 19.03.06, 10:43 A ja chyba ze trzy razy widziałam Jandę w tej samej bluzce (w biało czarne paski)w dwóch różnych programach tv i jednej gazecie. Bardzo mnie to podniosło na duchu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś