anka_florian 29.04.06, 13:02 a gdzie można dorwać napisy do tej części? Bo to nie 19 ani 20 a tylko takie znajduje. Będę wdzięczna za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: napisy do lost Reckoning 29.04.06, 22:41 Poszukaj na napisy.org "Lost 2x0" :) Zresztą szkoda zachodu, bo ten odcinek to zlepek scen z poprzednich odcinków. Jak już musisz, obejrzyj bez napisów. Podszkolisz angielski. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: napisy do lost Reckoning IP: *.aster.pl 30.04.06, 00:41 Tu masz napisy : napisy.org/Szukaj/lost%20reckoning/ Czytaj uwaznie odpowiedzi na wlasne posty :))) Masz napisy do odcinka 20 ? Ciekawe... gdzie je znalazlas ? :P Daj linka ! Odpowiedz Link Zgłoś
anka_florian Re: napisy do lost Reckoning 30.04.06, 21:41 mój błąd. Znalzazłam gdzieś napisy i pisało 2x20 - więc ich nawet nie sprawdzałam bo wiedziałam że ten odcinek nie jest 20 tylko "zlepem między pomiędzy 19 a 20". I po sprawdzeniu teraz okazało się że to tylko napisy do zapowiedzi 20 odcinka. Więc przepraszam za wprowadzenie w błąd Odpowiedz Link Zgłoś