Dodaj do ulubionych

ale nam sie Muszka roztyła!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:14
fotosy:
www.vipnews.pl/article.php?category=4&article=2116&ret=L2luZGV4LnBocD8=
Obserwuj wątek
    • Gość: i Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: 217.11.140.* 04.07.06, 12:20
      Oj tam, bez przesady , normalna babka
    • lilith76 Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! 04.07.06, 12:37
      nam???
      • lalalab Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! 04.07.06, 13:47
        ej no roztyła nie roztyła ale dlaczego jak zwykle ma za duże buty???
    • Gość: lucek a. kobiety nie powinny się fotografować ze Sworowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:19
      ... bo wychodzą przy niej jak ostatnie pasztety ( vide pani jakaśtam obok Bogny)

co do Muchy- zawsze była puca bez cienia talii i szyi
      • Gość: bez nowości Re: kobiety nie powinny się fotografować ze Sworo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 14:25
        no nigdy szczu[pła specjalnie nie była hmm
    • Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 14:58
      Ale się czepiacie - ładna jest i seksowna. Co z tego że nie wieszak - ja tam
      chuderlawych nie lubię.
      • Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:05
        dla kierowcy TIRa istotnie- taki typ kobiet jest bardzo pociągający
        dla bardziej wyrafinowanych- niekoniecznie
        • anulenka7 Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! 04.07.06, 15:17
          A w jakich kobietach gustuja wyrafinowani w takim razie? Oczywiście zakładam,
          że sami maja aparycję bez zarzutu.
          • Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 15:35
            może Bogna?
            • anulenka7 Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! 04.07.06, 15:50
              Jaka Bogna? Proszę o dodatkowe informacje.
              • Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:10
                Bogna Sworowska- jest tam na którymś zdjęciu
                • Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 16:37
                  www.handsome.com.pl/index.php?pl/przyklady/38/12
                  A podoba Ci się dlatego, że jest modelką i wicemiss? ;-)

gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=12&kat=24217&gid=78774&T[page]=7

Mucha ma za to niezłe cycki. Większe niż Sworowska więc bardziej mi się
                  podobają. ;-)
                  • Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:45
                    1)taaa.... TIROWCOm z regóły chodz o wieeelki cyc ( i więcej nic)...
                    2)Bogna jest piękna, mądra,przedsiębiorcza i ma wielką klasę- dlatego mi się
                    podoba
                    • Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 16:55
                      Gość portalu: Franz napisał(a):

> 1)taaa.... TIROWCOm z regóły chodz o wieeelki cyc ( i więcej nic)...

Wiesz o tym z autopsji? Bo mnie jakoś nie interesują gusta tirowców. A może
                      ulegając stereotypom uważasz, że kobieta z dużym biustem ma niższe IQ? I Mucha
                      i Soworowska są ładne - żadna w moim guście.
                      • Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:00
                        nie kolo, ale ty stwierdziłeś,że Mucha ci się podoba bo ma większy cyc- a to
                        argument kierowców i robotników drogowych. to ty obraziłeś Muchę swoimi słowami-
                        nie ja
                        • Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 17:08
                          A ty lecisz na intelekt zapewne. Dobre sobie. ;-)

Lubie kobitki ze sporym biustem i tyłkiem (nie suchotnice - wcale się tego nie
                          wstydze choć moda jest na gustowanie w chudzielcach), do tego inteligentne, z
                          poczuciem humoru, zmysłowe, takie, które maja zasady i jakaś pasje. A to co
                          napisałem to byla podpucha - wyczułem, że zaczniesz mnie od tirowców wyzywać
                          (nie mylić z tirówkami). ;-)
                          • Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 17:13
                            I jakbys nie zauwazył kilka linijek wyzej obraziłes kierowców TIRA. W czym oni
                            są od ciebie gorsi? Dozorcę też pewnie wyzywasz od cieci - jesteś "ważniacha"
                            co innych ma w pogardzie. Żadna praca nie hańbi, ktoś to robić musi.
                          • Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:15
                            wobec tego zapraszam na targowisko pod Marymoncką- tam takich sporo...
                            • Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 17:18
                              Dzięki - już mam żonę, jest najcudowniejszą kobietą jaką znam. :-)
                              • Gość: Franz Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:29
                                to po diabła się patrzysz na muchowe cycki??????
                                • Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 19:32
                                  Bo mam ochotę - podziwiam piękno natury. A ty po co się gapisz na laski w
                                  gazetach?
                  • Gość: Daniel Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl 04.07.06, 20:05
                    Ja tez wole Muche, wyglada jak kobieta !
                    Swodowskiej niewiele juz brakuje do Ewy Minge (az sie plastik leje).
                    • Gość: tak już jest Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:52
                      no cz jest gruba ale bez przesady...na starośc będzie za to bardzo gruba ;]
                    • Gość: ja Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:12
                      ona się nazywa Sworowska i nic się jej nie ulewa, kobito z potencjalną nadwagą
    • mnietka.kokietka w którym miejscu ja się pytam?! 04.07.06, 16:46
    • Gość: grojk a kożuchowska- jak baba z targu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 16:56
      ta to jak się odchrzani to ni pies ni wydra!!
      stara raszpla!!
    • kalinazkalinowa Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! 04.07.06, 19:44
      Muszka jest prześliczna
    • Gość: marek Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.06, 20:01
      Jeśli miałbym wybierać zdecydowanie wolałbym Muszkę od Bogny Sworowskiej. Mucha
      wydaje mi się bardziej naturalna przede wszystkim, no i ma sympatyczną buźkę.
    • Gość: // li Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 20:16
      no bo z ładnej dziewuszki wyrósł krępy facet, ot co.
      • Gość: KIki smolicz - a fe IP: *.crowley.pl 05.07.06, 07:36
        Mucha wyglądała bardzo ładnie, Sworowska zdaje się miała wieeeelkie kłopoty z
        porotem do figury po porodzie i deczko przesadziła z dietą, co w tym wieku nie
        jest najlepszym pomysłem, jednak nawiększym kaszalotem na tej imprezie była
        Monika Smolicz, bosz, co za obrzydliwy uśmiech, ta kobieta nie powinna NIGDY ust
        otwierać!
        • Gość: os Re: smolicz - a fe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:59
          Ładna jest i tyle. Mozna jej nie lubić, osobiście też nie przepadam, ale jest efektowna. Kobieca. Nie wieszak.
          • Gość: ewa Wcale się nie roztyła -bzdura wielka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:09
            Jest normalna tak jak zawsze i tyle.
            Chociaż nie przypomina tych innych wieszaków.
            • pomme Re: Wcale się nie roztyła -bzdura wielka! 05.07.06, 13:16
              ja tam nie widzę jakiegos roztycia to raz a dwa miała czaderską kiecę i fajne
              buty, ja bym sie na takich po prostu zabiła:-)
        • Gość: ja Re: smolicz - a fe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:16
          żebyś ty pasztecie wyglądała jak Smolicz to by dobrze było!!!
          wyglądają paszczury jak kupy ziemniaków jesienią ale najpiękniejsze modelki z
          upodobaniem krytykują!!!
          jak ty wyglądasz? daj zdjęcie to cię pooceniamy...
      • Gość: ja Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 14:14
        o to to //: małe, krępe, bez talii- za dwa latka będzie transwestyta jak się
        patrzy!!!
        • Gość: julka Re: ale nam sie Muszka roztyła!!!!!! IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:46
          masz coś do tranwestytów?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka