Dodaj do ulubionych

Brzuch Żanetki

19.05.06, 14:32
Zazdroszczę Żanecie figury .Kilka dni po porodzie nie ma wcale brzucha!
Zauważyliście to wczoraj?
Obserwuj wątek
    • Gość: katka Re: Brzuch Żanetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:43
      zauważyłam, ale nie zazdroszczę, bo miałam tak samo, ze szpitala wyszłam w
      ciuchach sprzed ciąży, a dzieciak ponad 4kg:)
      • inna32 Re: Brzuch Żanetki 19.05.06, 19:24

Ja urodziłam dwóch synów obydwoje waga i wzrost jak w książce,w ciąży nie
        przytyłam dużo,ale ciuchy były za ciasne przez ładnych parę m-cy dlatego to
        moje pytanie.
    • Gość: MM Re: Brzuch Żanetki IP: *.autocom.pl 19.05.06, 16:23
      Ja też tuż po porodzie miałam płaski brzuch i szpital opuściłam w dżinsach
      sprzed ciaży. Po urodzeniu syna ważyłam w szpitalu 1,5kg więcej niż przed ciażą.
      Po urpdzeniu córki (2 lata później) waga też była od razu jak przed pierwszą
      ciażą. Jak widać bywa ;).
      pzdr
      • joko5 Re: Brzuch Żanetki 19.05.06, 19:48
        To gratuluję, ze szpitala wyszłam z niewiele mniejszym brzychem niż w ciąży, co
        prawda urodziłam w 7,5 m-ca, ale mimo wszystko byłam w szoku, byłam przekonana,
        że po porodzie brzuszek się spłaszczy.
    • mariola.plotkara Re: Brzuch Żanetki 19.05.06, 20:31
      moze dlatego że to tylko serial?
    • Gość: katarzynka Re: Brzuch Żanetki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.06, 11:01
      pewnie to stąd, że raz miała brzuch większy a raz mniejszy bez względu na "wiek
      ciąży" ;)
      • paulinaa Re: Brzuch Żanetki 23.05.06, 20:55
        to pewnie dlatego ze ona w ogole nie byla w ciąży! ludzie przeciez to tylko
        serial! brzuszek byl sztuczny....
        • Gość: katarzynka Re: Brzuch Żanetki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.06, 09:29
          właśnie! przeciez w niedzielnym NDiNZ nie była w ciąży, nie była nawet po
          porodzie a życie jej uratował doktor Burski! ;))
          • lilith76 Re: Brzuch Żanetki 24.05.06, 10:16
            a w Kryminalnych to Żanetkę psychopata zakopywał i wcale po niej tego nie widać.
            i to nie prawda, że ona spod Poznania, bo w dwa sezony temu pracowała z
            warszawskim biurze matrymonialnym.

;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka