Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami - kto wystapi !

30.06.06, 15:04
Znana jest już wstępna lista artystów, którzy wezmą udział w kolejnej,
czwartej już edycji Tańca z Gwiazdami.

Wśród gwiazd, które zgodziły się zaprezentować w tańcach nowej edycji
programu zobaczymy: Macieja Zakościelnego, Małgorzatę Kożuchowską, Weronikę
Rosati, Katarzynę Bujakiewicz, Artura Żmijewskiego, Małgorzatę Teodorską oraz
wokalistów: Monikę Brodkę, Szymona Wydrę, Tomasza Makowieckiego i łyżwiarza
Mariusza Siudka.

Partnerować im będą m.in. tancerze Anna Głogowska i Marcin Olszewski.
Zabraknie jednak Rafała Maseraka.

Jak wrażenia ?
Obserwuj wątek
    • kaczuszka5555555555 Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 30.06.06, 15:15
      A gdzie DODA>???????????po co to stare pruchno A.Ż się pcha do programu???????
      • Gość: Kroczek Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:23
        żeby ratować podupadającą karierę!!! podobnie jak Kożuchowska
        • Gość: fijołek Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 17:01
          na kogo ona ma papiery, że pełno jej wszędzie do urzygu
          • Gość: ryzyko Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.chello.pl 30.06.06, 23:01
            Papiery?
            Na Ojca Rydzyka
      • nchyb Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 30.06.06, 18:19
        > po co to stare pruchno A.Ż się pcha do programu????
        jakby Ci t w miarę prosto i przystepnie wytłumaczyć...
        Spróbuję tak
        Telewizja nie jest przeznaczona wyłącznie dla dzieic i młodzieży. Pewne
        programy oglądane sa przez staruszków, którzy sędziwy wiek nawet 30 lat już
        osiągnęli. A bywają i tacy oglądający 40-letni starcy, co to trzęsąc się
        oglądają i Taniec z gwiazdami. I tacy staruszkowie, czasem o zgrozo, mający
        nawet ponad 40-lat, lubią popatrzeć na swoich rówieśników, a nawet na osoby
        starsze. A telewizja się do tych potrzeb dostosowuje...
        • Gość: julka Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:50
          no okey, tylko takie programy jak TzG sa raczej dla młodych i ZDOLNYCH ludzi a
          nie dla jakiś łysiejących i znikających aktorów.Prawda jest taka że 5 minut A.Ż
          juz dawno minęło i on powinnien się z tym pogodzić.
          A swoją droga nie żebym była zazdrosna czy coś w tym stylu ale jak W.Rosti
          będzie tańczyć to musi uważać bo maska może jej odpaść...
          • nchyb Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 30.06.06, 20:04
            > no okey, tylko takie programy jak TzG sa raczej dla młodych i ZDOLNYCH ludzi a
            > nie dla jakiś łysiejących i znikających aktorów

programy typu TzG nie powstają po to by pani Brodka sobie potańczyła, ale po
            to, by osoby oglądające w przerwach reklamy, towary właśnie reklamowane
            kupowały... :-)

My nie ogladamy tych proramów po to, by aktorom i innym gwiazdeczkom dać pracę,
            ale oni pracują występując po to, byśmy my mieli rozrywkę...

> nie dla jakiś łysiejących i znikających aktorów.Prawda jest taka że 5 minut
            A.Ż
            > juz dawno minęło i on powinnien się z tym pogodzić.
            on w dalszym ciągu ma sporo wielbicielek. A to, ze większość z nich wyrosła już
            z pieluszek i licealnych klas - to już całkiem inna sprawa.

A zważywszy na to, że abonament jednak w większości częściej płacą dorośli niż
            ich dzieci - to twórcy programów nie mylą się, zapraszając do programów nie
            tylko młodziutkie pseudogwiazdki...
        • bad_habit moja babcia ogląda namiętnie ten "Taniec..." 01.07.06, 12:29
          nchyb napisała:

> > po co to stare pruchno A.Ż się pcha do programu????
          > jakby Ci t w miarę prosto i przystepnie wytłumaczyć...
          > Spróbuję tak
          > Telewizja nie jest przeznaczona wyłącznie dla dzieic i młodzieży. Pewne
          > programy oglądane sa przez staruszków, którzy sędziwy wiek nawet 30 lat już
          > osiągnęli. A bywają i tacy oglądający 40-letni starcy, co to trzęsąc się
          > oglądają i Taniec z gwiazdami. I tacy staruszkowie, czasem o zgrozo, mający
          > nawet ponad 40-lat, lubią popatrzeć na swoich rówieśników, a nawet na osoby
          > starsze. A telewizja się do tych potrzeb dostosowuje...
          • nchyb Re: moja babcia ogląda namiętnie ten "Taniec..." 01.07.06, 15:11
            moja też... :-)

I osobiście znam kilkoro starszych osób, które oglądały, najbardziej czekały na
            występy Stokingera i jak on odpadł, to one przestały oglądać... :-)
      • Gość: ``` Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.telpol.net.pl 02.07.06, 17:49
        bo TVN kreci z nim nowy serial i trzeba go wylansowac
    • Gość: tysfer Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:17
      siudek odpadnie pierwszy! kto to w ogóle jest?
      • nchyb Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 30.06.06, 20:09
        images.google.pl/images?hl=pl&sa=N&resnum=0&q=mariusz%20siudek&spell=1&tab=wi
    • kalinazkalinowa Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 30.06.06, 20:01
      fajny skład :)
    • Gość: anik Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:14
      A skąd są te informacje?I NA ILE PRAWDZIWE ?
    • alex_koz Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 30.06.06, 22:39
      polowa osob z tej nowej edycji pewnie sie cieszy ze sie bedzie moglo troche
      polansowac, bo innych osiagniec nie maja.., vide: Brodka, Rosati i Siudek
      • kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 30.06.06, 22:47
        przepraszam, ale jakie osiagniecia ma np. taki Maciek Zakoscielny? karierkę
        telewizyjną opartą na urodzie?
        Siduek ze swoją partnerką Dorotą Zagórską są wielokrotnymi medalistami
        mistrzostw Europy i świata.
        • nnike Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 01.07.06, 02:27
          kubissimo napisał:

> przepraszam, ale jakie osiagniecia ma np. taki Maciek Zakoscielny? karierkę
          > telewizyjną opartą na urodzie?

Eh, zazdrość brzydka rzecz ;)
          A udziałem w Tańcu z Gwiazdami spróbuje osiągnąć coś więcej.
          • kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 01.07.06, 15:00
            tzn? ze niby ja jestem zazdrosny?
            hehehehe, dobre :)
            chodzi mi o to, ze jezeli ktos tutaj zasluguje na szacunek, to na pewno Siudek,
            ktory wiele lat ciezko pracowal na swoje sukcesy. Kariera Zakoscielnego jest
            uparta na urodzie i prawdopodobnie razem z urodą przeminie. naprawde uwazasz,
            ze jest czego zazdroscic?
            • kalinazkalinowa Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 01.07.06, 15:07
              ooo ja też bym chciała zobaczyć Agnieszkę DYGANT !!!
            • nnike Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 01.07.06, 15:18
              kubissimo napisał:

> naprawde uwazasz, ze jest czego zazdroscic?

Mierzę swoją miarką ;) Ma sympatyczną twarz i chętnie popatrzę jak tańczy :)
    • Gość: Ania Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:15
      Bardzo podoba mi sie nowy skład dobrze że jest Maciek i Artur pozbyła bym sie
      tej odrażającdej Korzuchowskiej i Rosatii a dała bym Dodę i Agnieszkę Dygant, a
      zamiast Makowca dała bym Kota.
      • Gość: dante Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.promax.media.pl 01.07.06, 15:23
        Zmartwie was ale FAKT kłamie z tymi osobami! Już uzasadniam, jeszcze niedawno
        TVN na oficjalnej stronie TzG ogłosili casting dla tancerzy, a z tego co
        publikuje "Fakt" nie ma nowych tancerzy, ale Ci którzy już występowali, więc
        jak to...
        • kubissimo Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 01.07.06, 15:36
          byc moze na castingu nie pojawil sie nikt interesujacy
    • s.u.n.d.a.y Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 01.07.06, 19:28
      Eeee, to nie może być prawda, bo wśród "gwiazd" nie ma nikogo z TVN i
      TVNowskich seriali, zawsze był ktoś z NW, albo Klaudia Carlos, a poza
      tym "Fuckt" - to mówi samo za siebie.
      • Gość: julka Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:07
        przeciez zakościelny jest z TVN.
        • s.u.n.d.a.y Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! 02.07.06, 17:30
          Ahhh no tak - nieuważnie przeczytałam....przepraszam
          • Gość: Majka Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:46
            Dobiegły mnie słuchy (z bardzo prawdopodobnego źródła), że jedną z 'gwiazd'
            biorących udział w kolejnej edycji TzG będzie Kaja Paschalska.
            • Gość: dona Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 22:05
              jestem w stanie uwierzyć, że K. Paschalska użyła wszelkich swoich wpływów, żeby
              dostać się do programu, ale mam nadzieję, że producenci darują sobie tą
              wyblakłą mocno, egzaltowaną "gwiazdę". Wolałaby filmową Żanetkę i Grześka z "Na
              Wspólnej", przynajmniej wzbudzają sympatię
              • Gość: jestem za Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 00:00
                Tak Żaneta rulezzz
      • lolka11 Bujakiewicz tez TVN .... 06.07.06, 12:56
        Magda M.

D.
    • Gość: Bobby Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 00:20
      moze jakis polityk? dobre byłoby mieszane towarzystwo nie tylko aktorzy czy muzycy
      • Gość: znający sprawę Re: Taniec z gwiazdami - kto wystapi ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 19:27
        Marcin Mroczek-" Twoje Imperium" podało i to jest prawda.
        • Gość: Majka Pierwsze prawdziwe info... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 11:20
          www.se.com.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=114762&scroll_article_id=114762&layout=1
          &page=text&list_position=1

• Gość: noname Re: Pierwsze prawdziwe info... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 12:51
            czyli znowu druga liga
          • galaxian1 Re: Pierwsze prawdziwe info... 03.08.06, 14:11
            Znowu "Gwiazdy" telenowel, w dodatku podrzędnych.
            Ale na Edytkę Herbuś będzie miło popatrzyć :)
          • kubissimo Re: Pierwsze prawdziwe info... 03.08.06, 15:20
            to troche nie fair z Magda Wojcik - jest po szkole baletowej, tanczyla w
            Teatrze Wielkim i musicalu Metro. Do tego trenowala gimnastyke artystyczna na
            AWFie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka