Dodaj do ulubionych

Stefcia z nożem!!!!!

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 26.06.06, 22:35
Widzieliście koncowke dzisiejszego odcinka Mody?? Stefcia z nozem, lsniace
ostrze, swiatlo blyskawicy w tle i zamierajacy krzyk rozpaczy Brooke!!!
Normalnie scena rodem z Krzyku :>

Szkoda tylko, ze pewnie do razów owym nożem nie dojdzie... :( :P
Obserwuj wątek
    • mamuszon Re: Stefcia z nożem!!!!! 26.06.06, 23:27
      pewnie nie, Torn uratuje Bruk.. ale swoją droga Bruk ma niezłą siłę perswazji,
      Torn się jej niby opierał, mówił, że tak nie przystoi, a i tak się znaleźli w
      łóżku ;)
      • setorika Re: Stefcia z nożem!!!!! 27.06.06, 00:26
        eee, typowy facet, mój mąż wywracał oczami i biadolił "jak ty mozesz to ogladać"
        (akurat jedlismy obiad) ale powiedział, że to fikcja, bo żaden facet tyle by nie
        dyskutował tylko od razu za fraki i do wyra!
        Tylko co ja mam o tym mysleć ;))
        • Gość: noc kairu Re: Stefcia z nożem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 08:56
          Faceci to jednak sa mniej skomplikowani.
          A swoją drogą,że Bruk się jeszcze nie znudziło namawiać tych Forresterów do
          łóżka. Ja po takich czołganiach przed Ridżem i Tornem popełniłabym samobójstwo.
          Do czego Bruk szczerze namawiam.
          • Gość: mjr_nemo Re: Stefcia z nożem!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:07
            kiedyś Stefcia powiedziała Bruk, że wręczy jej listę z namiarami na wszystkich
            kuzynów i mężczyzn w rodzie Forresterów :)))
        • Gość: Anka Re:setorika Twój post jest the best!!!!!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 20:57

Normalnie scena jak z naszego domu, jak czasami...zdarzy mu się być w pokoju w
          trakcie mojego oglądnaia :"Mody.." to też zawsze wywrac oczami i biadolił "jak
          ty mozesz to ogladać" :)))))))))))))

I ja mu zawsze wyjasniam, ze lubię sie posmiać z tych przygód romantyczno-
          seksulanych:) ale on jest załamany poziomem !

Pozdrawiam serdecznie;)
          • ewengarda Re:setorika Twój post jest the best!!!!!:) 27.06.06, 21:01
            ha, moj samiec domowy tez niby przewraca oczyma, ale nieraz odwraca sie od kompa
            i kuka w telewizor;-)
            a jego biadolenie mi nie przeszkadza, bo jak czasami pusci komentarz do
            wydarzen, to sie smieje przez kwadrans
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka