Gość: amber IP: *.aaanxx2.adsl-dhcp.tele.dk 24.03.06, 11:14 Kto to jest ta Kamila i czyja ona jest w Klanie? pytam bo mialam dosc dluga przerwe w ogladaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcoola Re: Kamila 24.03.06, 11:42 Przyrodnia siostra Jerzego Chojnickiego www.filmpolski.pl/fp/index.php/1141590 Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Kamila 24.03.06, 11:46 Mieszka z bratem, bo mamusi się zmarło. Nb prywatnie jest to córka Adrianny Biedrzyńskiej - widać rodzinne podobieństwo, ten sam wredny wyraz twarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamila IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:08 A ja wredny wyraz widzę tylko w tym co ty piszesz. Oj, co za zawiść w narodzie, ciekawe czy pisalibyście to samo gdyby ona nie była córką Biedrzyńskiej... Wydaje mi się, że nie... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD 24.03.06, 13:48 Potrafisz przyjąć do wiadomości, że ja po prostu nie lubię Adrianny Biedrzyńskiej (oraz jej progenitury) w identycznym stopniu, w jakim lubię, na przykład, Danutę Stenkę? Potrafisz? Tak? To dziękuję. Bo nie mogę sobie wyobrazić, na jakim tle miałaby być ta "zawiść". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:52 Potrafię, ale nie rozumiem ludzi którzy oceniają innych na podstawie ich rodziców. Ja np. też Biedrzyńskiej nie lubię, ale jej córka wydaje mi się fajna i sympatyczna a poza tym lubię jej wątek w Klanie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD 24.03.06, 14:10 Gość portalu: ja napisał(a): > Potrafię, ale nie rozumiem ludzi którzy oceniają innych na podstawie ich > rodziców. A co to ma wspólnego z "zawiścią"? > Ja np. też Biedrzyńskiej nie lubię, ale jej córka wydaje mi się fajna i > sympatyczna a poza tym lubię jej wątek w Klanie. A mnie nie. Mogę mieć inne zdanie? Pewnie bierze się ono stąd, że sądząc z rozmów i wywiadzików z Michaliną (bo ona ma Michalina na imię, prawda?) i doszłam do wniosku, że jest ona potwornie zarozumiałym i rozpuszczonym barcholcem (zanim powiesz, że nazywam ją barcholcem z zawiści, wyjasniam, że to takie nasze rodzinne określenie na niesympatyczne dzieci). A ponieważ jej mamusia również skromnością i wdziękiem nie grzeszy, nie lubię ich obu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:54 Dobra, przepraszam, że po raz kolejny na tym forum wyraziłem swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD 24.03.06, 19:22 Gość portalu: ja napisał(a): > Dobra, przepraszam, że po raz kolejny na tym forum wyraziłem swoją opinię. Kurczę, myślałam, ze jesteś dziewczyną :)))) A co do opinii, to proszę bardzo, ale jeszcze raz pytam: dlaczego wciskać w to "zawiść"? Co ma do tego zawiść? Nie lepiej po prostu napisać: dlaczego uważasz, że Kamilka jest wredna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:36 ok, przepraszam uniosłem się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Dzidka-popieram, ale IP: *.polanet.pl 24.03.06, 17:58 Dzidka radze nie dyskutować z "ja" bo juz pare wątków wcześniej też broni tej kamilki, moze to jakaś rodzinka, co sie bedziesz wtracać... Poza tym całe te zainteresowanie kamilką pewnie wzbudza ciągle jedna i ta sama osoba.Nie pokazujac palcem....Wiesz byle mówić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:03 Przepraszam bardzo, nie mogę już nikogo lubić bo zaraz będzie że rodzina czy coś tam?!?!?! Rany, co za niedowalone forum, nie można żadnej opinii wyrazić! Spadajcie nie będę się więcej z idiotami kłócić! Myślałem, że forum służy wyrażaniu opinii, ale pewnie tutaj jest inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzidka-popieram, ale 24.03.06, 19:25 Rozumiem, ale wiesz, mnie po prostu denerwuje, jak człowiek kogos skrytykuje, nieważne, rząd, aktora czy sąsiada, i od razu słychać wrzeszczący chór: zawiść! zawiść! zazdrościsz! ziejesz nienawiścią!! (w skrajnych przypadkach) A ja się ciągle kurna pytam: czego ja mogę "zawiścić" małej dziewczynce, która na dodatek musi zarabiać na spłatę rodzinnych długów? (to nie ironia: naprawdę kiepska sprawa) I która na dodatek ma niepopularną, niesympatyczną matkę, co do której większość uważa, ze , za przeproszeniem "wyżej **a, niż d** ma?" Gdzie tutaj miejsce na zawiść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:37 Ale ja pytam: Czy to wszystko to dziecka wina?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.p. Re: Dzidka-popieram, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:30 Fakt, ze jak parę lat temu czytałam wywiad z Biedrzyńską na temat jej rodziny, to mnie trochę zniesmaczyło (chociaz kiedyś raczej lubiłam Adriannę), bo mówiła, ze mąż traktuja tę córkę (miała wtedy z 5 lat) jak druga kobietę w domu, ze kupuje jej perfumy i kwiaty, tak jak zonie. Nie wiem jak inni, ale ja uważam że to nie jest normalne. Ale całkiem niebrzydka ta Michalina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:15 Też tak uważam.... Mnie jest po prostu żal tego dziecka, że ma taką rodzinę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cymetka Re: Dzidka-popieram, ale IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.06, 21:27 A wiecie, że ta sama dziewczynka grała kiedyś, na początku, Bożenkę? Bardzo dawno temu i dość niedługo,ale jednak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Dzidka-popieram, ale IP: *.icpnet.pl 28.03.06, 21:34 bozenke grała jakas dziewczynka którą matka wykorzystywała po to żeby zarabiać kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dzidka-popieram, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:02 No to wszytsko się zgadza, Kamilkę też gra dziewczynka, która matka wykorzystuje, żeby zarabiac kasę. Posadkę małej Biedrzyńskiej załatwił pewnie Stockinger, bo jego Biedrzyńska z przyjacielem skubneli na kilkaset tysiecy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:34 Według mnie jesteście strasznie małostkowi. (zaraz mnie napadną tabuny, bo tutaj nie można wyrażać opinii, ale co tam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 00:08 Nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Słodziutka ona jest IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:05 Słodziutka ona jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kamila IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:49 hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
inna32 Re: Kamila 15.05.06, 19:58 Amber - Czyżby powodem twojej nieobecności był udział w kręceniu odcinków Moda na sukces? Odpowiedz Link Zgłoś