Gość: Wojtek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:14 fotosy: www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2116&ret=L2luZGV4LnBocD8= Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: i Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: 217.11.140.* 04.07.06, 12:20 Oj tam, bez przesady , normalna babka Odpowiedz Link Zgłoś
lalalab Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! 04.07.06, 13:47 ej no roztyła nie roztyła ale dlaczego jak zwykle ma za duże buty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek a. kobiety nie powinny się fotografować ze Sworowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:19 ... bo wychodzą przy niej jak ostatnie pasztety ( vide pani jakaśtam obok Bogny) co do Muchy- zawsze była puca bez cienia talii i szyi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez nowości Re: kobiety nie powinny się fotografować ze Sworo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:25 no nigdy szczu[pła specjalnie nie była hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 14:58 Ale się czepiacie - ładna jest i seksowna. Co z tego że nie wieszak - ja tam chuderlawych nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:05 dla kierowcy TIRa istotnie- taki typ kobiet jest bardzo pociągający dla bardziej wyrafinowanych- niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! 04.07.06, 15:17 A w jakich kobietach gustuja wyrafinowani w takim razie? Oczywiście zakładam, że sami maja aparycję bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:35 może Bogna? Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! 04.07.06, 15:50 Jaka Bogna? Proszę o dodatkowe informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:10 Bogna Sworowska- jest tam na którymś zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 16:37 www.handsome.com.pl/index.php?pl/przyklady/38/12 A podoba Ci się dlatego, że jest modelką i wicemiss? ;-) gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=12&kat=24217&gid=78774&T[page]=7 Mucha ma za to niezłe cycki. Większe niż Sworowska więc bardziej mi się podobają. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:45 1)taaa.... TIROWCOm z regóły chodz o wieeelki cyc ( i więcej nic)... 2)Bogna jest piękna, mądra,przedsiębiorcza i ma wielką klasę- dlatego mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 16:55 Gość portalu: Franz napisał(a): > 1)taaa.... TIROWCOm z regóły chodz o wieeelki cyc ( i więcej nic)... Wiesz o tym z autopsji? Bo mnie jakoś nie interesują gusta tirowców. A może ulegając stereotypom uważasz, że kobieta z dużym biustem ma niższe IQ? I Mucha i Soworowska są ładne - żadna w moim guście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:00 nie kolo, ale ty stwierdziłeś,że Mucha ci się podoba bo ma większy cyc- a to argument kierowców i robotników drogowych. to ty obraziłeś Muchę swoimi słowami- nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 17:08 A ty lecisz na intelekt zapewne. Dobre sobie. ;-) Lubie kobitki ze sporym biustem i tyłkiem (nie suchotnice - wcale się tego nie wstydze choć moda jest na gustowanie w chudzielcach), do tego inteligentne, z poczuciem humoru, zmysłowe, takie, które maja zasady i jakaś pasje. A to co napisałem to byla podpucha - wyczułem, że zaczniesz mnie od tirowców wyzywać (nie mylić z tirówkami). ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 17:13 I jakbys nie zauwazył kilka linijek wyzej obraziłes kierowców TIRA. W czym oni są od ciebie gorsi? Dozorcę też pewnie wyzywasz od cieci - jesteś "ważniacha" co innych ma w pogardzie. Żadna praca nie hańbi, ktoś to robić musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:15 wobec tego zapraszam na targowisko pod Marymoncką- tam takich sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 17:18 Dzięki - już mam żonę, jest najcudowniejszą kobietą jaką znam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:29 to po diabła się patrzysz na muchowe cycki?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 19:32 Bo mam ochotę - podziwiam piękno natury. A ty po co się gapisz na laski w gazetach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl 04.07.06, 20:05 Ja tez wole Muche, wyglada jak kobieta ! Swodowskiej niewiele juz brakuje do Ewy Minge (az sie plastik leje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak już jest Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:52 no cz jest gruba ale bez przesady...na starośc będzie za to bardzo gruba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:12 ona się nazywa Sworowska i nic się jej nie ulewa, kobito z potencjalną nadwagą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grojk a kożuchowska- jak baba z targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:56 ta to jak się odchrzani to ni pies ni wydra!! stara raszpla!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinazkalinowa Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! 04.07.06, 19:44 Muszka jest prześliczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 20:01 Jeśli miałbym wybierać zdecydowanie wolałbym Muszkę od Bogny Sworowskiej. Mucha wydaje mi się bardziej naturalna przede wszystkim, no i ma sympatyczną buźkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: // li Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:16 no bo z ładnej dziewuszki wyrósł krępy facet, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIki smolicz - a fe IP: *.crowley.pl 05.07.06, 07:36 Mucha wyglądała bardzo ładnie, Sworowska zdaje się miała wieeeelkie kłopoty z porotem do figury po porodzie i deczko przesadziła z dietą, co w tym wieku nie jest najlepszym pomysłem, jednak nawiększym kaszalotem na tej imprezie była Monika Smolicz, bosz, co za obrzydliwy uśmiech, ta kobieta nie powinna NIGDY ust otwierać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os Re: smolicz - a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:59 Ładna jest i tyle. Mozna jej nie lubić, osobiście też nie przepadam, ale jest efektowna. Kobieca. Nie wieszak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Wcale się nie roztyła -bzdura wielka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:09 Jest normalna tak jak zawsze i tyle. Chociaż nie przypomina tych innych wieszaków. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Wcale się nie roztyła -bzdura wielka! 05.07.06, 13:16 ja tam nie widzę jakiegos roztycia to raz a dwa miała czaderską kiecę i fajne buty, ja bym sie na takich po prostu zabiła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: smolicz - a fe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:16 żebyś ty pasztecie wyglądała jak Smolicz to by dobrze było!!! wyglądają paszczury jak kupy ziemniaków jesienią ale najpiękniejsze modelki z upodobaniem krytykują!!! jak ty wyglądasz? daj zdjęcie to cię pooceniamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:14 o to to //: małe, krępe, bez talii- za dwa latka będzie transwestyta jak się patrzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:46 masz coś do tranwestytów????? Odpowiedz Link Zgłoś