inna32 19.05.06, 14:32 Zazdroszczę Żanecie figury .Kilka dni po porodzie nie ma wcale brzucha! Zauważyliście to wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katka Re: Brzuch Żanetki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 14:43 zauważyłam, ale nie zazdroszczę, bo miałam tak samo, ze szpitala wyszłam w ciuchach sprzed ciąży, a dzieciak ponad 4kg:) Odpowiedz Link Zgłoś
inna32 Re: Brzuch Żanetki 19.05.06, 19:24 Ja urodziłam dwóch synów obydwoje waga i wzrost jak w książce,w ciąży nie przytyłam dużo,ale ciuchy były za ciasne przez ładnych parę m-cy dlatego to moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Brzuch Żanetki IP: *.autocom.pl 19.05.06, 16:23 Ja też tuż po porodzie miałam płaski brzuch i szpital opuściłam w dżinsach sprzed ciaży. Po urodzeniu syna ważyłam w szpitalu 1,5kg więcej niż przed ciażą. Po urpdzeniu córki (2 lata później) waga też była od razu jak przed pierwszą ciażą. Jak widać bywa ;). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Brzuch Żanetki 19.05.06, 19:48 To gratuluję, ze szpitala wyszłam z niewiele mniejszym brzychem niż w ciąży, co prawda urodziłam w 7,5 m-ca, ale mimo wszystko byłam w szoku, byłam przekonana, że po porodzie brzuszek się spłaszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Brzuch Żanetki 19.05.06, 20:31 moze dlatego że to tylko serial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynka Re: Brzuch Żanetki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.06, 11:01 pewnie to stąd, że raz miała brzuch większy a raz mniejszy bez względu na "wiek ciąży" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Brzuch Żanetki 23.05.06, 20:55 to pewnie dlatego ze ona w ogole nie byla w ciąży! ludzie przeciez to tylko serial! brzuszek byl sztuczny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzynka Re: Brzuch Żanetki IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.06, 09:29 właśnie! przeciez w niedzielnym NDiNZ nie była w ciąży, nie była nawet po porodzie a życie jej uratował doktor Burski! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Brzuch Żanetki 24.05.06, 10:16 a w Kryminalnych to Żanetkę psychopata zakopywał i wcale po niej tego nie widać. i to nie prawda, że ona spod Poznania, bo w dwa sezony temu pracowała z warszawskim biurze matrymonialnym. ;D Odpowiedz Link Zgłoś