IP: *.aaanxx2.adsl-dhcp.tele.dk 24.03.06, 11:14
Kto to jest ta Kamila i czyja ona jest w Klanie?
pytam bo mialam dosc dluga przerwe w ogladaniu.
Obserwuj wątek
    • alcoola Re: Kamila 24.03.06, 11:42
      Przyrodnia siostra Jerzego Chojnickiego
      www.filmpolski.pl/fp/index.php/1141590
      • the_dzidka Re: Kamila 24.03.06, 11:46
        Mieszka z bratem, bo mamusi się zmarło.
        Nb prywatnie jest to córka Adrianny Biedrzyńskiej - widać rodzinne
        podobieństwo, ten sam wredny wyraz twarzy ;)
        • Gość: ja Re: Kamila IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:08
          A ja wredny wyraz widzę tylko w tym co ty piszesz. Oj, co za zawiść w narodzie,
          ciekawe czy pisalibyście to samo gdyby ona nie była córką Biedrzyńskiej...
          Wydaje mi się, że nie...
          • the_dzidka Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD 24.03.06, 13:48
            Potrafisz przyjąć do wiadomości, że ja po prostu nie lubię Adrianny
            Biedrzyńskiej (oraz jej progenitury) w identycznym stopniu, w jakim lubię, na
            przykład, Danutę Stenkę? Potrafisz? Tak? To dziękuję. Bo nie mogę sobie
            wyobrazić, na jakim tle miałaby być ta "zawiść".
            • Gość: ja Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:52
              Potrafię, ale nie rozumiem ludzi którzy oceniają innych na podstawie ich
              rodziców.
              Ja np. też Biedrzyńskiej nie lubię, ale jej córka wydaje mi się fajna i
              sympatyczna a poza tym lubię jej wątek w Klanie.
              • the_dzidka Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD 24.03.06, 14:10
                Gość portalu: ja napisał(a):

> Potrafię, ale nie rozumiem ludzi którzy oceniają innych na podstawie ich
                > rodziców.

A co to ma wspólnego z "zawiścią"?

> Ja np. też Biedrzyńskiej nie lubię, ale jej córka wydaje mi się fajna i
                > sympatyczna a poza tym lubię jej wątek w Klanie.

A mnie nie. Mogę mieć inne zdanie? Pewnie bierze się ono stąd, że sądząc z
                rozmów i wywiadzików z Michaliną (bo ona ma Michalina na imię, prawda?) i
                doszłam do wniosku, że jest ona potwornie zarozumiałym i rozpuszczonym
                barcholcem (zanim powiesz, że nazywam ją barcholcem z zawiści, wyjasniam, że to
                takie nasze rodzinne określenie na niesympatyczne dzieci). A ponieważ jej
                mamusia również skromnością i wdziękiem nie grzeszy, nie lubię ich obu.
                • Gość: ja Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 16:54
                  Dobra, przepraszam, że po raz kolejny na tym forum wyraziłem swoją opinię.
                  • the_dzidka Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD 24.03.06, 19:22
                    Gość portalu: ja napisał(a):

> Dobra, przepraszam, że po raz kolejny na tym forum wyraziłem swoją opinię.

Kurczę, myślałam, ze jesteś dziewczyną :))))
                    A co do opinii, to proszę bardzo, ale jeszcze raz pytam: dlaczego wciskać w
                    to "zawiść"? Co ma do tego zawiść?
                    Nie lepiej po prostu napisać: dlaczego uważasz, że Kamilka jest wredna?
                    • Gość: ja Re: Ojej, ojej, jaka jam zawistna!!! :DDDDDD IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:36
                      ok, przepraszam uniosłem się
                      • the_dzidka Pax, pax, pax :) 24.03.06, 20:18
                        Nie ma problemu :))
                • Gość: Julia Dzidka-popieram, ale IP: *.polanet.pl 24.03.06, 17:58
                  Dzidka radze nie dyskutować z "ja" bo juz pare wątków wcześniej też broni tej
                  kamilki, moze to jakaś rodzinka, co sie bedziesz wtracać... Poza tym całe te
                  zainteresowanie kamilką pewnie wzbudza ciągle jedna i ta sama osoba.Nie
                  pokazujac palcem....Wiesz byle mówić....
                  • Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:03
                    Przepraszam bardzo, nie mogę już nikogo lubić bo zaraz będzie że rodzina czy
                    coś tam?!?!?!

Rany, co za niedowalone forum, nie można żadnej opinii wyrazić! Spadajcie nie
                    będę się więcej z idiotami kłócić! Myślałem, że forum służy wyrażaniu opinii,
                    ale pewnie tutaj jest inaczej...
                  • the_dzidka Re: Dzidka-popieram, ale 24.03.06, 19:25
                    Rozumiem, ale wiesz, mnie po prostu denerwuje, jak człowiek kogos skrytykuje,
                    nieważne, rząd, aktora czy sąsiada, i od razu słychać wrzeszczący chór: zawiść!
                    zawiść! zazdrościsz! ziejesz nienawiścią!! (w skrajnych przypadkach) A ja się
                    ciągle kurna pytam: czego ja mogę "zawiścić" małej dziewczynce, która na
                    dodatek musi zarabiać na spłatę rodzinnych długów? (to nie ironia: naprawdę
                    kiepska sprawa) I która na dodatek ma niepopularną, niesympatyczną matkę, co do
                    której większość uważa, ze , za przeproszeniem "wyżej **a, niż d** ma?" Gdzie
                    tutaj miejsce na zawiść?
                    • Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 19:37
                      Ale ja pytam: Czy to wszystko to dziecka wina??
                      • Gość: b.p. Re: Dzidka-popieram, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 20:30
                        Fakt, ze jak parę lat temu czytałam wywiad z Biedrzyńską na temat jej rodziny,
                        to mnie trochę zniesmaczyło (chociaz kiedyś raczej lubiłam Adriannę), bo
                        mówiła, ze mąż traktuja tę córkę (miała wtedy z 5 lat) jak druga kobietę w
                        domu, ze kupuje jej perfumy i kwiaty, tak jak zonie. Nie wiem jak inni, ale ja
                        uważam że to nie jest normalne.
                        Ale całkiem niebrzydka ta Michalina.
                        • Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:15
                          Też tak uważam.... Mnie jest po prostu żal tego dziecka, że ma taką rodzinę...
                          • Gość: Cymetka Re: Dzidka-popieram, ale IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.03.06, 21:27
                            A wiecie, że ta sama dziewczynka grała kiedyś, na początku, Bożenkę? Bardzo
                            dawno temu i dość niedługo,ale jednak!
                            • Gość: Julka Re: Dzidka-popieram, ale IP: *.icpnet.pl 28.03.06, 21:34
                              bozenke grała jakas dziewczynka którą matka wykorzystywała po to żeby zarabiać kase.
                              • Gość: Kasia Re: Dzidka-popieram, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:02
                                No to wszytsko się zgadza, Kamilkę też gra dziewczynka, która matka
                                wykorzystuje, żeby zarabiac kasę. Posadkę małej Biedrzyńskiej załatwił pewnie
                                Stockinger, bo jego Biedrzyńska z przyjacielem skubneli na kilkaset tysiecy:D
                                • Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:34
                                  Według mnie jesteście strasznie małostkowi. (zaraz mnie napadną tabuny, bo
                                  tutaj nie można wyrażać opinii, ale co tam)
                            • Gość: ja Re: Dzidka-popieram, ale IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 00:08
                              Nieprawda.
    • Gość: ja Słodziutka ona jest IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:05
      Słodziutka ona jest
    • balwan74 Re: Kamila 13.05.06, 15:48
      kamila jest córką jeremiasza<hahaha>
      • Gość: ja Re: Kamila IP: 213.76.173.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:49
        hehehe
    • inna32 Re: Kamila 15.05.06, 19:58
      Amber - Czyżby powodem twojej nieobecności był udział w kręceniu odcinków
      Moda na sukces?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka