nanta!!! 17.10.01, 07:55 Witam wszystkich bardzo, bardzo serdecznie i milego dnia zycze :) Ps. prosze tu bez dolow, depresji, chorob, itp. Osoby z ww objawami bede zwalczac ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kwiatek Re: Juz sroda, uff.... IP: 195.116.214.* 17.10.01, 08:07 bzzzzzzyt... zasznurowałam usteczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Juz sroda, uff.... 17.10.01, 08:13 czesc, nie masz sznurowac, masz stukac ;)ale z humorem. Co tam u Ciebie? u mnie pogoda wstretna ale sie nie poddaje, pelna optymizmu jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Juz sroda, uff.... IP: 195.116.214.* 17.10.01, 08:21 Ja również załadowana jestem ...... ino pracą, mowię Ci strasznie źli ludzie tu są i pracować nakazują :-( Za oknem pochmurno, brzydko i beznadziejnie... na dodatek biorytmy spadają i w o góle jest do d..., a poza tym to cudownie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego god dag, amigos 17.10.01, 08:16 całuski od zaspanej fuego, będącej juz jedną nogą za drzwiami...;) Pozdrawiam tych, co zawsze, czyli wszystkich. Nanta!!!Jak nie będziesz sprawdzała poczty, albo jak mi nie odpiszesz, to Cię zatłukę...nie żartuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: god dag, amigos 17.10.01, 08:21 aha, dzięki za tak obfite rozwinięcie wątku "Nanta...". Przynajmniej nie narobiłam sie na darmo...przy zakładaniu wątku oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego cholera!! 17.10.01, 08:44 Ty teraz stąd nie uciekaj, tylko przywitaj sie chociaż...potworo!!! Szkod mi wyrządzonych naprawic niepodobna...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: god dag, amigos IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.10.01, 08:46 obiecanki o zatłukiwaniu nanty to oszywiście bardzo wesołe jest? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: god dag, amigos 17.10.01, 08:51 cze-eść, Mreck :) Zatłukę Nante, żebyś wiedział...no chyba, że się wykupi jakoś...ale nie jest łatwo mnie kupić ;)) Całuski słodkie jak cukierki od fuego specjalnie dla Ciebie, Mreck...hi hi...ale wstrząs od rana, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: god dag, amigos 17.10.01, 08:52 Fuego, mam odpisac czy postowac? bo ja juz nie wiem mreck, za bardzo oczy ci sie swieca na mysl o moim zatluczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! do Fuego 17.10.01, 09:11 odpisalam, duzo napisalam ;) az palce mnie bola ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest O, jak miło! IP: *.*.*.* 17.10.01, 08:52 Kolejny cudowny dzień, we wspaniałej pracy, przy emocjonujących zajęciach, w pracy nad efektownymi i sprawnymi programami, przy rozwijających intelekt rozmowach i dzisiątkach innych budujących i rozświetlających mroki byłego XX wieku wspaniałych zajęciach. ... aż chce się Żyć ... ah gdzie żeś ty moja jedyna, urocza i jeszcze niepoznana cudowna ... sorry, ciągle jeszcze gorączkujący pozdrawia was Quest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: O, jak miło! IP: 195.116.214.* 17.10.01, 08:55 czy wezwać falcka???? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: O, jak miło! 17.10.01, 08:55 dzien dobry, zdrowia zycze, z daleka to robie, moze zarazliwe? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: O, jak miło! 17.10.01, 09:12 chcialem sie tylko zameldowac, ze jestem.... pozno i chyba tylko na chwile... caluski dla Nanty i Fuego..:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck fuego! - jaki twarzowy śliniaczek, IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.10.01, 09:14 Podciągnij śpioszki i nie śliń się, to możesz pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czesc Nanta -milego dnia 17.10.01, 09:22 ja caly czas jestem "back" ... ;))) tylko czasami bez dostepu do kompa.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Czesc Nanta -milego dnia 17.10.01, 09:23 aha, wpadac bedziesz from tajm tu tajm? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Czesc Nanta -milego dnia 17.10.01, 09:27 czyzbym widzial zawod na Twojej twarzyczce???? no, nie smuc sie....;)))) bede sie staral....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 09:40 tak?? to dlaczego czasami...... nie wychodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 09:41 ale częściej chyba wychodzi??? a jak nie wychodzi, to pewnie dlatego, że za bardzo sie staram...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 09:44 no wlasnie, to "chyba" ;) CHYBA nie lubie slowa CHYBA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 09:45 a ja oprocz slowa "chyba" bardziej nie lubie slow "nigdy" i "niemozliwe" Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 09:48 łał!!!! to ja jeszcze moge dorzucic: kredyt, szef, ..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 09:56 "kredyt" owszem, ale tylko taki do splacenia.... szefa mam cool, nie moge narzekac... daje pogadac na forum, pomailowac.... kazdemu zycze takiego....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 10:00 co powiesz na wymiane? ;) szefami oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 10:01 nanta!!! napisał(a): > co powiesz na wymiane? ;) szefami oczywiscie ;) mojego szefa nie oddam nikomu!!!! mogę tylko zyczyc, zeby kazdy byl taki....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 10:05 a niby jak??? mam go pociac? i wyslac kawalek? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 10:11 eee tam, od razu chcesz ciac, sadysta:) trzy dni w tygodniu dla mnie, reszta Twoja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 10:14 zapytam, moze sie zgodzi dojezdzac..:)))) za dwie godziny dam odpowiedz..:))) pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:07 pytalem.... nie zgadza sie na takie rozwiazanie... nie bedzie ryzykowal Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:09 ryzykowal? praca ze mna to sama przyjemnosc:) moze nie zachecales go tak jak nalezy? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:13 nanta!!! napisał(a): > praca ze mna to sama przyjemnosc:) no nie wiem.... ogladanie znaczków tak, ale praca???? > moze nie zachecales go tak jak nalezy? jasne, że nie.... przeciez lepiej zeby zostal u mnie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:15 praca moze byc rownie przyjemna....;) opowiedziales o moich wszystkich wadach...tzn. zaletach? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:16 chyba o wszystkich....:))) nie chce pracować z flądrami.... tak powiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:18 nie chce ze mna pracowac mimo moich wad? ;) skurczygnat, niech sie ugryzie, ja tez nie chce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:20 i bardzo dobrze.... moglbym miec gorszego szefa zamiast niego..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:30 chyba żartujesz???? nigdy nie miałem szefa kobiety.... i nie będę miał.... przynajmniej w pracy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:40 no i widzisz, nie wiesz co tracisz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:45 a kto Ci takich rzeczy naopowiadał???? ja nic nie tracę....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:48 nikt mi nie musial opowiadac, czuje to na odleglosc ...;) bylabym dla Ciebie wspaniala szefowa, mowie Ci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: bardzo sie ciesze 17.10.01, 12:59 naprawdę byłaby sdobra szefową???? a cio z dostepem do netu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: O, jak miło! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 09:29 Gość portalu: quest napisał(a): > ... aż chce się Żyć ... ah gdzie żeś ty moja jedyna, urocza i jeszcze niepoznan > a > cudowna ... szukasz poduszki ....czy aspiryny? > > sorry, ciągle jeszcze gorączkujący pozdrawia was Quest. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: O, jak miło! 17.10.01, 09:32 czesc Basia :) a moze chodzi o pidzamke??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: O, jak miło! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 09:40 nanta!!! napisał(a): > czesc Basia :) > a moze chodzi o pidzamke??? ;) byle nie z jedwabiu , modliszki bywają łakome ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: O, jak miło! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 09:48 nanta!!! napisał(a): > aha, i bezlitosne ...;) jak to modliszki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: O, jak miło! 17.10.01, 09:50 uuuu, ma Quest problem, nie powiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: O, jak miło! IP: *.*.*.* 17.10.01, 10:04 Czy nadal chcecie czytać moje majaczenia? O co chodzi z tą pidżamką, czy ktoś jeszcze sypia w czymś takim, bo ja sypiam prawie na.o Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: O, jak miło! 17.10.01, 10:12 za majaczenia juz dziekuje;) w pidzamce sypiam ja, bo jest zimno i juz:) ps. teraz sie nie dziwie, ze ciagle majaczysz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: O, jak miło! IP: *.*.*.* 17.10.01, 10:36 > w pidzamce sypiam ja, bo jest zimno i juz:) Zimno! No co ty sama sypiasz?! > ps. teraz sie nie dziwie, ze ciagle majaczysz...;) Bo tak generalnie to jestem zahartowany tylko, jak to w office, wirusy szybko się przenoszą od jednych do drugich. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: O, jak miło! 17.10.01, 10:49 czy ja sypiam sama??? dobre pytanie. hm, poczekaj, niech no sie rozejrze i sprawdze..... rzetelnie to sprawdzanie zrobie.. no tak..... trzy Jaski, jeden Misiek, Pies, Kot, jakis niezidentyfikowany osobnik, co go wogole nie znam...(swoja droga, skad on sie tu wzial? zawsze sie takie cos przypaleta, a potem pozbyc sie nie mozna ;) dziwne, bardzo dziwne......i nadal jest zimno......;) no tak, zapomnialam nalozyc te cholerna pidzamke... :))) poprawie sie, daje slowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Zimno,zimno IP: *.*.*.* 17.10.01, 11:32 > no tak..... trzy Jaski, jeden Misiek, Pies, Kot, jakis niezidentyfikowany osobn > ik, co go wogole nie znam...(swoja droga, skad on sie tu wzial? zawsze sie takie > cos przypaleta, a potem pozbyc sie nie mozna ;) Zimno, zimno, zapytaj się czy jemu też jest zimno ... w końcu nie po to się człowiek żeni żeby marznąć w łóżku:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zimno,zimno 17.10.01, 12:21 Gość portalu: quest napisał(a): > ... w końcu nie po to się człowiek żeni żeby marznąć w łóżku:) a po cio? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Zimno,zimno 17.10.01, 12:46 nanta!!! napisał(a): > dobre sobie...;) pewnie, że dobre.... mniam, mniam ... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Zimno,zimno 17.10.01, 12:49 poczekaj, tylko dotra do zoladka, beda mniej smakowaly ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Zimno,zimno 17.10.01, 13:02 nanta!!! napisał(a): > poczekaj, tylko dotra do zoladka, beda mniej smakowaly ...;) od kiedy kubki smakowe znajduja sie w zoladku???? pala z anatomii !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Nanta! przyznaj się IP: *.*.*.* 17.10.01, 13:11 Marzniesz bo ten obok ... jest gumowy i nadmuchiwany!!!!!! PS. Jeśli jednak ten gość jest alive to czekamy na odpowiedź czy również marznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Nanta! przyznaj się 17.10.01, 13:14 lepszy gumowy i nadmuchiwany niz mietki i suchy. ps. a co Cie to tak obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest ... to rozpocznę akcję "Gorące maile dla zmarzniętych kobiet" IP: *.*.*.* 17.10.01, 14:38 i wszyscy się do niej pewnie przyłączą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta nie draznij mnie. bede wdzieczna ;) IP: 19.150.112.* 17.10.01, 14:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Zdziwiona? Zostałęm skutecznie zaprogramowny ... ateistą IP: *.*.*.* 17.10.01, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Najpradopodobniej jedynie to mi się w tobie podoba;) IP: *.*.*.* 17.10.01, 16:16 ... a co do reszty ... straciłem pewność;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: O, jak miło! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 17.10.01, 10:49 quest? na o.krągło? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Juz sroda, uff.... 17.10.01, 12:24 Cześc wszystkim obecnym. Niestety ja musze zniknąć. Prawdopodobnie jutro też :(. Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Smutno mi..... 17.10.01, 13:07 kopalam te dolki i prosze, mam dola, depresje itd. prosze mnie nie ruszac, bede warczec i kopac, w ostatecznosci ugryze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Podaję tobie pomocną dłoń IP: *.*.*.* 17.10.01, 13:14 ----- ------ ------- ------ ---- Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Smutno mi..... 17.10.01, 13:17 dzisiaj nie ma wyjatkow. wybacz. wrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Smutno mi..... 17.10.01, 13:26 Nantusia... nosek do góry.... chcesz, podrapię Cię za uszkami, co? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:25 moze udawac. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:28 nie musze udawac... tez mam swoj dolek.... jestem taki zako..any po uszy.... zimno, mgla, wiatr, nikogo milego pod reka... ech, zycie...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:30 dobrze, dobrze, narzekanie moze byc. jest beznadziejnie, nic mi sie nie chce, mam wszystko gdzies. najchetniej poszlabym spac. palulu do wiosny wystarczy. teraz Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:41 eee tam, mi sie nawet spac nie chce.... najbardziej to by mi sie chcialo nic nie robic, tak pobyc sobie w jakims niebycie... stac mi sie nie chce, siedziec mi sie nie chce, lezec mi sie nie chce... eh, tak moglbym polewitowac gdzies, ale mi sie nie chce...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:46 Ty udajesz??, za dobrze Ci idzie. ja w tej chwili majac tego dola nawet nie mam ochoty dalej go miec. najchetniej to bym koty podarla, ale jedyny nadajacy sie do tego rozdarcia uciekl, gdzie pieprz rosnie. Twoja kolej.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:48 mi tam koty nic na razie nie zawinily... nie bede znecal sie nad zwierzakami... kto Ci powiedzial, ze ja udaje, co????? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:50 swiety antoni zdradzil mi ten sekret o Twoim udawaniu. a ze udajesz to ja wiem od dawna. UDAWACZU !!!! obludny wykorzystywaczu kobiecej niewinnosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:52 nie udawam wcale a wcale....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:54 nie badz mily, odgryz sie. i przestan sie usmiechac. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 13:58 sama cholero chcialas.... zeby znowu nie bylo na mnie... zaczelas cos o tej, no... niewinnosci... nigdzie nie spotkalem czegos takiego... u nikogo... kazdy ma cos na sumieniu a Ty swoje grzeszki znasz i wcale sie nie usmiecham, to byl grymas i szczezenie klow!!! ;[[[ Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 14:05 zapomniales o fladrze. niewinnosci nie spotkales??? umow sie ze mna to sie przekonasz. ja swoje grzechy znam nie pokazuj mi ich palcem. grymas i szczerzenie klow??? he he :-P Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 14:09 nie zapomnialem o fladrze... fladro wyszczekana jedna... a na spotkanie z Toba to bym musial przyjsc chyba w towarzystwie obstawy i to dobrzej ozbrojonej...:((( nie ma glupich, nie bede ryzykowal zdrowia i zycia dla Twojej przyjemnosci .... nie musisz wystawiac jezora... nie ma sie czym chwalic... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 14:13 no daj spokoj, tyle komplementow na raz, nie wiem co mam pwiedziec, chyba sie splonie, juz dosc, dosc, Ty mala meska szowinistyczna swinko obstawa? a po co? nic by nieporadzili i juz. marzyciel.... obstawe by sobie wzial... no nie moge, umre ze smiechu. o mojej przyjemnosci nic nie mow, przeciez Ty myslisz tylko o swojej. :-PPPPP i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 14:22 nanta!!! napisał(a): > nie wiem co mam pwiedziec, chociaz raz zabraklo Ci jezyka w gebie... > Ty mala meska szowinistyczna swinko nie mala, nie szowinistyczna, nie swinko... reszta sie zgadza... > o mojej przyjemnosci nic nie mow, przeciez Ty myslisz tylko o swojej. wrecz na odwrot... chociaz moja tez nie powinna byc na ostatnim miejscu... pieknie wygladasz z tym wywalonym jezorem... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 14:24 ble ble ble jezor schowalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 14:43 ble, ble - tyle to potrafi byle koza.... nie masz nic innego do powiedzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... IP: 19.150.112.* 17.10.01, 14:44 mam. fju fju fju... ;) co teraz? jak nie koza? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... 17.10.01, 14:46 Gość portalu: nanta napisał(a): > co teraz? jak nie koza? teraz jak sroka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: Potrzebna mi osoba z dolem wiekszym niz moj... IP: 19.150.112.* 17.10.01, 14:47 ho ho ho, Dzieciol ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 15:23 no, co? właśnie zjadłem, odpocząłem... nie przestanę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 15:25 juz uwierze ze taki expresowy jestes...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 15:28 to sobie sprawdz numerki.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 15:31 nie mow do mnie tak madrze. nie o tej porze. jakie numerki, Kochanie, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 15:59 te po prawej stronie... i nie mow do mnie "kochanie", capisco? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 16:00 dlaczego kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 16:05 bo nie Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 16:07 to nie jest argument Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 16:10 nanta!!! napisał(a): > to nie jest argument jak to nie? to jest najmocniejszy argument na swiecie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 16:11 chyba jeszcze ode mnie nie oberwales ale tak porzadnie ;) bo nalezy Ci sie. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 16:19 nie oberwałem, fakt. nie było za co.... a jesli nawet, to zglosze sie do ukarania jutro trzymaj sie cieplutko, Nantusiu caluski cmok, cmok :)*** Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Rigel, wiem co kombinujesz, przestan, zjedz cos, odpocznij. 17.10.01, 16:21 caluje mocno, za wszystko pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek nie "capisco" tylko "capisci" IP: 195.116.214.* 17.10.01, 16:19 a poza tym w porządku ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nie 17.10.01, 16:21 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > a poza tym w porządku ;-)))))) ktos mi zamienil klawisze.... oczywiscie masz rację Kwiatuszku trzymaj sie Ty takze, pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: nie IP: 195.116.214.* 17.10.01, 16:27 rigel napisał(a): > Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > > > a poza tym w porządku ;-)))))) > > ktos mi zamienil klawisze.... oczywiscie masz rację Kwiatuszku > trzymaj sie Ty takze, pa, pa Buona Notte Bambo ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Wy to macie zdrowie.... IP: 195.116.214.* 17.10.01, 15:39 ...albo nudną pracę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! ja mam jedno i drugie ..... 17.10.01, 15:46 chociaz ostatnio to pierwsze wzgledem forum zaczyna mi szwankowac. gdzie bylas? ja sama walczylam, ile mozna wszystko tylko na mnie zwalac? nikt mi nie chce pomoc, bede plakac a buuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: o rany IP: 195.116.214.* 17.10.01, 15:51 nie marz się, makijaż rozmarzesz !!! czasem pracuję. Zmień pracę jak Cie ta nudzi. Nie rozwijając się cofasz się. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: o rany IP: 195.116.214.* 17.10.01, 16:12 you welcome :) do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Bono ? IP: 195.116.214.* 17.10.01, 15:47 Bono jest w porzo... dopiero tu weszłam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Wyluzuj Q..... IP: 195.116.214.* 17.10.01, 16:24 zrozumiałam, w przeciwienstwie do Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś