Gość: dale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 18:49 nie wiecie może czy aktorka grajaca Beatę w Klanie ma rzeczywiście złamana nogę? Pytam, bo jak dla mnie to ona bardzo realistycznie wygląda w tym szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wino_porzeczkowe Re: Beata z Klanu 13.06.06, 21:26 :) Z nogą to chyba wszystko w porządku, ale z jakiegoś bruksa wyczytałam, że jest drugi raz w ciąży. Może stąd to leżenie od kilkunastu odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Beata z Klanu 14.06.06, 13:30 Bardzo mozliwe, ze jest w ciązy. gdzieś kiedys czytałam, ze jak Dominika Ostałowksa była w ciązy to jej bohaterka tez leżala w śpiaczce, zeby to ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Beata z Klanu 26.06.06, 10:34 A w Archiwum X agentke Ufo porwało i potem też była w szpitalu... A to tylko ciąża :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Beata z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:06 Jest w ciąży, przecież to doskonale widać! W Klanie nie potrafią ukrywać takich rzeczy, szerokie koszule nic nie dają... ;-) Poza tym, widać jak Dorota Naruszewicz przytyła na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś