Dodaj do ulubionych

owłosiony Kamil !!!

IP: *.vx.pl / *.vx.pl 21.03.06, 22:48
Czy oni muszą pokazywac tego faceta rozebranego? Czy nie mogą oszczędzic mi
tego żałosnego widoku?
Jak można patrzeć na tak zarośniętego faceta, niczym goryl... te pachy, no i
ta okropnie owłosiona klata, cos okropnego!!!

i te pryszcze na plecach

Ble...
Obserwuj wątek
    • astra161 Re: owłosiony Kamil !!! 21.03.06, 22:58
      I jeszcze trądzik na plecach!
      • Gość: okularka cudnie owłosiony Kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 23:52
        mezczyzna ma byc meski, kobieta kobieca
        oczywiscie mozesz sie zachwycac gladko wygolonymi metromlodzianami,
        wydepilowanymi wszerz i wzdluz - ale to doprawdy nie powod, zeby wszyscy byli
        identyczni

• kosheen4 Re: owłosiony Kamil !!! 21.03.06, 23:52
        dziewczynki, jak chcecie nieowłosionych chłopców bez trądziku to proponuję
        wizytę w przedszkolu.

ręce precz od Rydża! jest absolutnie boski.
        • astra161 Re: owłosiony Kamil !!! 22.03.06, 00:07
          Nie! nie chcę oglądać trądziku na plecach aktorów-amantów.
          • naise to wyłącz telewizor 22.03.06, 00:39
            to naturalna sprawa że ludzie mają trądzik, że facet może mieć niedogolony, a
            kobieta mieć wąsik - zdarza się większości z nas i nie widzę w tym nic
            obrzydliwego ani gorszącego !
            • Gość: bea Re: to wyłącz telewizor IP: *.net 22.03.06, 08:36
              A ja widzę nieogolony z trądzikiem i z wąsikiem "Au naturel"to może być mój
              sąsiad,lub kolega,ale nie aktor występujący jako amant.
          • aska_ejzja Re: owłosiony Kamil !!! 22.03.06, 10:30
            W dzisiejszych czasach kiedy prawdziwy facet to facet bez grama włoska ( np.
            bliźniaki M) to faktycznie skandal ze chłopak jest normalny i nie goli każdej
            cześci swego FAJNEGO ciałka.
            Wy już naprawde nie macie chyba o co się czepiać.
    • Gość: deczko Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.chello.pl 22.03.06, 09:30
      Moze po tej scenie Kamil nie wytrzymal i rzucil serial w cholere, bo mu kazali
      pokazac klate goryla.

A tak na serio. Fakt jest bardzo owolosiony, ale rownomiernie, wiec jest ok. Ale
      jego PLECY, sa ochydne. Skoro juz kilka milionow Polakow oglada te brednie, to
      moglby ten Kamil o siebie zadbac i zrobic sobie peeling, czy co...
      • Gość: Blee Re: Blee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 10:23
        Kamil mi przypomina szczura wodnego. Te małe oczki blisko siebie...Wąska, cwana twarz...Kto go wrabaia w amanta? Typ latynoskiego przemytnika...
        • Gość: Kiki Re: Blee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 11:14
          Fakt, piękny nie jest:) Owłosienie, rzecz gustu, ale krosty na plecach można
          było chyba korektorem zamaskować????
    • Gość: zgredek Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:32
      bez przesady ,a co ma sie depilować???
      • Gość: pozytywna Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 13:33
        zgadzam sie wolę jego ,niz tych gogusi od kosmetyczki , Facet to facet a nie
        laleczka barbie
      • Gość: mea Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.net 22.03.06, 14:06
        Depilować?niekoniecznie ale oczyścic plecy tak!
    • anulcik Re: owłosiony Kamil !!! 22.03.06, 13:58
      wlosy to niech sobie ma, bo chyba wiekszosc facetow jest zarosnieta. ale to co mowicie ze ma na plecach, to powinni chyba do krecenia zamaskowac;)
      • Gość: bzykacz polny Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 14:28
        Ale ludzie miewają pryszcze! A potem sie narzeka, ze seriale są odrealnione.
      • Gość: kama Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.jaracza.osiedla.net 22.03.06, 14:31
        a ja tam uwielbiam owlosionych facetow (no moze z wyjatkiem wlosow na plecach-
        to ju przesada) i Kamil bardzo mi sie podoba;) Jedynie zgadzam sie co do tych
        krost na plecach-moglby pojsc do kosmetyczki i cos z tym zrobic bo wygladalo to
        malo apetycznie...z drugiej strony nie wiemy-moze chlopak cos z tym robi ale
        nie moze sie pozbyc tych krost-czasem tak bywa
        • galaxian1 Re: owłosiony Kamil !!! 22.03.06, 14:35
          Ma pryszcze czy nie ma - jego problem.
          Ale nie powinni tego pokazywac w filmie.
          • Gość: b.p. Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 16:24
            Może powinni dodać nowy wątek: Kamil walczy z pryszczami. Wszyscy mu pomagają,
            trzymaja za niego kciuki, mówią: jesteśmy z tobą, nie łam się. Nawet Barbara
            przesyła mu przez bliźniaków niezawodny preparat z owczego łajna, a Simone
            specjalne lekarstwo z Niemiec, którym wyleczyła kiedyś Sztefena. Nic jednak nie
            działa. Kamil nie wytrzymuje nerwowo, pryszcze na plecach przeszkodziły mu w
            znalezieniu nowej pracy, zerwała z nim dziewczyna, którą poznał w kolejce u
            dermatologa. Popełnia samobójstwo i znika z serialu, tak jak ma być.
            • Gość: anka Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.net 22.03.06, 18:30
              :)))) Dobre!
              • shatmach Re: owłosiony Kamil !!! 22.03.06, 18:34
                ona, a ty ogoliłaś już swoje włosy na plecach?

Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać. Autorka tego postu lubi po prostu
                gładziutkich 12-latków bez zarostu.
                • Gość: miła Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 18:48
                  oglądałam wczoraj z doskoku i nie widziałam tych słynnych pryszczy ,ale dziwię
                  się ,że to komuś tak bardzo przeszkadza. Pryszcz rzecz ludzka. Trudno nam
                  kobietom dogodzić . Nie wiem czy by mi przeszkadzały krosty na plecach ,ale na
                  pewno przeszkadzałby mi facet prosto po woskowaniu
                  • Gość: Agata Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.net 22.03.06, 21:16
                    A czemu popadać ze skrajności w skrajność od niechlujstwa typu krosty na
                    plecach po depilację i golenie się od stóp do głów.Nie mam nic przeciwko
                    owłosionej klacie(przeciwnie)ale plecy z krostami w scenie erotycznej feeee.
    • Gość: ona Re: owłosiony Kamil !!! IP: *.vx.pl / *.vx.pl 23.03.06, 19:35
      bez przesady... jakich 12-nastolatków...

po prostu nie znoszą facetów wyglądających jak małpa, bo on tak wygląda, a nie
      jak facet..

Facet owszem, moze miec wlosy na klacie, czyli powiedzmy w okolicy piersi,
      mostka, ale nie na całym korpusie!!!
      To jest obrzydliwe..

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka